4 yıllık bir evliliğin içindeyim, evlenmeden önce çok güzel bir hayatım vardı (mutluluğum, huzurum, neşem, sevincim) bu adamla bunların hiç birini yaşayamıyorum bu evde yaşadığım duygular şunlar ( üzüntü stres sıkıntı ağlamak kavga ) neyse şöyle anlatayım, biz severek evlendik çok sevdik evlendik ve kavgalarımız olmaya başladı her evlilikte kavga olur sonuçta neyse kavga ettik barıştık falan böyle bir hayat geçti şu an hamileyim hamileliğimde her şey değişti !
Hamileyken kavga ettik ve bana vurdu bu benim hiç kaldıramıcağım olay oldu. Ordan sonra benim ona karşı sevgim saygım herşeyim bitti, ve sürekli kavga etmeye başladık. Hamileliğim hep kavgayla geçti 1000 kere gitmek istedim bir türlü olmadı ayrılık konuşması yaptım, çocuk doğduktan sonra falan bişeyler dedi beni oyaladı hala burada duruyorum ve bıktım dayanamıyorum. 1000 kere aileme gittim ayrılıcam ben bundan diye sonradan düzeldik onlarda artık hamileliğin verdiği sinir stres zannediyolar ama gerçeği bilmiyolar şu an gidip yanlarına diyemiyorum ben bundan kesin ayrılıcam diye çünkü artık afedersiniz b*ku çıktı, ayrılıp öyle söylemek istiyorum. Onlarda ben onlara bunu söylediğimde üzülüyolar doğal olarak sonra bi bakıyolar barışmışız , yok biz barıştık diyorum artık çocuk oyuncağı oldu. Bu adam şöyle ne sevgisi var ne ilgisi var ne şefkati ne acıma duygusu ne bi afedersiniz özel hayatımız var. Ben burada canım sıkkın olsun bişeye üzüliyim ağlıyım ağız ucuyla uzaktan noldu der böyle biriymiş demekki.
Ne bi sarılırız, ne bi öpmek falan hiç bişey yok ancak beni üzsün başka şeylerle ilgilensin telefondan başka başka şeylere baksın (neyse burasını söylemicem ) bıktım ben bu adamdan ayrılmak için dua ediyorum. hiç ama hiç huzurum yok karnımda ki bebeğime acıyorum. Ben ne yapıcam ve ne yapmalıyım lütfen biri akıl versin kimseyede anlatamıyorum artık kavgalarımızdan herkes bıktı, bitmek bilmeyen birşeyin içindeyiz. Her zaman aynı döngü bir farklılığımız yok, haftasonu olsun bir plan yapmayız bir yere gitmeyiz. Hiç sevmez böyle şeyleri o kendi kendine vakit geçirsin onu sever!! Benim artık psikolojim bozuldu, kendime özgüvenim gitti. Bıktım ve artık ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer