Anneme tahammül edemiyorum artık benim gibi bu durumlardan geçen kişiler var mı?

Bu yıl mezun oldum. 2 yıl kpss hazirlanmaya karar verdim. Bir yandanda 2 üni daha okicam. Atamalar zaten skntı. Annemle babam ayrı (9 yıldır) Annem okuttu bu 9 yıldır teksilde çalışarak. Ve etraftakiler artık sormaya başladı sınava girdimi napcak diye zaten baski var üstümde ve annem kendini acındırmayı çok sever, yok yerleri sildim yok bulaşıkları yıkadım, yok evleri süpürcem yaptığı her haltı böyle söyler. İnsanlara böyle söyleyince o zaman kızı bir iş yapmıyor vs düşünüp konuşmaya başlıyorlar. Teksile girip çalışsam hem kpss hemde teksil birlikte yürütemem kpss seviyem çünkü düşük. İnsan kendini bilmeli gelip yorgun olcam birde kpss çalişcam. Uzun süredir ilişkim var evlenebilirim ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmakda istemiyorum. Kendi ayaklarimin üstünde durup oyle yoluma devam etmek istiyorum. Anneme katlanamıyorum. Hep alttan alttan beni mahcup edip kötülemekten başka işi yok. Çok canım yanıyor. Kaç saattir ağlıyorum. Hep anne anne diye başımın üstüne koydum. Hep teşekkür ettim. Ama artık gerçekten dayanamiyorum. Milyon kez konustum onla güzellikle ama asla dinlemedi umrunda değil.
Anneme tahammül edemiyorum artık benim gibi bu durumlardan geçen kişiler var mı?