Abime söylemeli miyim?

Çok iğrenç bir karakteri, çirkin bi kalbi olan bi yengem var. Abimi bizden uzaklaştırdı yıllarca. Şimdi abim cezaevinden bizi gizli arıyor. Oda bize nisbet yapıyo sizi aramıyo, beni arıyo diye. Asla dur durak bilmio ağzımdan laf alıp abime yetiştircek biliom ya da oralarda başının etini yicek çocuğun. Abim az çok fark ediyo ama ben artık uyuyamıyorum sinirden. Abime bidahaki aradığında diycem “bizi gizli arama ondanmı korkucaz? Laf işiteceksende sen işit. Sen iyi kalbini görürsün o senin karın, senin seçimin.. ama ben iyi kalbini göremiyorum” diycem. Ama pişman olmaktan çok korkuyom ya

Güncellemeler
+1 yıl
Abime söyledim ve dedi ki söylemeyişimin sebebi onun huyunu biliyor oluşum. Ben sizi aradığımı söylersem o konu olmasa bile uzatıp uzatıp dakkaları bitircek, bu seferde dakkaları benle bitirdi diye size nisbet yapıcak. Boş verin takılmayın ufak istasyonlara dedi.. onu daha fazla oralarda bu konuyla yıpratmak istemiyorum çünkü yengemde hep benzer konularla gidiyormuş. Aslında abim aramızdaki dengeyi tutamıyor. Onu hala suçlu görüyorum. Ama yengem bir yandan ben bir yandan onu yıpratıyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Bari bizi aradığında güzel şeyler duysun bari biz biraz moral olalım diyorum.. o yüzden daha fazla uzatmıycam. İçine akan gözyaşlarımı Allaha emanet ediyorum. Tek bir damlasının hesabını sorar biliyorum o en adil olandır
Abime söylemeli miyim?