Böyle kafanızı dağıtmak için en son ne zaman uzun yolculuk yaptınız? Memleket veya tatile gidebiliyor musunuz?

Uzun yolculuğu çok severim özellikle de kendi arabamla gitmek müthiş bir keyifti ama şu an arabam yok maalesef 🤗 en son bayramda memlekete ailemin yanına gitmiştim
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim
Severim hemşo Bayburt'a gel Bayburt'a 😂😎
Ben değilde akşam babamlar gidiyor Bayburta 🤣🤣🤣
Sen Bayburt'ta mısın loo halen 🤗😂 kanka ben işten dolayı gelemiyorum yoğun yoksa gelecektim 😂
De get Bayburt deme zamanın gelmiş senin gardasm😂😂😂
Napuyon oralarda lo valla beni orada 1 2 gün sonrası sokuyor daraltıyor alışmışm büyükşehire ama memleket de çok durunca sıkılıyorum😂
Gardasm hangi köy sizin😂😂 valla ben oralara gelince iyi hoş geliyor ama belli bir yerden sonra sarmıyor ufak memleket ne olack herkes herkesi tanıyor çarşıda falan😂
İnşallah gardasm bakalım🙏
Sende eywallah akşam Bayburt yolcusu kalmasın ben hariç 🤣🤣🤷♂️
Artık bilmiyorm şöföör de tanıdık gel diyor bende Bayburt otobüsüne yolcu gönderdim geldim 😂😂😂😂
Otobüsün resmini bile çektim öninde kral olsan atardım😂😂
İnşallah gardasm
Rica brom
Cevap
6Cevap
Evet ben severim tabi ki de
Şu an yolculuk halindeyim.. Türkiye turu gibi bir şey.. Akdeniz , iç ve doğu Anadolu da belli başlı illeri gezdik ve hala geziyoruz..
Şahsi araba olursa seviyorum. Otobüs ile sevmem. En son bayram dönüşü Ankara 'dan Alaşehir'e geldim.
Uzun yolculuk yapmayi severim zaten cok cok uzaktayim :D
Benim işim bu
Özellikle de yaz sezonu boş günüm yok
Muğla'ya gittim yakın bir şehir bana uçağı tercih ederim uzun yolculuk çekilmiyor ya
Sevmiyorum çok uzun yolculuklari
Evet severim 1 yıl oldu
sevmiyorum, en son geçen sene yaptım
Severim en son 15 temmuzda eve döndüm
Sevmiyorum yol tutuyor
Karadeniz turu yaptm
Çok seviyorum çok
Hayir nefret ederim
Sevmem.
Kulaklık takıp yolu seyrediceksin müthiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar