Soru parodiydi, evlenmek isteyen çok kişi var her tanıştığım kızda keşke evlenmek istesen birlikte çok mutlu olurduk diyerek vedalaşıyoruz. İnsanlarda kusur görmeyi çok seviyorsunuz uzaktan realde böyle olmuyor maalesef.
of ne bu aşağılık kompleksi ya? bazı meslekler vardır, kişi dış görünüşüyle kendini belli eder. sen mühendis değil de inşaat işçisi gibi durduğun için sordum. kendini kanıtlama çaban çok komik. yazık kızlara da
Hanımefendi ne desen haklısın, varsa kusurum affola, ben annesiz babasız büyüdüm sokakta uyuşturucu bağımlısıydım zar zor eğitimimi tamamladım. 13 senedir de tek başıma yaşıyorum yaşım daha 26. Birisinin beni beğenmesi veya beğenmemesi ile ilgilenmedim, can sıkıntısından soru sormuştum, verdiğin cevaplar beni düşündürdü. İnsanlar çok acımasız gerçekten. Sokaklarda yaşayarak bi yere gelmiş birisi ayırt ediliyor, bana istediğin kadar tarzını değiş böyle ol deselerde ben rahat edemiyorum kendimi değiştiremiyorum. Bana o beğendiğiniz görüntüde olan insanlar tuaf geliyor komik geliyor. Senin canını sıktıysam hakkını helal et, seni tanımam etmem kötü niyetle konusmadım
kötü niyetli değilsin ama bana prenses muamelesi yapıyorsun 😐 niye bu kadar açıklama yaptın bilmiyorum ama ben sadece gördüğümü söylemiştim, kırıcı olduysa özür dilerim. inşaat işçisi olmakta da bir sorun görmüyorum, görsem seni benzetmem. sokaklarda yaşadığın belli olmuyor bence ama güneydoğu kültürünün çocuğu gibisin ki bunda da sıkıntı yok. meslek sahibi olup kendini geliştirmen çok güzel bir şey, umarım bundan sonraki hayatın daha da güzel olur
Ben senin verdiğin cevabı tatlı buldum zaten öyle olmasaydı yazmazdım. Kim olduğunu da bilmiyorum ama bizim yaşantımızın çok farklı olduğu belli prensesssin bu arada buradan da belli :))
yok ben özellikle sanaldan biriyle tanışmak istemiyorum sana özel değil. sonucu olmayacak bir şeye başlamak benlik değil. ben ruh ikizin değilmişim, gerçek ruh ikizini bulman dileğiyle...
çok tatlısın ama arayan yok böyle biseyi. Ben burada takiplesince görürsün ne giren birisiyim ne biriyle konusan sana özel oldu bazı seyler, burada bu kadar kısa bırakmayalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka torbacı gibi saç kestirme biraz daha düzgün giyin.
Kaldırım mühendisi misin abi
Bu hayatta daha öğreneceğin çok şey var 😃
Ne mesela abi
Önemli olan yerlere gelirken özünü kaybetmemek. Geldiğin yeri unutmamak
Anladım kral
Olur bakalım, beklemede kal.
muhendis olduguna emin miyiz
Evet neden şaşırdın sıradan da değil bu arada şirkette en yetkili kişilerden biriyim müdür bile beni dinleyerek hareket ediyor
dış görünüşün yüzünden oyle gozukuyor. saçına ve kıyafetine ozen gosterebilirsin
Ayda iki kez traş oluyorum, kıyafetlerim 2 çeşit ve günlük değişiyorum, parfüm ve deo kullanıyorum.
fotoğrafa bakarak yorum yapmıştım, parfüm kullandığını söylemene gerek yoktu
Belki de sana hissettirdiği enerji ile alakalı biraz
Soru parodiydi, evlenmek isteyen çok kişi var her tanıştığım kızda keşke evlenmek istesen birlikte çok mutlu olurduk diyerek vedalaşıyoruz. İnsanlarda kusur görmeyi çok seviyorsunuz uzaktan realde böyle olmuyor maalesef.
of ne bu aşağılık kompleksi ya? bazı meslekler vardır, kişi dış görünüşüyle kendini belli eder. sen mühendis değil de inşaat işçisi gibi durduğun için sordum. kendini kanıtlama çaban çok komik. yazık kızlara da
Hangi ülkenin prensesisin sen
Hanımefendi ne desen haklısın, varsa kusurum affola, ben annesiz babasız büyüdüm sokakta uyuşturucu bağımlısıydım zar zor eğitimimi tamamladım. 13 senedir de tek başıma yaşıyorum yaşım daha 26. Birisinin beni beğenmesi veya beğenmemesi ile ilgilenmedim, can sıkıntısından soru sormuştum, verdiğin cevaplar beni düşündürdü. İnsanlar çok acımasız gerçekten. Sokaklarda yaşayarak bi yere gelmiş birisi ayırt ediliyor, bana istediğin kadar tarzını değiş böyle ol deselerde ben rahat edemiyorum kendimi değiştiremiyorum. Bana o beğendiğiniz görüntüde olan insanlar tuaf geliyor komik geliyor. Senin canını sıktıysam hakkını helal et, seni tanımam etmem kötü niyetle konusmadım
kötü niyetli değilsin ama bana prenses muamelesi yapıyorsun 😐 niye bu kadar açıklama yaptın bilmiyorum ama ben sadece gördüğümü söylemiştim, kırıcı olduysa özür dilerim. inşaat işçisi olmakta da bir sorun görmüyorum, görsem seni benzetmem. sokaklarda yaşadığın belli olmuyor bence ama güneydoğu kültürünün çocuğu gibisin ki bunda da sıkıntı yok. meslek sahibi olup kendini geliştirmen çok güzel bir şey, umarım bundan sonraki hayatın daha da güzel olur
Ben senin verdiğin cevabı tatlı buldum zaten öyle olmasaydı yazmazdım. Kim olduğunu da bilmiyorum ama bizim yaşantımızın çok farklı olduğu belli prensesssin bu arada buradan da belli :))
iyi bari sıkıntı olmamasına sevindim. çocukluğumuz farklı olabilir ama bundan sonrası ikimiz için de benzer ve normal hayatlar bence
Senin mesleğin prenses hanımefendi
keske...
Mesleğin yok mu şu an
Kaç yaşındasn sen
yok okuyorum, 20 yaşındayım
Kaçıncı sınıfsınn
3'e geçtim niye sordun
Zamanında gitmissin tebrik ederim seni , gerçekten narin ve hanımefendi olmalısın
Neden bu kadar merak ediyorum seni çok farklı zıt geliyosun bana
evet öyle oldu ahauaua teşekkürler
he salla bakalım inandık biz de
Sen neden gizliden çıkmıyorsunn
çıkmama gerek yok, ben diğer kızlar gibi evlenelim de demiyorum hem 😄
Ben seni merak ediyorum ama evlenelim dememen daha iyi değil mi zatenn 😄😄
Bazı şeyler zamanla gelişmeli kendiliğinden
ben anonimim zaten niye bu kadar merak ettin
evlilik düşünen kızlarla görüşmek de ne bileyim
Yani anonim olman daha merak uyandırıyor zaten ve akıllı birine benziyorsun aslında anlayamadım gitti değişik seni 😄
ya fotom yok burada doğal olarak, iltifat olarak aldım teşekkürler 😉
Fotoğraf değil mesajlasmak istiyorul seninle
allah allah niyee
Merak ediyorum tanımak istiyorim seni bir günlük değil zaman sürer belki hep sürer bilmiyorum buna imkan sağlamalıyız
yok be istemiyorum
Tanışmak mı istemiyosun benimle sebep ne tanışmak güzel bişey ruh ikizimi buldum diyordum bende aynı seyleri düsünmeliymisjz
yok ben özellikle sanaldan biriyle tanışmak istemiyorum sana özel değil. sonucu olmayacak bir şeye başlamak benlik değil. ben ruh ikizin değilmişim, gerçek ruh ikizini bulman dileğiyle...
çok tatlısın ama arayan yok böyle biseyi. Ben burada takiplesince görürsün ne giren birisiyim ne biriyle konusan sana özel oldu bazı seyler, burada bu kadar kısa bırakmayalım
bak inanıcam simdi aaa 😄 cok istiyorsan yazarım ama niye bu kadar ısrarcısın anlamadımkine
Yazmanı istiyorum çünkü küçük hanım çok farklıyız birbirimizden yaşantı olarak çok sevimli geliyorsun bana
Kaldırım mühendisi mi? Tipe bak
Olay meslek değil
Tarzını değiştir
adam oldugunda evlenirler