aslında "sezgilerim" açılsın diye üçüncü gözümü açmak istiyorum sadece, cinleri görmek istemiyorum.
Cinleri görmemek mümkün mü üçüncü göz açılınca?
aslında "sezgilerim" açılsın diye üçüncü gözümü açmak istiyorum sadece, cinleri görmek istemiyorum.
Cinleri görmemek mümkün mü üçüncü göz açılınca?
Açılırsa senin için iyi olmaz, her insan kaldıramaz bunu. Evet açılırsa diğer boyuttaki cinleri her türlü yaratığı görürsün. Ama dayanamazsın. Zaten bu doğru olsa üçüncü göze ihtiyaç olmadan görmemiz normal olurdu. Sakıncalı olduğu için zaten arada perde var onlarla bizim aramızda. Hiç girişme böyle şeylere kafayı yersin.
Üçüncü gözün açılması demek epifiz bezinden tam verim almak demektir. Epifiz bezinin açık ve temiz olması demek, "Öğrenme ve hafıza yeteneklerimizin güçlenmesi. Sezgimizin, ilmimizin ve yaratıcılığımızın geliştirebilir olması demek. İnsanların şifa verme yeteneklerini tetikleyebilir, mutluluğu artırıır ve spiritüel yeteneklerini güçlendirebilir. "
Olm üçüncü göz denilen şey aslında telepatik hislerdir. O hislerle algılayabilirsin yani. 6. His denilen şey o dur aslında. Normal göz gibi değil o. Bişi görmezsin.
Cevap
4Cevap
üçüncü gözünün açılması için yol ortasına domalman lazım ki gelen giden çalışsın sana bir 3. göz açsın...
Doğrudur ben görüyorum
Sen ne dersin
@pelinzeynep
ben cok iyi aciyorum 3. gozu
nasil bi yol izlemen lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?