Ne yapmalıyım sizce, kardeşi beni abisine söylemişmidir ve de benim hakkımda ne düşünüyorlardır?

Benim instagramdan fake bi hesabım vardı gerçek gibi kullandığım ve de zamanla hoşlandığım bi çocuk oluştu, kendisine bu hesaptan yazmak istedim lakin dedim sevgilisi filan vardır bende gittim onun benden küçük sempatik cana yakın erkek kardeşine mesaj attım, abisi hakkında bişyler öğrendim, bu arada abisinin sevgilisi var mı diye de sormuştum bildiğim kadarıyla vardı dedi, kız kim dedim kim oldugunu bilmiyorum ama kızın nereli oldugunu söyledi işte falan buralı olması lazımdı dedi, herneyse biz vedalaştık derken ben hala kör kütük aşığım abisine🤦🏼‍♀️, kardeşi hem beni teselli etmek için hemde baktı ki ben kahroldum bi türlü de gitmiyorum başından sanki böyle bişy demesini bekliyormuşumcasina ki öyleydi sen yinede istersen yaz abime falan demişti, ben de hayır ya madem başka birisi var unutucam falan demiştim, o da sen bilirsin nasil istiyorsan öyle yap demişti herneyse bi süre sonra profilim denk geldi heralde kendisine fake hesap oldugumu anladı sanırım veya anlamak için takip isteği attı bana takipleşiyoruz şuanda, ben napıcağımı gerçekten bilemiyorum hesabımı kapatmak istemiyorum, onu takipten atmak istiyorum lakin öyle yapınca da fake hesap olduğum tescillenmiş olucak
Ne yapmalıyım sizce, kardeşi beni abisine söylemişmidir ve de benim hakkımda ne düşünüyorlardır?