Bu soruyu binlerce kez sordular ama ben sormadım haksızlık olmasın, ben de sorayım dedim. Sevdiğiniz insanın geçmişi sizin için ne derece önemlidir? Dökün içinizi!
Evleneceğiniz insanın geçmişi sizin için önemli midir?
Evet, (geçmiş geçmişte kaldı ) lafına asla inanan biri değilim bir insanın geçmişi geleceğini etkiler geçmişinde yaşamış olduğu ilişkilerde keza aynı şekildedir. geçmişi düzgün biri ile geçmişinde bir sürü şeyler yapmış biri kolay kolay anlaşamaz bu kadın içinde erkek içinde aynıdır. Şahsım adına cevabım budur hem geçmişi hemde geçmişindeki insandan bahsediş biçimi benim için nasıl bir karakterde oldugunu belli eder
6
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya tabii ki bir yerde önemli. Ama geçmişte bir kadınla beraber olmuş mesela ben belki ilk olmak isterim ama sadece üzülürüm. Kalkıp yargılamam. Geçmişte zararlı madde kullanmış ama korkarım ya tekrar olursa derim. Onun dışında küçük ayrıntıları cok dert etmem. Zaten birini hayatımıza alırken çoğu yapmasa da ciddi insanlar tartarak karar veriyor. Hayatıma almıssam ne geçmişi ne adı sanı hiçbiri beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren ikimizin bundan sonra hangi yolda yürüyüp, hangi tarafa bakacağımızdır …
Geçmiş geçmişte kalmıştır lafına inancım yok maalesef. Geçmişte kızlarla gününe gün katacak, yatıp kalkacak, aldatacak, hırsızlık yapacak vs Sonra gelecekte düzelecek mi? Ufak hataları elbette takmam ama bence geçmişte önemlidir bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur
Hayır. Geçmişte ne yaptığına bakmam. Çünkü ben yoktum, insan hatalar yapabilir. Geçmişte yaptıklarına göre degil. Şimdi ki yapacaklarına göre bakılmalı. Benim için önemli degil, geleceği ben oldugum için geleceği önemlidir benim için..
Herşey ileriye giderken geçmişe dönmek niye neden? Bugün bitti yarın olacak gün doğacak güneş batacak , sonra güneş tekrar doğacak herşey ilerlerken geriye gitmek niye? Geçmiş tozdur üfle gitsin , geçmişte kalanın geleçeği olmaz. Ben hayatımı islama göre yaşarım , Zaten islamda da yeri yok geçmişin evleneçeğin kişinin geçmişini karıştırma diyor. Ben evleneçeğim insanla geleçeğe yürüyorum geçmişine dönüp orda huzursuzluk çıkarmaya ne gerek var ki? Elimden geldiğince temiz kaldım belki tertemizim bilmiyorum ama geçmişine takılmam bir insanın.
- Sevdiğim insanın geçmişi benim için olması gerektiği ölçüde önemli. Yüz kızartıcı bir suç işlememiş, onaylamayacağım bir ilişki yaşamamış olması önemli. Geçerli bir nedeni varsa ve artık temizse yapmış olduğu hırsızlığı bağışlayabilirim ama hırsızlık dışında yüz kızartıcı suç işlemiş ya da bir hayvana saldırıda bulunmuş olması cinsel kimliğime uygun olmayan bir ilişki yaşamış olması ilişkimizi başlamadan bitirir.
Güzel Soru Kardeşim 👍🏻😊 Şöyle Söyleyim Sevdiğim Kızın Evleneceksem Bile Yani Geçmişine Bakarım Ama Çok da Önemsemem Her İnsan Hata Yapabilir Yanlışları Olabilir Geçmişte Kaldığı için şans Hak Veririm Önemli Olan Şimdi Ve sonrası Olmaması yanlışlar
Geçmişinin geleceğimizi etkileme ihtimali var ise sıkıntı ama geçmişi kapatmışsa, yeni bir sayfa açmışsa, o noktadan sonra beni geleceği ilgilendirir. Geçmişi deşmenin, ders çıkarmak dışında bir faydası yok.
Geçmiş her zaman önemlidir çünkü bir insanın yaşadıkları yaşattıkları ve yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır. Onun için en azından bilmek öğrenmek gerekir ben öyle düşünüyorum.
Benim için çok önemli, dini açıdan bir yana bir de kendi kıskançlığım var. Ne sevgide, ne mutlulukta kıyaslama yapamasın. O yüzden geçmişinde kimse olmasın, ya da ben bilmeyeyim 🥲
Yani katil falan değilse bi de tecavüzcü tacizci bir pislik değilse yüz kızartıcı suçlardan yahut meslek suçlarından birini işlememişse falan ım düşündüm de evet geçmişi önemli
Karşımdaki insanı tanımak isterim herşeyini dinlerim buyüzden ama onu geçmişi için suçlamam sonuçta geçmişte ben yoktum önüme bakarım aynı şekilde ondan da bunu beklerim.
Tabiki. Bugün tanımaya yetmez birini. Yarın bana nasıl davranır bilmiyorum. Ama dün yaşandı ve dünle tanıyabilirim. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır derler. O yüzden yaptıklarını bilmem lazım.