Ben geçmişine bakardım bu arada🙄

Ben geçmişine bakardım bu arada🙄

arkadaşlar geçmişi neden önemlidir sorusunun tek bi cevabı vardır: erkek için bakire mi değil mi? bu masum bi sorudur.. çünkü bakire değilse o kızı tatmin edip edemeyeceğini bilemez ve bu kaygı bozukluğu ilişkiye yansır.. Seni sevdiğinden senin geçmişini öğrenip sana iyi gelmem diyerek seni terk edecek kişi aslında son derece sana iyilik yapmaya çalışan seni çok düşünen biri olabilir.. (Genelde olmaz ama ben öyleyim işte:(
Evt. Evlendiğimde babam ve ailem kocamın tüm geçmişini araştırdılar oyuzden şu an 21 yıllık evliyim. Bunun için babam hemen evlendirmedi 3 sene beklettirdi ve gizli arastirmacilar koydurdu.
1 . Uyuşturucu varmiydi esrarı vb alkol.
2Kadın ayağı kumar ayağı varmiydi. hapis yatmısmi , geçmişe dönük suç kaydı var mı , evlilik yapmismi, dini nikahlı bir vukati var mı vb.
3 beni istettiemisken yakın bi zamnda sevgili birakmismi birakmamismi.
4 ailesine karşı nasıl, ahlaki nasıl , arkadaş çevresi nasıl diye baktırdı.
İş maaş ve geçim olayini beni istemeye geldiklerinde konuştular. Sonrada babam bir sene nişanlı tuttu sonra evlendirdi. Çünki baban polisti ve ortadaki erkekleri bildiğinden çok titiz davrandı. Her babanın bunu yapması gerekli olduğunu söylerdi.
Cevap
16Cevap
Hayır benim için geçmiş önemli değildir hiç bir şekilde
Yani ister istemez bakarız insanın nasıl bir hayat yaşadığı nerelerden geçtiği, nerelerden geldiği...
evet benim için önemli. herkes için önemli olmalı zaten. sonuçta geleceği paylaşacağımız insan. geçmişi ne kadar iyiyse temizse o kadar iyi.
İlerde bana zarar vericek bir geçmişi varsa merak ederim tabi.
Evet önemli. Unutmamak gerek. Geleceğin parlak erkeklere geçmişi temiz kızlar yakışır.
Önemli değil diyen yalan söylüyordur. 😁
Önemli kasarla ne işim olur
benden öncesi beni ilgilendirmez
Geçmiş geçmişte kalır o yüzden önemli değil
Geçmişi deşmem.
Şimdiki hali tatmin ediyorsa değil
E biraz onemli
Son derece önemli
Tarih öğretmeni olmadığıma göre hayır.
Sabıkası yoksa, sorun yok.
Çok önemli
Değil