Aile & Toplum Sizce ben aslen nereliyim? Nerelilere benziyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Edirne diyeni pataklarım 😅 Edirne doğup, büyüdüğüm yer. Benim tahminlerim genelde fiyasko dncjs sizinkiler hep tutmuştu. 😅 Güncellemeler1 yıl Moldova 🇲🇩 Sizce ben aslen nereliyim? Nerelilere benziyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Bence İzmir gibi geldi :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Değil
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Nedense moldovya diyesim geldi 🤣 fisnesuyunun zararları 🤣🤣 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kana rengini o veriyordu dimi 😄 Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Bence zehrime vişne veriyo3 tadını başka türlü güzel gelmiyor bana Yorumla YesılYankeeı 1 yıl @KIZILİNKA vaybe nasıl bilmişim 😂😂 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Tokat sivas ya da Erzincan tahmin tabi hiçbiri de olmayabilir🤣 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Hiç biri biscolatam😄 Biscolatagirl 1 yıl Tüh🤣Nerelisin bakalım yorumlar geldikçe öğreniriz😉😄 Biscolatagirl 1 yıl Göçmenlik sezdim bir ihtimal. Soran 1 yıl Sana özlden söylerim şimdi Biscolatagirl 1 yıl Tamam:)
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Tekte bulucam😎 Dünyalısın😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ahah tebrikler torti 👏🏼😅 Yorumla tortitotilla 1 yıl Teşekkür ederim 😎😂 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Soğuk olan ülkelerden birisi ama çıkartamadım 😅 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Moldova 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Doğru, nerden bildin Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Resimi internette arattım😂 Yorumla Soran 1 yıl Detay soruda derken bunu kastetmiştim birine ama anlamamıştı 😅 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl 😂😂 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl İşi bileceksin işe gitmeyeceksin derler😂 Yorumla Soran 1 yıl Ahah kesinlikle öyle 😅 Yorumla
Japonya_dan_gelen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Çanakkale 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Değil maalesef Yorumla Japonya_dan_gelen 1 yıl Burdur Yorumla Japonya_dan_gelen 1 yıl Resimdeki yer Latin kültürne benziyor. Moldova veya Bosna Hersek olabilir. Resimle alakası yok dimi memleketin. Yorumla Soran 1 yıl Resim Moldova'da çekildi Yorumla Japonya_dan_gelen 1 yıl Moldova Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı. Bursaaaa 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Değil dorelenmedim 😅 Yorumla dorelendiniz 1 yıl Tüh 😄 başkasıyla karıştırmışım zaten Yorumla Soran 1 yıl Sen konyalisin? Yorumla dorelendiniz 1 yıl Hayır ama Konya da yaşıyorum Yorumla Soran 1 yıl Unutmamışım ama frekansta bir karışıklık olmuş Yorumla dorelendiniz 1 yıl Olsun 😊 Yorumla dorelendiniz 1 yıl Bazen de Alanya da yaşıyorum benim hayatım normal değil bakma 😄 Yorumla Soran 1 yıl Sen Alanya'dayken oraya gelmiştim Yorumla dorelendiniz 1 yıl Hıhı hatırlıyorum Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ukrayna 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Bilemedin Yorumla u KasiKesh 1 yıl Samsun Yorumla Soran 1 yıl Fotoyu arat Yorumla u KasiKesh 1 yıl Moldova Yorumla u KasiKesh 1 yıl Nerede öğrendin Türkçe'yi Yorumla Soran 1 yıl Soru detayında gizli 😅 Yorumla u KasiKesh 1 yıl Şimdi nerdesin babanmı Moldovalı Yorumla Soran 1 yıl Baba oralı evet Yorumla u KasiKesh 1 yıl Annende Edirneli ozaman nerede yaşıyorsun Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl MalatyaElazığ 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İkisi de değil
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Beyaz Rusya.. Belerus.. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Değil ama yaklaştın Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ukrayna Yorumla Soran 1 yıl Değil Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Özbekistan Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba,İzmir diyebilirim! 😅 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Değil 😄 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl İp ucu yok mu hiç 😅Ben İstanbul'u bile gezmedim doğma büyüme İstanbul çocuğu iken 😂zor valla Yorumla Soran 1 yıl Osint tekniğiyle fotodan kolayca bulabilirsin Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Moldova 😅Moldovya 😅 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Arnavut😅 Yorumla Soran 1 yıl Hangisi Moldova mı Arnavut mu Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Moldova 😅 Yorumla
Flos_Mortuus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Yuzun yok nasil tahmin ediyoruz? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Profilde var aslında yüzüme gerek yok detay soruda Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Eskiden vardı 😅 Yorumla Flos_Mortuus 1 yıl @KIZILİNKA Bir Muş veya İzmir havasi aldim Yorumla Soran 1 yıl @Kim-Bilir-Belkidee evet 👏🏼 Yorumla Soran 1 yıl İkisi de değil maalesef Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. aslen New Yozgat 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiç duymadım 😅 Yorumla Alemdaralii 1 yıl Tokat City nin yanında Yorumla
duffham Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tam olarak hangisi sensin 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Ankara 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Değil Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Eskişehir Yorumla Soran 1 yıl Türkiye'de değil 😄 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl İpucu? Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Hollanda Yorumla Soran 1 yıl Doğu Avrupa Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Polonya? Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kayseri 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ordu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hiç değil :)) Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Azerbeycan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Değil
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İzmir.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilemedin Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İzmir bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Değil bilemedin:) Yorumla
kullanııcı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 77% 1 yıl Manisa bölgesi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Değil Yorumla kullanııcı 1 yıl Tokat? Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kosta rika 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Papua Yeni Gine 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Alakam yok 😅 Yorumla TheMedeni 1 yıl 😅😅 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bulgaristan kesin. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl No bulgar no bulgur 😅 Yorumla mutsuz_eşek 1 yıl Edirne Enver Paşa sayesinde kurtuldu. İttihatçılar olmasaydı bugün Edirne Bulgaristan'ın olurdu. Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Ankara mı 😃 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Değil incim 😄 Yorumla
Kuantum07 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kendin soyle 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Siz bulun 😄 Yorumla Kuantum07 1 yıl Trakya tarafına benziyor Yorumla Soran 1 yıl Onu baştan eledim zaten 😄 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı. Bulgaria 0 0 Yorumla
Toredo004 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Moldova organ hall 0 1 Yorumla Toredo004 1 yıl https://ibb.co/mbJbtSt Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bulgaristan 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Sakarya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hiç değil Yorumla
Excalibur20 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl Arnavutluk? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Excalibur20 1 yıl İpucu yok mu? Yorumla
Tamerata Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Bayburtlusun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle bir şehir mi var sjdhs Yorumla
VeganPirana Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Ankara 0 3 Yorumla VeganPirana 1 yıl Buldum, Makedonya ya da selanik Yorumla Soran 1 yıl Makedon değil baklavayı çalanlar da değil 😅 Yorumla VeganPirana 1 yıl Yugoslavya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bence İzmir gibi geldi :D
Değil
Nedense moldovya diyesim geldi 🤣 fisnesuyunun zararları 🤣🤣
Kana rengini o veriyordu dimi 😄
Bence zehrime vişne veriyo3 tadını başka türlü güzel gelmiyor bana
@KIZILİNKA vaybe nasıl bilmişim 😂😂
Tokat sivas ya da Erzincan tahmin tabi hiçbiri de olmayabilir🤣
Hiç biri biscolatam😄
Tüh🤣Nerelisin bakalım yorumlar geldikçe öğreniriz😉😄
Göçmenlik sezdim bir ihtimal.
Sana özlden söylerim şimdi
Tamam:)
Tekte bulucam😎 Dünyalısın😂
Ahah tebrikler torti 👏🏼😅
Teşekkür ederim 😎😂
Kişinev burası, Moldova.😸
Burası Moldova’ya benziyor.
Soğuk olan ülkelerden birisi ama çıkartamadım 😅
Moldova
Doğru, nerden bildin
Resimi internette arattım😂
Detay soruda derken bunu kastetmiştim birine ama anlamamıştı 😅
😂😂
İşi bileceksin işe gitmeyeceksin derler😂
Ahah kesinlikle öyle 😅
Çanakkale
Değil maalesef
Burdur
Resimdeki yer Latin kültürne benziyor. Moldova veya Bosna Hersek olabilir. Resimle alakası yok dimi memleketin.
Resim Moldova'da çekildi
Moldova
Bursaaaa
Değil dorelenmedim 😅
Tüh 😄 başkasıyla karıştırmışım zaten
Sen konyalisin?
Hayır ama Konya da yaşıyorum
Unutmamışım ama frekansta bir karışıklık olmuş
Olsun 😊
Bazen de Alanya da yaşıyorum benim hayatım normal değil bakma 😄
Sen Alanya'dayken oraya gelmiştim
Hıhı hatırlıyorum
Ukrayna
Bilemedin
Samsun
Fotoyu arat
Moldova
Nerede öğrendin Türkçe'yi
Soru detayında gizli 😅
Şimdi nerdesin babanmı Moldovalı
Baba oralı evet
Annende Edirneli ozaman nerede yaşıyorsun
Malatya
Elazığ
İkisi de değil
Beyaz Rusya.. Belerus..
Değil ama yaklaştın
Ukrayna
Değil
Özbekistan
Merhaba,
İzmir diyebilirim! 😅
Değil 😄
İp ucu yok mu hiç 😅Ben İstanbul'u bile gezmedim doğma büyüme İstanbul çocuğu iken 😂zor valla
Osint tekniğiyle fotodan kolayca bulabilirsin
Moldova 😅Moldovya 😅
Arnavut😅
Hangisi Moldova mı Arnavut mu
Moldova 😅
Yuzun yok nasil tahmin ediyoruz?
Profilde var aslında yüzüme gerek yok detay soruda
Eskiden vardı 😅
@KIZILİNKA Bir Muş veya İzmir havasi aldim
@Kim-Bilir-Belkidee evet 👏🏼
İkisi de değil maalesef
Ruslara benziyorsun
fiziğine bakılırsa ben Rus sun
aslen New Yozgat
Hiç duymadım 😅
Tokat City nin yanında
Tam olarak hangisi sensin
Ankara
Değil
Eskişehir
Türkiye'de değil 😄
İpucu?
Hollanda
Doğu Avrupa
Polonya?
Kayseri
Hayır
Ordu
Hiç değil :))
Azerbeycan
Değil
İzmir..
Bilemedin
İzmir bence
Değil bilemedin:)
Manisa bölgesi
Değil
Tokat?
Kosta rika
Hayır
adana
Değil
Papua Yeni Gine
Alakam yok 😅
😅😅
Bulgaristan kesin.
No bulgar no bulgur 😅
Edirne Enver Paşa sayesinde kurtuldu. İttihatçılar olmasaydı bugün Edirne Bulgaristan'ın olurdu.
Ankara mı 😃
Değil incim 😄
Kendin soyle
Siz bulun 😄
Trakya tarafına benziyor
Onu baştan eledim zaten 😄
Bulgaria
rus :D
Bulgaristan?
Bursa.
Moldova organ hall
https://ibb.co/mbJbtSt