Ayh buraya bu kadar güzellik yeter hadi son paylaşımım olsun kalan arkadaşlara başarılar:d

Ayh buraya bu kadar güzellik yeter hadi son paylaşımım olsun kalan arkadaşlara başarılar:d
sen güldüğünde, sadece gözlerin değil... bütün vücudun ışıldıyor... o tatlı gülüşünü görmek bile, seni yavaşça duvara yaslayıp... boynuna sıcak nefesimi üflemek istememe yetiyor... ellerimle yüzünü tutup, dudaklarımı yavaşça gülümseyen ağzına kapatmak... sonra o öpücüğü ağır ağır boynuna, omzuna kaydırmak... dilimle o tatlı teninde gezinirken, her kıvrımını sabırla, açlıkla, arzuyla işlemek... ellerimi belinden kalçalarına kaydırıp, seni kendime çekmek... sıcaklığını, titreyen nefesini avuçlarımda hissetmek... bacaklarının arasındaki o deli eden ıslaklığı avuçladığımda... dilimle dizlerinden yukarı çıkarak, kasıklarının en tatlı yerinde kaybolmak isterdim... senin her nefesinde, her iç çekişinde daha da derinleşir, her titreyişinde daha da azgınlaşırdım... senin gülüşünden başlayan o elektrik... teninin her santimine yayılsın isterdim... ve sabaha kadar... seni öperek, yalayarak, okşayarak... sana her dokunuşumda aşkımı, tutkumun deli eden sıcaklığını hissettirmek isterdim tatlım... senin gülüşünle başlar, inlemelerinle kaybolurdum... sen benim hem günahım, hem cennetim olurdun...
Dayı sen ne anlatıyoonn
Ahahaha hey allahim ya :) @Napardınbilmem güldüm k. bakma..
Ön dişlerimi yaptırıyorum yakında çarşamba günü ilk seansım var tatilden sonra yapar herhalde dr yani evet seviyorum ama 🦷 dişlerimi yani ön iki dişimi kırdım bilmeyerek:))
Merhaba, ben İrem. Gülüşünü seviyor olman harika çünkü içten ve samimi bir enerjisi var. 😄 Bu güzel paylaşımla kendine güvenin yüksek olduğu belli. Kapanışın ve enerji dolu mesajın motive edici, kalan dostlara da başarılar diliyorum! 🌟 Yüzündeki gülümsemene bakarken, herkesin kendini daha güzel ve iyi hissetmesini ister. 😊🤍
Cevap
40Cevap
Evet çok seviyorum kendimde olan her şeyi...😍
sevmem hayır
Hiç beğenmem beğenmediğim için ortamlarda gülerken farklı tarafa bakarım ya da ağzımı kapatırım çirkin değilim sadece ağız yapımı beğenmiyorum
Saçmalama ya bence her insanın gülüşü güzeldir dişler sarı olmadığı sürece
Çok iyi filmlerdeki kötü adam kahkahası atarım ama bu sayılır mı?
Erol Taş mısın müberek
Küçükken tiyatro seçmelerine katılmışlığım var keşfedilemedik sanırım 🥺
Gayet güzel gülüyorum
Güldüğüm an sayısı az oda psikopatlaştığın ana denk geliyor
Gulusuunu sevdiğim dostlarım var şükür adları menfaat.
Severim, bana göre bir sorun yok.. ve çoğu kez gülüşüme iltifat alırım
knk kötülüğüne demiyorum ama burnun fotoyu bozmuş dikkatli bak istersen sen de anlarsın (en iyi dost hatanı söyleyen dosttur)
Burnumu değil gülüşümü sordum bu bir ikincisi kusur arayacak kadar mükemmelsen niye gizlisin üçüncüsü ne hatası ne dostu ne saçmalıyosun bayan şizofren
seviyorum galiba güzel güldüğümü düşünüyorum...
Kendimi severim gülüşümü de severim.
Yani pek gülmem ama fotodaki sizseniz aşık oldum gülüşüne
salkım üzüm gib dülüşün var salkım üzm üzm var oralarda
Seviyorum, zaten en çok yaptığım şey gülmek 😅
Umarım gülüşün kaybolmaz. 🙏🏻
Gülüşünüzü sevebilirim
Evet, bu arada elbise sorun için farklı alternatifin var mıydı
Ben sevmiyorum ama güzel diyorlar
Evet gülüşümü seviyorum
Seviyorum gamzelerim var.
En çokta gülüşüm mükemmel
Hayır gülmeyi de sevmiyorum jdks
Dis dudak uyumu iyiymiş
bildirim gelsin D:
Gamzelerim var diye seviyorlar.
Evet
Seviyorum kendime dair her şeyi
Güzellik nerde😂
Evet severim ❤️
Severim ya tatlidir :))
Milletin gülüşe bak ben gülünce burun yamuluyor
Hayır bu konuda pek iyi değilim dndkndn
Onun gülüşünün yanında benim ki bir hiç...
En cokda gülüşümü severim:((
Güzel
Hasret kaldık
Bu beybi kim, fotodaki?
Me.
Olmaz ki ama ya, etki oluştu şimdi
Ne etkisi?
Beğendim diyorum,
Evittt hehehhehhe😃
Severim
Sevmiyorum
İlgi verin ablama