Erkek kardeşimin benimle alakalı mesajlarını okudum nasil hissetmeliyim?

Ben 20 yasindayim kardesim ise 18, vakti zamaninda cok tartistik benim yuzumden; sacma sapan olaylar yasandi vesaire. Az evvel kardesim uyuyakalmisti ve telefonu acik kalmisti daha oncelerinde bir milyon kere firsatim oldugu halde moralimi bozacak seyler olacagini bildigimden hic telefonuna bakmadim ama bu sefer baktim. Direkt whatsappa girdim ve kendi adimi, abim, o bu su diye arattim cunku ozelini degil benim hakkimda ne konustugunu merak ediyordum; kufurlerini gordum, beni arkadaslarina atip gectigi dalgalari gordum, annemle konusmalarinda bana karsilikli giydirmelerini, onun daha onceden benim basima gelen seylerde parmaginin oldugu, kizkardesimle birlikte de benimle dalga gectigi ve arkamdan konustugu mesajlari... en son ise en yakin arkadasiyla (benim de tanidigim bir arkadas) benim arkamdan ne konustuklarini gorunce daha da katlanamadim whatsapi acik birakarak teli kapadim ki ne oldugunu bildigimi farketsin. Hayatimda bu kadar yikilmadim, 30 dakika once mutlu olan suratim su anda 10 karis 20 karis. Ne yapacagimi bilmedigimden sormuyorum her zaman bir cikar yol bulurum ama duygu yonetimi konusunda 3 yasindaki bir bebekten farkim yok! Nasil hissedeceğimi bilmiyorum. Bir anda aileme karsi butun sevgim ve saygim tukendi ama onlar beni zaten sevmiyormus. Gidip de karsilarina hesap sormayacagim cunku kendilerince belki bir gerekceleri vardir diye dusunuyorum. Yapacagim sey belki kimseyi ilgilendirmiyor fakat bir daha onlarin yuzune bakmak istemiyorum, eylul veyahut ekim gibi universiteler acilir ve eve bir daha geri donmemek uzere yola koyulurum. Icimi dokmek istedim burada hatira diye dursun eger birkac reply gelirse yanitlarim herhalde iyi forumlar.

Erkek kardeşimin benimle alakalı mesajlarını okudum nasil hissetmeliyim?