Neden az olsun yani haksizca bi genelleme olmuş bence. Benim eski esim 48 yasinda. Adam hala yakışıklı hala fit. Ha ben daha hoş ve iyi görünüyorum çünkü spor arti kendime bakıyorum ikide botoks yaptırıyorum ;). O bile fark ediyor. Goz kenarindaki cizgiler bile insani daha yipranmis gösteriyor cunku. Ama çoğu erkek kadinlara nazaran daha yipranmismi gozukuyor... olabilir yinede 35 -40 yasinda degil ama bence. 45 ten sonra daha cok.
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
O eski eş sana öyle geliyordur belki 🤣 genel herkesin fikri aynı ise ki bunu senin değil tarafsız birinin söylemesi gerekir ve bir kişinin değil çok kişinin. Ayrıca bir iki kişi çıksa da bu geneli ifade etmez genel toplum bu yönde. Koca göbek kelli felli kılli ama gel gör ki seni beni beğenmez🤣 hadi oradan
Yok be alakasi yok. Ayrilan benim zaten. Sadece görünce fotosunu cocugumla cekilmisler, orada fark ettim. Genel olarak yani oyle diyorlar onun icin ortak dost vs var haliyle. Yani o dedigine katılıyorum erkekler kendileri ne kadar yıpranmış salmış olsada afedersin biz erkeğiz diye kendinden 10 yas küçüğü bile yanina layik görüyor.
Bazıları o kadar çok yaşından fazla gösteriyorlar ki sanki benden çok büyükler gibi geliyor.
Açıkçası yaşımı hissetmiyorum.
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Senin tip çok iyi çünkü, bende öyleyim ama dediğin konu için zaten soru. Ben böyleyim işine gelirse deyip salıyorlar sonra da en iyisini yanında istiyor gel de gülme 🤣
İşte bilinçaltınıza yerleştirilen güzellik yakışıklılık her şeh algısına kapılarak asıl olan insan faktörünü taşıyan kişiler hayatımızdan uzaklaşıp gidiyorlar. Sonra da yalnızlıktan burada takılıp böyle sorular soruyoruz :)
Yanlış tipsiz biriyle sırf yalniz olmamak için bir arada olacağıma kendim ile gayet mutluyum. her şey dengi dengine. Sorunun amacı sadece herkes haddini de dengini de bilmeli
Burada yok gördüğüm, etrafında da bu şekilde incelediğim biri yok😅 sevgilim ve yok o yorumu kaçırmisim yani zaten böyle tipsiz biri benimle yan yana gelemez
Olmamalı mı... bu dusunce çok umursamaz olmuş.. yaşın daha genc ben sosyoloğum sana şunu soyleyim dışarda millet kurtlar sofrasında ekmek kavgasında ve kimse kimseyi istemiyor hor görüyor kıskanıyor insan insanı yoruyor. banane denilmiyor cunku kimine maddi kimine de makam mevkide yenemiyorsun o yıllarda zden bu hayatta ne yapılacaksa minimum değil maksimum seviyeye çıkartmakta her zaman fayda fay bu kadar telaşta millet susuyle pusuyle uğraşması için karlar ulkesinde olması lazim
Birincisi bende o yaşlarda ve hayat telaşınin içindeyim yıllardır tek başıma hemde bunları bilmiyor değilim ikincisi ezbere konuşmuyorum yani, 3. İse yine yanıldın öyle olsa bu kadar süs bakım çılgınlığı neden var yollar yapay kişilerle dolu hemde mide bulandırıcı seviyede, dediğin gibi olsaydı insanlar aynaya bakmaya bile vakit bulamazdi sayın sosyolog
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Neden az olsun yani haksizca bi genelleme olmuş bence. Benim eski esim 48 yasinda. Adam hala yakışıklı hala fit. Ha ben daha hoş ve iyi görünüyorum çünkü spor arti kendime bakıyorum ikide botoks yaptırıyorum ;). O bile fark ediyor. Goz kenarindaki cizgiler bile insani daha yipranmis gösteriyor cunku. Ama çoğu erkek kadinlara nazaran daha yipranmismi gozukuyor... olabilir yinede 35 -40 yasinda degil ama bence. 45 ten sonra daha cok.
O eski eş sana öyle geliyordur belki 🤣 genel herkesin fikri aynı ise ki bunu senin değil tarafsız birinin söylemesi gerekir ve bir kişinin değil çok kişinin. Ayrıca bir iki kişi çıksa da bu geneli ifade etmez genel toplum bu yönde. Koca göbek kelli felli kılli ama gel gör ki seni beni beğenmez🤣 hadi oradan
Yok be alakasi yok. Ayrilan benim zaten. Sadece görünce fotosunu cocugumla cekilmisler, orada fark ettim. Genel olarak yani oyle diyorlar onun icin ortak dost vs var haliyle.
Yani o dedigine katılıyorum erkekler kendileri ne kadar yıpranmış salmış olsada afedersin biz erkeğiz diye kendinden 10 yas küçüğü bile yanina layik görüyor.
Bende yaşıtlarıma bakınca şaşırıyorum.
Bazıları o kadar çok yaşından fazla gösteriyorlar ki sanki benden çok büyükler gibi geliyor.
Açıkçası yaşımı hissetmiyorum.
Senin tip çok iyi çünkü, bende öyleyim ama dediğin konu için zaten soru. Ben böyleyim işine gelirse deyip salıyorlar sonra da en iyisini yanında istiyor gel de gülme 🤣
Haklısın.
Açıkçası bazı ya da bir çok Erkek kendini salıyor. Kiloma dikkat ederim açıkçası.
Benim tanıdığım biri var 40 yaşında bekar ama baksan tipine biraz çökmüş evli olanlar daha beter 😂😬
Demekki haklıyım🤣
Aynı yaşlardaki kadınlar neden kendilerini salmış, kilo almış şekildeler?
Ben hariç🤣 işte bu yüzden herkes kendi gibi birini istemeye hakkı var davul göbek kel kıllı bir adam da kendi gibi birini, kusursuz birini değil
Zaten bu sitedeki her erkekte Brad Pitt :)
Olmadığından bahsediyorum zaten ama tipine bakmadan haddini bilmiyor en iyisini hepsi istiyor🤣
Tip çok iyidir ama akıl yoktur, ahlak edep zeka yoktur. Tip kötüdür ama bunların hepsi vardır. Tip hiç bir zaman ilk kriter olamaz.
Zaten tip olsa da aklı başında değilse yine çöp ama ilk izlenim görüntü illa oluşuyor
İşte bilinçaltınıza yerleştirilen güzellik yakışıklılık her şeh algısına kapılarak asıl olan insan faktörünü taşıyan kişiler hayatımızdan uzaklaşıp gidiyorlar. Sonra da yalnızlıktan burada takılıp böyle sorular soruyoruz :)
Yanlış tipsiz biriyle sırf yalniz olmamak için bir arada olacağıma kendim ile gayet mutluyum. her şey dengi dengine. Sorunun amacı sadece herkes haddini de dengini de bilmeli
Tipsiz biriyle de ol demedim ama tip ilk kiterin olmamalı dedim.
İlk kriter değil ama önemsiz de değil. İnsanın kalbi ilk izlenim ile ısınır çoğunlukla
:)
Fiziği fit olabilir ama o yaşlarda çokta karizma bulamazsın zaten öyle tipi olsa burada biri ile flört etmezler
Spor yapanları ayrı tut öyle soru sor bence 🤣😂
Detayda yazdım oku 🤣
Pardon🤣
Face view olarak diyorsan 20'li yaşlarda genç gösterenler o yaşlardada genç gösteriyor Arda Kural gibi mesela
Hayattan bezmiş olur o yaşta insanlar sebep bu bence
Yaşam değil konu görünüm senin yaş kaç
Hayattan bıkmış işte görünüm kılık kıyafet önemsemiyor 😁 benim yaş 31 mübarek bir yastayım 🤣
Daha büyük görünuyorsun o zaman. Bu yüzden sordum sorunun muhatabı mısın diye
Ben gideyim o zaman
bu yaş grubunun cebine ve gücüne bakarlar genelde...
20 lik ergenler için evet
30 luk çıtırlar içinde bu geçerli
He he, kimseye para için günahımı vermem, ergen aklı kıt kas. arlar için geçerli o dediğin doğru
sen vermiyor musun erkek veriyor ohooooo
erkekten istenilen beklenilen şeyden bahseyirum aslında benzer şeyler söylüyoruz ama sen fazla kavgacı olduğun için göbeğime sataşıyorsun ksdmaöf
Gençken de bakımsızdım, hala öyleyim. Boş ver napacan sen şimdi bunu, bırak göbek yapıp yayalım işte
İyy yap yap sonra da manken gibi kadın istersiniz 🤣
Türkiye yaşam koşulları 😂 adamlar erken çöküyor bi de karı dırdırı
Dırdır ettirmeyin sizde 🤣 ne ekersen onu biçersin
Nasılın 40 yaş üstü.
Çok iyi değil gibi
Neden? 190 boy 85 kilo kim var bu yaşta benim gibi ki.
Turkiye sartlarinda bakimli olsan gay bakimsiz olsan salmis diyorlar
Bana genelde 27 diyor kızlar yine de sen bilirsin
O da kötu bir durum. Neyse o görüntü olmalı
Nesi kötü be 🤣 gayet güzel durum kendime bakıyorum yani çok şükür ne sorduğunun farkında değilsin şimdi r yaptı.
Ya ne ilgisi var🤣 bu yaşta denk olacağın kişi ile de görünüm denkliği de olmalı
Neyse sana başarılar
Manken mi arıyorsun
Değil ama göbek ve tipsiz saç sakal kel de olmamalı
Sonuçta sen beğeneceksin haklısın
Yaşla gelen şeylere engel olmak zor
Doğala kimse müdahale edemez ama iyice batırmak var birde
Öyle kadınlar için de aynısı
Sevgilin mi bu durumda
Ama kadınlar zaten çoğu doğallıktan çıksa da bu uğurda herşeyi yapıyor ama erkek fıs
Bakmasi gerekiyor yok mu böyle biri etrafında
Burada yok gördüğüm, etrafında da bu şekilde incelediğim biri yok😅 sevgilim ve yok o yorumu kaçırmisim yani zaten böyle tipsiz biri benimle yan yana gelemez
Ooo ne istediğini bilen birisin yazsana
Görmeden profilde kişiyi kimseye yazmam
Okey
Nerdendin
İstanbul
Yo benimki gayet iyi maşallah
Sen kaç yaşındasın
Ben çok daha gencim ondan
Tahmin ettim amaç başka sizin konunuzda
Neymiş amaç? Tahmin nedir
35 yaşındayım, tipime güveniyorum
spor yapmıyorsa olmaz
Eminmisin 😉
Genel olarak dedim
Anladım 😘
Çoğu kişi o yaşa kadar yoruluyor hayat yorucu herkesin imkanı yaşamı bir degil
Hayat herkese yorucu kadına da erkeğe de konu bu olmamalı
Olmamalı mı... bu dusunce çok umursamaz olmuş.. yaşın daha genc ben sosyoloğum sana şunu soyleyim dışarda millet kurtlar sofrasında ekmek kavgasında ve kimse kimseyi istemiyor hor görüyor kıskanıyor insan insanı yoruyor. banane denilmiyor cunku kimine maddi kimine de makam mevkide yenemiyorsun o yıllarda zden bu hayatta ne yapılacaksa minimum değil maksimum seviyeye çıkartmakta her zaman fayda fay bu kadar telaşta millet susuyle pusuyle uğraşması için karlar ulkesinde olması lazim
Birincisi bende o yaşlarda ve hayat telaşınin içindeyim yıllardır tek başıma hemde bunları bilmiyor değilim ikincisi ezbere konuşmuyorum yani, 3. İse yine yanıldın öyle olsa bu kadar süs bakım çılgınlığı neden var yollar yapay kişilerle dolu hemde mide bulandırıcı seviyede, dediğin gibi olsaydı insanlar aynaya bakmaya bile vakit bulamazdi sayın sosyolog
İrade zayıflığı
Bakmıyorlar kendilerine
Hayat sartlari
Nereden biliyorsun bu yaşta 🤣
Bu yasa kadar neler cektigimi sen nerden biliyon
Yok canim sen bitiklere denk gelmissin
Yaş geçiyor bazen
İstisnayim desene