Dediko kuru iftira şimdi yaşıma göre diyorum acemi birnin araba kulandigini düşün nekadar güvene bilrsin 😂😂 olgun herzman iyidir bu benim tercihim tabiki genç isteyenler erklerin çoğu viegra kupaniyo ya da iğne vs vs ben ne anladım bu işten şükür ne hqp ne ilaç hiç birşeye ihtiyqc duymuyorum
İlgi bombası s*x yapmadan önce yaparlar bizimkiler doğru. Ama borderline kişiliğe sahipse geçmiş olsun. Siz de ilgi bağımlısısınız mesela. Tek erkeğin ilgisi kadını tatmin etmez.
genellikle öyle evet ama güzel kızların çirkin erkeklerde gezdiğini de çok gördüm. o yüzden kadınların bu konuda biraz daha toleranslı olduğunu düşünüyorum
Haklısın ama işte o çirkin erkeklerin parası oluyor genelde. O kadar çok üniversiteli kız tanıdım ki sırf arabası var erkeğin diye neler yaparlardı. Bazı kızlar da “bu beni aldatmaz” diye çirkin erkek seçer ama çirkin erkek daha fazla aldatır.
Çok haklısın. Ama bir erkek gerçekten haysiyetsiz değilse kişiye göre davranır. Mesela sen evde dolma yapıp bir buluşmaya gidersen o erkeği iyi anlamda manipüle edersin. Anaçlık duygusu gelir. Erkek cinsel ilişkiden uzak durur o zaman. Ben bakıyorum mesela kız eve gidiyor sonra yazıyor ben kahve içmeye gitmiştim olan oldu diye.
Asla. Global düşün. Kişisel değil. Örneğin sen “canım sıkıldı yaaa” diye paylaşım yap burada 20 kişi yazar sana. Ama ben “çok kötüyüm intihar edeceğim” yazsam 3 kişi anca yazar.
İşte bunu senin üzerinden yorumlamak yanlış. Ben çok yakışıklı olup bir Instagram hesabı açsam çok az yazan olur. Ama sen mafya prenses adında fotoğrafsız bir hesap açsan sana direk “slm” yazarlar. O yüzden asla gerçekten yalnız kadın yoktur. Biz erkekler arasında bile yalnızız. Ben sokağa çıkıp bir kadına “merhaba” desem garip karşılar kaçar belki. Hemcinsime selam versem “gey misin kardeşim” derler. Senle aynı anda sokağa çıkalım günün sonunda senin 30 arkadaşın olur benim en fazla 5.