Burada büyük bir adaletsizlik var. Cem Yılmaz boşandığı eşine aylık 186 bin lira nafaka ödeyecek. Aynı şekilde Acun Ilıcalı da boşandığı eşine yaklaşık bir bu kadar nafaka ödüyor. Bunları örnek olarak veriyorum. Yani demek istediğim şey; bazı insanlar ayda 5-6 bin lira kazanmak için sabahtan akşama kadar eşek gibi çalışırken, bazı kadınların da nafakayla kocalarının paralarını sömürerek yaşam sürmeleri cidden kötü bir şey. Gerek Türkiye'de gerek de dünyada aç olan o kadar kişi varken, insan eski kocasından 186 bin lira nafaka almaya utanır ya. 5 bin lira asgari maaş alan kişiler 3 yıl çalışsa bu parayı alamıyor. Bu kadın hiç emek sarf etmeden 1 ayda bu parayı alıp istediği gibi lüks hayat sürebiliyor.
Nafakayı eski kocasını ezmek veya eski kocasını sömürmek için kullanan kadınların sayısı git gide artmaya başladı. Burada feministlere de sözüm var. Feministler erkekleri ezen hemcinslerine hiç laf soylemiyor, hatta tam tersi erkekleri ezen kadınları koruyorlar. Bu yüzden feministlerden de iğreniyorum. Sizin bu olay hakkında düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer