Ailem neden mutsuzluğumu istiyor?

Ailem beni sildi. Bölüm değiştirmek istiyorum diye.1. sınıftan beri sevmiyorum diyorum laf anladıkları yok. yok seversin yok diploma al yok şu kadar sene kaldı. şu an 4 e geçtim ama bildiğiniz ölüm gibi. çok aşırı mutsuz keyifsiz bi şekilde. okuduğum bölüm diş hekimliği. sevmeden gerçekten olmuyor ben bu sene hasta falan bakamam.2. sınıfta sınava girecektim ailem psikolojimi bozdu kötü yaptım. bu sene girdim hukuk yazıcam sonuçlar açıklandığından beri işkence yapıyorlar bildiğiniz bugün de kardeşim de dahil engellemişler beni. diş okurken ev tutalım kirayı ben karşılarım demiştim artık okumakta zorladıkları için. babam gitmiş evi satın almış şimdi diyor ki sana ev satın aldım. ben mi al dedim? kendileri mutsuz olmasın diye ben mi mutsuz olayim? diploma al diye tutturmuşlar. yapmayacağım mesleğin diploması neden önemli?

Güncellemeler
1 yıl
Sanırsınız ahlaksızlık yaptım.. diş okurken de onlara yük olmamak için masrafları kendim çalışarak karşıladım. şeytan diyor okumaya yine git bütün masrafları onlara ödet zerre de çalışma seneye yine 2 sene kaldı diyip diploma için parçalasınlar kendilerini
Ailem neden mutsuzluğumu istiyor?