Cuma günleri başkadır benim için o ezan sesini dinlemek insanların elinde seccadeyle cuma namazına koşturması cami onlerinde kartonların üzerinde ibadetlerini yerine getirmeleri ve onları izlerken duyduğum o huzur mutluluk paha biçilemez 🙏 rabbim herkesin ibadetini kabul etsin inşallah 🙏hayırlı cumalar
Sizde cuma günlerinin maneviyatını ve huzurunu hissediyormusunuz?
cuma günü olunca tuhaf bir his oluşuyor. sanki o günde özel bir şey saklı gibi. ama bunun haricinde bir şey hissetmiyorum. bir de o gün böyle herkes mutlu gibi geliyor
İki defa umreye gitmiş biri olarak camilerin iktidar partisinin siyasi propaganda ofisi haline getirilmiş olmasından dolayı 7 senedir cuma namazına bile gitmiyorum. Cumaları bir şey de hissetmiyorum.
Pandemi zamanı cuma namazının ilk kez serbest olduğu günü hiç unutamam. Herkes ayrı düştüğü sevgilisine kpşar edasıyla çok mutlu bir şekilde saflarda ki yerini almıştı.
Bende bu konuda çok şanslıyım canım işyerinin karşında hemen cami var evimin de yakınında var çok şükür ezan sesini yakından dinleme imkanım oluyir 🙏 sanada hayırlı cumalar dilerim çiçeğim 🙏🌺 ❤️🥰🌺❤️
Keşke hep manevi huzuru herseyde bulsak cuma başkadır hergun özeldir ama cuma ayrı küslükler dargınlıklar bırakılır biter huzurlu bir gün benim içinde şahsen hayırlı cumalar olsun 🌹❤️
O şekilde düşünme ama tabi dini kötü amellere alet eden bir çok kurum ve insanlar var maalesef bende nefret ediyorum bu insanlardan dini ticarete dökenlerden ama bu inancını zayıflamasına sebeb değil ki çok şükür inandığım hissettiğim gibi yaşamaya çalışıyorum
Evet öyle? Afedersin de burada pilli bebek nickli bir kız vardı o da Müslüman olmasına rağmen cinsellikle kafayı bozmuş hatta bakire olmayan sürekli zina yapan biriydi bu şekilde bir hayat yaşayanlar zaten dindar muhafazakar ve manevi yönden kuvvetli olamaz o kız artık burada değil o yüzden onu örnek verdim
Yoo sevgili olduğu kişilerle zina işleyen biriydi ben eskiden beri az çok bilirim burada ki fenomenleri hesabımın yeni olduğuna bakma eskiden beri farklı hesaplarla vardım yıllardır hep. Rahat kızdı evet malum izmirli ama rahatlıkdan öte haramzade zinakar bir kızdı kendi diyordu yani evlenmeden cinselliğe karşı değilim bende yaptım diye