Aile & Toplum Sık sık gülümser misiniz🎗? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor İnsanlara karşı sıfatım aynı buna benziyor sjjsj çok tatlı ambalaj değil mii ya😻 Sık sık gülümser misiniz🎗? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Gülmüyorum maalesef sdfsdf 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Mahkeme duvarları benim suratımdan ilhamla yapıldılar. 1 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sürekli sırıtan bir yüz ifadem yok ama tanıdığım kişilere nezaketen gülümserim. 0 0 Yorumla
bilinmeyeninotesi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 85% 1 yıl Gözlerimden ciddiyet fışkırıyor ve ve bu devam edecek onunla göz göze gelene dek. 0 0 Yorumla
judebellingham3 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl Evet öyleyim Tatlı bir ambalaj cidden 💙 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Öyle eskisi kadar değil 0 0 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 820 cevap paylaştı. Ciddi olmayı severim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır gülmem. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. cogu zaman evett 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı. Elimden geldiğince 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yok bea 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Evet gülerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gülmüyorum maalesef sdfsdf
Mahkeme duvarları benim suratımdan ilhamla yapıldılar.
Sürekli sırıtan bir yüz ifadem yok ama tanıdığım kişilere nezaketen gülümserim.
Gözlerimden ciddiyet fışkırıyor ve ve bu devam edecek onunla göz göze gelene dek.
Gülümserim gülerim sürekli kahkaha atarım o dişler görünecek.
Gülümseyecek bir sebep buldukça evet
Sanırım öyleyim ya gülümsemeyi seviyorum
Evet güler yüzlü bir insanım
sürekli gülümserim yakın çevreme
Evet hep gülen suratim djjad
Evet öyleyim
Tatlı bir ambalaj cidden 💙
Öyle eskisi kadar değil
Çok güzel duruyor! 🐝😂
Gülümsemedigim an yokki 😂
çok sert bakarım inanılmaz
Ciddi olmayı severim