Ben şu anda ailemle yaşıyorum. Başka bir ile çalışmak için gitmek istiyorum. Bir arkadaşla konuştum. Benim evi tutabilirsin dedi. Depozito falan da almayacak. Ama işin sıkıntılı tarafı beraber yaşarız diyor. İyi güzel söylüyor hoş ama, ben neredeyse 5-6 tane kızla konuşuyorum görüşüyorum. Öyle süt çocuğu değilim. Bu gibi durumlarımı da kimseye anlatmıyorum. Beraber yaşayacağımız için ister istemez birçok kez ortak kullandığımız salon mutfak gibi yerde olabiliriz. Sürekli odama çekilsem, ister istemez kapı dışından ses gelmesi falan anlaşılacak. Bu sefer kızlardan birini bana da ayarla diyebilir. Daha da ötesi kısmen de olsa ortak arkadaşlar var. Ne yapacağım konusunda biri bana akıl versin. Ama çok büyük oranla onunla ev tutmayacağım. Ben tek olmayı daha çok seviyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Süt çocuğu değilim diyon 30 yaşına gelmişisn hala kendi evini tutamamış düzeni oturttamamışsın tam tahmin ettiğim gibi kızlarla takılmaktan ilerisini yapamazsın
Normalde benim kendi evim vardı kiralık da olsa. Ev sahibi kirayı çok yüksek bir şekilde arttırdı. ev bulamayınca bir süre bizimkileri yanında kalmak zorunda kaldım. Ama şimdi ev tutabiliyor olsamda arkadaşımın evi eşyalı bir şekilde 10.000 TL. Beraber kalırız demesi yüksek ihtimal olumsuz olacak.
Boş bir ev bulup, koltuk, çamaşır makinesi, sehpa ve dolap koyarak o şekilde yapacağım yüksek ihtimal.
akil alinmaz yasanir
helal be abi
Sanki bir şey söylemeyince bendeki bütün çareler tükenecek. Hazımsızlık zordur anlıyorum sizi. Soda iyidir böyle durumlarda. Alışkanlığa göre sağ veya sol elinizle başarınız daim olsun.
ne alakası var soruyu soran kişinin konuşma tarzı rahatsız edici süt çocuğu değilim falan demesi kasıntı bi tip olduğunu gösteriyordu sende böyle bişey diyince helal tarzı bişey dedim nereye çektin
@Amaris2468 Bu soruyu soran kamile neden laf yetistiriyorsun kamilin akli bile yok akil dileniyor görmüyormusun :D
Süt çocuğu olmamanın kasıntı bi tip olmasının bağlantısı nedir cidden merak ettim. Süt çocuğu değilim derken buradaki kastım, kadın erkek ilişkilerinden bir haber değilim. Öyle tek bir kadına bel bağlayıp 5 sene harcayıp, gerçek aşk, hayatımın kadını safsatalarıyla ilgilenmediğimi anlatmaya çalışıyorum. Karşımdaki adamın, daha ben bir tanesini bile bulamazken bu çocuk ne iş ya da ne ayak gibisinden kaldıramama ihtimali çok yüksek.
Süt çocuğundan kastın sadece karı kız muhabbetlerini dahil eden konular anlattığına bakılırsa öyle ama benim için süt çocuğu olmayan ki kendini böyle ifade edebilen birinin en az bu yaşına kadar ayrı eve çıkması gerekiyor süt çocuğu kavramı tek karı kız olayı değil yani ha şu an açıklamışsın ne anlama geldiğini sorun çözüldü
@Amaris2468 Lan paylasim yapan benim sana yazan baskas i ben degilim :D
tamam sen soruyu yanıtlayansın altına soru sahibi yazmış bende ona yazdım o da okuyabiliyor bi an dedim noluyorr ahajsj
@Amaris2468 Lan soruyu soran benim sana uzun uzun yazan kamil ben degilim :D senin kafa yanmis ha :D
haa bende jeton yeni düştü bende diyorum ne yaşıyor bunlar ay çok pardon valla başta kaçırmışım sonra kafamda kura kura ilerletmişim ahajsjsj
@Amaris2468 Günaydin :D ben öyle bir odunmuyum senin gibi bi hanim efendi ile tartisayim aşk olsun :D
ya valla hiç farkedemedim bide gömdükçe gömdük kusura bakma ama biraz ayılamasam da haklıyım orası ayrı😋
Soruyu soran bizzat benim. Akıl alınmaz yaşanır diyen soruma gelen kişi oluyor. Biz de bu soruyu cevaplayan kişinin olduğu bölgede konuşuyoruz. Bu arada ben zaten ayrı eve çıkmıştım. Malum kriz dönemi var ve ev bulamamanın azizliğini yaşadım. Öyle zannediyorum bu arkadaşla aynı evi paylaşmayacağım. Benim yaşadığım şekilde hayatımı çekemeyebilir.
tamam abisi cozduk biz onu :D
evet evet arkadaş sağolsun çok güzel ayılttı beni 😸🎀