Özel hayatınla sosyal yaşantını hatta iş hayatını birbirine karıştırma Senin normalin başkasına göre anormal olabilir. Sen yine istediğin gibi yaşa ama herkes senin özel hayatını bilmek zorunda değil.
Bemcede aslında ama mesela bir ilişkim olduğunda özgürce o ilişkimi yaşamak istiyorum. Gizli saklı olması hiç hoşuma gitmiyor. Bu yüzden çevreme söylemek istemistim
Hayır bazı şeyler sadece senin hayatında özel kalmalı bildikleri zaman üzülebilir veya anlamsız tepkiler verebilirler sonuçta eski kafayla büyümüş insanlar onlarıda anlamak lazım biraz
ortalık toz duman olur bence ailen yönunden arkadas yönunden ise tam emin degilim sadece kafanda olan birseymi yasadıgın birseymi istersen benii takipp ett en başından detaylıca konusalım ona göre sana fikir bakımından yardımcı olurum oradan yazması daha kolay olur
Arkadaşlarına söyleme, koz olarak kullanırlar. Ne yaşıyorsan yaşa özelinde yaşa Ma bu yaptığın durum biraz ileri aşıyor ve ailene söylemen daha makabule.
En yakın arkadaşım anladı gibi. Zaten hepsine soylemicem. Mesela yakın olmadığım kisiler gelip bana sen lezbeyen misin diye soruyor onlara yalan söyleyip hayır diyorum bunu koz olarak kullanmasın diye