Cok bıktım artik ne yapmam gerek?

Gelecek kaygisi aile naskisi hersey ust ıste geliyor ustune bşr de bu yil sinava gşricem gercekten yoruldum artik hersey yetmşyormus gibi annemle babamın arasi kotu 2 ay kusuyolar 1 gun barisip tekrar kusuyolat kafayı yiycem ıstune surekli bagirip cagiriyolar ev ev dehil de sanli deli hastanesi eve gitmek şstemiyorum arladaslarim cok itici ve aohut geliyo ve şnsanlara guvenemşyorum onceden yasadigim olaylardan dolayi yapmamam gereken bir sey yaptim ve babam bana tokat atti annem hakaret etti ama bu kadar buyutulucek bir sey degşkdi sadece herkesin yapabilicegi bir sey bana guvenöiyorlar artik uzun zamandir yaklasik 6 yildir elektro gitar calmak istşyprum ama ailem once dera calis vb seyler soyluyo ama kardesim kenidisi demeden gecenlerde ona sana elektro gitar alalim mi dediler cidden saka misiniz siz ya simdi gelmis diyo bal kardesin soyle boyle cevreme karsi her zaöan gukuyorum agladigimda cok dolmus okuyorum hep gizli gizli agliyorum cunlu ne zaman aglasam kucuklugunden berş cok gucsuzsun cok aglaksin diyprlar ama kardesim her boka agliyo teselli ediyokar bagşrşyp cagiriyo itiyo sakinlesitmeye calisiypmar ben bir seye hayir desem bittş benim isim 1 hafta her sey yasak hani bazen kardesler arasinda olur ya kiskanclik oyle bir sey degil benimki artik bu ladari cidden fazla interlwtten nasil mutlu olabilirim yazdim baktim mutlu olucagin seyler yap fiyo mutlu olucagim sey rwsim cizmek muzik dşnlemek falan rwsim cizs2m ders calismiypsun da bununla mi ugrasiypsun okuyo ki gervekten yetenegim vardi soguttular muzik dinlesem dersten kacmak icin yapiyosun YA GECEN GUN DUS ALDİM YA DEDİ Kİ HEP DERSTEN KACŞYOSUN bu yil sinava gşricem diye de degil hep bpylelerdi kardesim bu yil icinde hatta hu ay diyim 10 kere arkadaslariyla bulustu aramizda iki yas var ben hayatim boyunca HAYATİM HPYUNCA 5 kere bulustum 2sinde ailem yanimdaydi ilkokuldaydim ne gunah isledşm anlamiyprum ki bşktim yoruldum artik piyano caliyorum surekli elesrirdiler biraktim kardesim kendi lendine yanlis notalarla sacma bir sarki calid diye ooo pşyanist olcak oldu bana gelmis bak goruyo musun ornek al hiraz senin gibi kursa bile hitmedi kendi cabasiyla senden daha şyi calşyo diyolar derdşmi anlatmak şstesem agliycam anlatamşycam hepsini yarim kalicak abartşypsun dşycekler kesin cok uzun oldu kimse okumaz buyuk ihtimalle ama en azşndan icimi cansiz varliklar disinda birine dokebiliyprum
Cok bıktım artik ne yapmam gerek?