Gülümsemek bana çok yakışıyor. Normalde mizacım soğuktur. Ama gülümseyince böyle yemelik tatlı bir şey oluyorum😌 ama gülümsememi nadir insana gösteriyorum.
Gülümsemeyi de, gülümsetmeyi de çok severim. Peygamber efendimizin çok sevdiğim bir sözü var hatta; gülümsemek de sadakadır. Bu söz aklıma geldiğinde kimi görürsem göreyim -o an sinirli dahi olsam- gülümsüyorum. Beni sakinleştiriyor ve hep pozitif düşünmeye sevk ediyor ☾
Disariya guclu gorunmemnin en etkili yoludur gulumsemek... pismis kelle gibi 32 dis siritmayi kahkaha atmayi kast etmedim. Gozlerimi kisarak ufak dudak. mimikleri. ile gulumseyerek. Sen kimsin mkkk mesaji vermek guzel bisey.
Aslında gülümseyen insanları çok severim ancak bize büyüklerimiz pek gülümsemeyi öğretmedi kolay kolay gülümseyemesemde etrafımdaki gülümseyen insanları görmekten çok hoşlanırım
Sevmem. Normalde de somurtan biriyim. Bu demek değilki her zaman somurtuyorum. Arada gülüyorum, gülümsüyorum ama sadece sıcaklıgını hissetiğim insanlara.
Üzgün olsam bile sevdiğim insana karşı yine normal halim gibi gülmeye çalışırım, bazen durduk yere gülerim, çok kez gülerim 😅 üzüntümü daha çok içimde yaşamaya gayret ederim
Genel de gülümserim. Mutsuzken bile. Ruh halımı pek anlamaz kimse.. Gamzelerim hep burdayım der 😊 Ne oldu neyın var derseler çeşmeler açılır ama hemen 🤦🏻♀️