İstediğiniz kadar özgüvenli olun eğer boyunuz 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilseniz hiçbir kız sizle sevgili olmaz. Buraya gelip yok özgüven yok bakım v. b diyen kızlara bakmayın. Onlarında asla 1.80 den kısa sevgilileri olmamıştır. Boyum 1.73 olduğu için bugüne kadar sürekli red yedim ve yemeye devam ediyorum. Ve beni reddeden kızların hepsi şuanda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer. Üzücü ve acı gerçekler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Alakasız bence. Örnek vereyim. Benim abim kısa evlenmeden resmen daldan dala atlıyordu. şu an evli ve eşi kendisinden uzun ve çok güzel bir kadın. Ayrıca aşk evliliği yaptılar. Düşün yani
113 Yorumla
Soran+1 yıl@Yaban00
Ask evliliği falan değildir. Keza kızlar kısa boylu erkeklere aşık olmazlar. Muhtemelen abin zengindir.
Soran+1 yıl@Yaban00
O zaman boyu 1.80 dır. Malum artık 1.80 bile kısa sayıyorlar. Eşine 1.90 dır. Kendinden uzun erkek bulamadığı için abinle evlenmiştir. Ana 1.80 den kısa olsa asla evlenmezdi muhtemelen.
Soran+1 yıl@Yaban00
O zaman abin 1.78 dir. Ayakkabı ile 1.80 oluyordur. Eşi 1.75 falandır. Sürekli topuklu ile onu geçtiği için sana abinden uzun gelmiştir.
Soran+1 yıl@Yaban00
O zaman şöyle olmuştur. Abin 30 yaşının üzerindedir. Yengende 1.80 üzeri erkek bulamayınca abinle evlenmiştir. Keza uzun boylu erkekler genelde minyon kız sever.
Soran+1 yıl@Yaban00
O zaman geriye tek bir sebep kalıyor. Yengen 1.80 üzeri erkek bulamadığın için abinle evlenmiştir.
Soran+1 yıl@Yaban00
O zaman muhtemelen abin 1.80 dır. Kazara klavyede 8 yerine 7 ye bakıyorsundur. Zaten yengende bu durumda topuklu ile abini geçer.
Soran+1 yıl@Yaban00
Yüksek tabanlı ayakkabı ile kendisinden 1 cm uzun olan abini geçiyordur.
En İyi Cevaplar
+1 yılBoş bahaneler.. Bugün boya takan yarın kiloya takar, kilosu geçse fiziksel özellikler başlar, ses tonum kötü der, burnum büyük der.. Çünkü kendini beğenmiyordur bahanesi bitmez.
03 Yorumla
Soran+1 yıl@Aristokratımsı
1.80 den uzun olunca kızlar kendileri yazıyor.- +1 yıl
Tabure alayım sana
Soran+1 yıl@Aristokratımsı
Tabure değil boy gerekiyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçmalıyosun kanka ya ergen misin İstemeyen hadi ordan
014 Yorumla
Soran+1 yıl@eyeyeyge48
Yaşım 26. Ve gerçekleri söylüyorum. Kısa boylu erkeklerle hiçbir kız sevgili olmaz.- +1 yıl
Kanka cüceyle bende olmam boyum 1.73 olmayanda olmasın ki şu zamana kadar hiç sorun çekmedim boya bakan kızda malın önde gidenidir
Soran+1 yıl@eyeyeyge48
Boya bakmayan kız yoktur. Ayrıca sıkıntı çekmeme sebebin sevgili yapmak istememendendir muhtemelen. Sevgili yapmaya kalksan anında red yersin.- +1 yıl
Çok kafaya takıyosun kendini şartlamışsın lisede aynı anda 3 kızı idare ediyordum bir sürü kızla çıktım şu ana kadar hiçbiri boy sorunu yapmadı şu anki sevgilimde boy sorunu yapmadı aynı boylardayım zaten hepsiyle kendini şartlama beni hiçbi zaman etkilemedi etkilemezde
- +1 yıl
Ki ben uzun boylu olmak istemedim uzun boy sevmiyorum
Soran+1 yıl@eyeyeyge48
şu an ki kankanla aynı boydayım demek istedin herhalde. Birde geçmişte 3 tane kanka idare ediyordum demek istedin herhalde.- +1 yıl
Ya yürü git boy sorunu seni etkiliyor demekki bana hiçbi zararı yok kendi halinde yalnız takılabilirsin
- +1 yıl
Bu kadarda ağlama kafaya takma hepten yalnız kalırsın sonra
Soran+1 yıl@eyeyeyge48
Boy sorunu her erkeği etkiler. 1.80 den kısa erkeklerle hiçbir kız sevgili olmaz. Ayrıca geçmişte bunları kafaya takmıyordum. Ama sonuç olarak her defasında red yiyordum.- +1 yıl
Ben yemedim kardeşim hiç yani sana öyle kızlar denk gelmiş bana denk gelmedi ne yapayım yani şimdi
- +1 yıl
Ötede ağlayabilirsin
Soran+1 yıl@eyeyeyge48
Dediğim gibi yazmadığından ve sadece kanka olduğundan yememişsindir. Yazsan direkt red yerdin çünkü öyle olmayan kız yoktur.- +1 yıl
Psikiyatra gitmeni tavsiye ediyorum
Soran+1 yıl@eyeyeyge48
Psikiyatrist ne yapacak. Tedavi sonrası red yememi mi önleyecek?
sonuc olarak neyi soruyosun
0107 Yorumla
Soran+1 yıl@gunyss
Boyumuz 1.80 den kısa olduğu için bekar kalacağız değil mi?
Soran+1 yıl@gunyss
Kızlar 1.80 den kısa erkekleri asla kabul etmezler. Senin bile en kısa sevgilin 1.80 olmuştur.
Soran+1 yıl@gunyss
Tabii canım. Sanki 1.70 den kısa olsan (kısa olmadığın ve kısa erkekleri reddetme bahanesi olarak 1.70 im demediğin ne malum) 1.80 den kısa erkekleri reddetmeyecektin. Ayrıca ciddi olsun olmasın her kız sevgilisinin 1.80 üzeri olmasını ister. 1.80 den kısa erkeği direkt reddeder.
Soran+1 yıl@egerkan
1.80 den kısa erkeğin sevgilisi olmaz.- +1 yıl
ya abi sen benimle tas ak mi geciyosun kizlara inanmaman benim sucum degil onu seni reddeden veya yuzune bakmayan kizlara soyle 170alti olsam neyi tercih edicegim seni ilgilendirmez boyunun da 180 olmamasi hicbirimizin sucu degil sen kafanda kendi kendine uydurmussun o yoldan gitmeye devam et umarim yolda karsilasmayiz
Soran+1 yıl@gunyss
Yooo gerçekleri söylüyorum. Beni reddetmeyen kız yok ki boyum 1.80 den kısa diye. Ayrıca hiçbir şey uydurmuyorum. Keza kızlar asla 1.80 den kısa erkeklerle sevgili olmazlar.
Soran+1 yıl@egerkan
Doğruysa, boyun 1.80 den kısa olsaydı acaba senle sevgili olacakmıydı?
Soran+1 yıl@egerkan
O zaman sorunun altında ne işin var. Ayrıca 1.80 den kısa olsan öyle birde umurunda olacaktı ki?
Soran+1 yıl@egerkan 1.80 den kısa olsaydın tanışınca red yerdin. Birde güvenme. Belki en az 1.85 olacak şartı vardır.
Soran+1 yıl@egerkan o zaman sorudan kaybol.
Soran+1 yıl@gunyss
Gerçek hayatta sana 1.80 den kısa bir erkek yazsa öyle birde küçük düşürürdün ki. (Farzı Misal).
Soran+1 yıl@gunyss
1.79 ayakkabı ile 1.80 olur. Ama 1.73 1.75 olsa direkt reddederdin.
Soran+1 yıl@egerkan boyum kısa olduğu için kızlardan red yemekten dolayı psikolojim bozuldu evet.
Soran+1 yıl@egerkan 1/10 luk kızlarabile yazdım. Yine red yedim.
Soran+1 yıl@gunyss
Ne diyorsun?
Soran+1 yıl@egerkan
Gerçekleri söyledim.
Soran+1 yıl@gunyss
Red yemedim demedim.
Soran+1 yıl@egerkan yazdığım şeylere tekrar baktım. Red yemedim diye bir şey yazmadım. Ayrıca boyumu kafama takmasam ne olacak. Boyum 1.80 den kısa diye yine red yiyecem.
Soran+1 yıl@gunyss
Gözden geçirdim. Red yemedim gibi bir ifadem yok.
Soran+1 yıl@egerkan doğruysa mutluluklar dilerim.
Soran+1 yıl@gunyss
Boyu uzun olduğu için onla sevgili bile olmuşsun. Kendisi diyor.
Soran+1 yıl@gunyss
Ama 1.75 olsaydı direkt reddedecektin.
Soran+1 yıl@egerkan size serbest. Kızlar size kendisi yazarlar. Ama biz 1.80 den kısa erkeklerin aşık olmaya, olunmaya hakkı yoktur. Tek hakkımız ya yalnız olmak ya da red yemek.
Soran+1 yıl@gunyss
İtiraf ettin demek ki.
Soran+1 yıl@gunyss
O zaman şunu söyleyeyim;
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Soran+1 yıl@egerkan gayet alakalı bir konuya bağlandı.
Soran+1 yıl@egerkan yooo gayet alakalı ve mantıklı yere çekiyorum.
Soran+1 yıl@gunyss
Hiçbir cevap veremezsin ki. Keza söylediklerim gayette doğru. Ayrıca ikinizede mutluluklar dilerim.
Soran+1 yıl@egerkan o zaman nelik sorumdasınız.
Soran+1 yıl@egerkan
O zaman nelik soruma gelmiş. Ayrıca ona laf demiyorum. Benimde sevgilim olsa bende onu koruyup kollardım. Ama sürekli red yediğim için olmuyor.
Soran+1 yıl@egerkan ilgilendirmiyorsa sen git benim sorumdan. Ayrıca sohbet falan hikayedir. 1.80 üzeri erkek çıtı çıkmasa yine sevgili olur kızlar. Ayrıca bu kadar dediğinize cevap vermemden çenemin ve sohbet yeteneğimin olduğunu anlaman gerekirdi. Bu yeteneğe rağmen kızlarla sohbette etmeme rağmen açıldığım zaman yine red yiyorum.
Soran+1 yıl@egerkan evet şu an saçlarım dökülüyor. Ama 18 yaşında iken dökük değildi. Yine red yiyordum.
Soran+1 yıl@egerkan 26
Soran+1 yıl@egerkan o işi aileme bırakamam. Yok zengin olacak yok renkli gözlü olacak yok doktor, mühendis olacak.
Soran+1 yıl@egerkan sence doktor, mühendis, renkli gözlü, uzun boylu kız bana bakar mı?
Soran+1 yıl@egerkan sıfat kanseri ne demek.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kısa boylu erkekler için bekarlık hayatın bir şartıdır değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım