Güncellemeler
+1 yıl
Abime söyledim ve dedi ki söylemeyişimin sebebi onun huyunu biliyor oluşum. Ben sizi aradığımı söylersem o konu olmasa bile uzatıp uzatıp dakkaları bitircek, bu seferde dakkaları benle bitirdi diye size nisbet yapıcak. Boş verin takılmayın ufak istasyonlara dedi.. onu daha fazla oralarda bu konuyla yıpratmak istemiyorum çünkü yengemde hep benzer konularla gidiyormuş. Aslında abim aramızdaki dengeyi tutamıyor. Onu hala suçlu görüyorum. Ama yengem bir yandan ben bir yandan onu yıpratıyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Bari bizi aradığında güzel şeyler duysun bari biz biraz moral olalım diyorum.. o yüzden daha fazla uzatmıycam. İçine akan gözyaşlarımı Allaha emanet ediyorum. Tek bir damlasının hesabını sorar biliyorum o en adil olandır
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazen bazı şeyleri idare etmek gerekiyor. İnsanlar arasında huzur ve güzellik olsa ne keyifli olur.
Öyle tabiki ama otur oturduğun yerde ya.. ne gerek var ergence hareketlere demi? Ben görümceyim ama hep iyi niyetle yaklaşıyom. Ne pis bi insanmış ya. Ölüyo bizi çatlatmak uğruna
Öyle insanları sevmiyorum anlamıyorum muhatap olmak dahi üzücü ama umarım güzel bir düzene girer
Yemin ediom ailem olmasa asla hayatımda olamaz öyle bir şey.. ama yine aile diyoz. Yeğenim var ortada. Abimin ailesi yani mecbur bir araya gelicez
Mecburiyetler.. doğru söyledin. İyiye gidecektir. Öyle umalım
Umarım..
🤗🤲
Neden sizden uzaklaştırıyor? Aramızda bir şey falan mı geçmişti
Ya aramıza girmişti ama ailesine aşırı düşkündü. Evet bu çok normal ama o ailesi olmadan yaşayamıyo öyle bir bağımlılık. Adım atamıyodu anamda anam, babamda babam diye. Bizde sürekli yollardık ailesinin yanına. Üzülürdük ona. Sonra abimide ikna etti onun şehrine taşındılar. Ama yetmedi abim bizi arasın bile istemedi. Resmen iyi niyetimizden kaybettik. Huzurları bızulmasın dedik dedik ama abimi kendi ailesinin içine soktu yetmedi bizi silmeye çalışıyo alttan gide gide öldük bu kadarda olmaz ki abimden dayak yiye yiye yaşıyo sanki çokmu mutlu
Aynen anlattığın gibi bir tanıdığım var. Burada suç abinde ama
Bende suçu abimde görüyom ne yalan söyleyim.. senin suçu gördüğün yeri anlatırmısın bakıcam aynımı düşüncemiz
Gerçekten Allah herkesi korusun böyle insanlardan. Beni herkes sabır taşı olarak görür. Ben bile çatladım. Ben ki her şeyin iyi yönlerini görürüm. Olgun davranırım adaletli davranırım. Ben bile çığrımdan çıktım. Ya her şeyini kabul ettik sırf huzurları bozulmasın diye daha ne istiosun yaa.. neyse ki abim biraz gözü açıldı
Öncelikle abin burada orta yolu bulmadığı için, yanlış başka yanlışları doğurmuş. Insanın ailesi de kıymetli, eşi de. Fakat eşi ailesinden uzaklaştırmaya çalışıyor, abin ne derse yapıyor. Eee doğal olarak eşi daha çok yaptırmaya başlıyor. Eşini bir kenara alıp davranışlarının yanlış olduğunu, kendi nasıl ailesini kayırıyorsa aynı şekilde benim ailemi de ben kenara itemem demesi gerek.
Ya abim dövüyo her yerini kırıyo yengemin ailesinin yanında dövüyo yine baş gelemiyo. Ailesi bile diyo biz kızımızı susturamıyoz, bizi rezil edio diolar. Ailesi çok iyiler. 10 senedir abim boşuycamda boşuycam boş laflar edio. Neymiş ailesinin hatrı varmış. Yeğenimin 18 olmasını bekliomuş falanda filan.. 10 tır dayak yiyo kadın sağlığını kaybetti dişleri falan kırıldı hala abimin yanından ayrılmıyo ikisi de hayatını mahf edio. Abime psikolojik şiddet yapıyo. Söylenen her sözü büyütüyo senin ailen bana şöyle dedi, böyle dedi diye.
Şiddet uygulaması çok yanlış öncelikle. Yeğenin 18 yaşına gelene kadar sağlıklı bir psikolojide olacak mı acaba? Bunu düşünmesi lazım abinin.
Yeğenim o kadar çok şey yaşadı ki şimdiden çocukluğu berbat 🥺 en çok onu düşünüyorum. Şimdiden sağlıklı bir psikolojide değil 😢 Ama gel gör ki karı kocanın arasına giremiosun. Biz kötü çıkarız girsek onlar birden kara sevdaya tutulur
Sen baya dolmuşsun ya
Çoook. 😢😢😢
Abin bununla bağlantılı olarak mı cezaevine girdi
Yok tam olarak değil.. ama abim isyanlara girmio değil.. 10 sene daha yatim aranızda kalcaksam gvii cümleler kuruyo
Takip etmek ister misin peki
Ne için
Mevzu mevzuyu açıyor da, o yüzden dediydim. Kusura bakma
Yok yav ne kusuru sordum sadece
Hı tamam
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman
Amiin🤲🏻
Yengenin burcu başak veya akrep mi?
Oğlak
Genelde sizin gibi iyi ailelere kötü gelinler denk geliyor
Ben yine de iyi yaklaşıyorum Allah görüyo çünkü. Her şeylerine koşuyorum biliomsuun? Ama o iyilik görürken bile hala fesatlık peşinde. İnsanın zoruna gidiyo🥺
Yapısı fıtratı bozuk demek ki. Ne yapsan boş
Yengemden önce böyle insanların varlığını duysam anlatanan kişinin abarttığını düşünürdüm. Şimdi diyorum ki demekki gerçekten böyle insanlar varmış. Mesela ben hep derdim yengem olsa kardeş olurum kanka olurum. Anlaşamayan insanları duydukca ben asla öyle olmam diodum.. ama öyle değilmiş bazen ne ypaarsan yap olmuyomuş.
Demek ki çol büyük konuşmuşsun
Çok
Demekki🥺 ne bilim iyi bişey dediğimi sanmışım..
Yaşayarak oğreniyoruz bu hayatı
Kesinlikle öyle
ne tuhaf bi aile
Sorma ya ocak söndüren yengem önce kendi ocağını södürdü şimdide bizim. Uğursuz Nereye gitse oranın ocağı sönüyor
Soyleme
Sadece diycem bizi niye gizli arıyosun ondanmı korkucaz