Esimle boşanma asamasindaydik. Anlasmali boşanacaktık. Iki tarafta da cok buyuk sorunlarımiz yok. Aldatma, siddet vs gibi.
Ilk o istedigi bosanmayi. Bende tamam dedim. Biraz birbirimizi yorduk ama bu da her ciftte olan seyler. 30 yillik evlililerde de olan seyler. Sadece simdiki insanlar daha tahammulsuz sanki.
Plansiz gebelik durumum oldu. Soyledim kendisine. Ilk bir sey demedi. Ben belki devam eder vazgecer sandim. Ama gelip ebeveynlik farklı, kari koca olmak farkli. Bu durumda davaya bir miktar tazminat ve nafaka eklememiz daha uygun dedi. Ilk anlasmali da bir sey istememistim. Simdi hamileyim diye bana kendince verdigi destek para.
Yani benden neden bu kadar uzaklasmak istiyor anlamiyorum. Gonlunde baskasi var da onun icin mi yapıyor bilmiyorum. Benden nefret ediyorsa bu ne kadar buyuk bir nefret cozemiyorum. Ya da nefretlik ne yaptim diye dusunuyorum.
Hadi tum bunlari gectim. Calismayan, kendi parasi evi olmayan, hamile bir kadini birakmak hanhi adamliga sığar? Simdi ben ne yapayım? Ögretmrnim atanamadim.
Gidip calissam bu hâlde zor olur. Kendi alanimda çalışsam az paraya cok calistiriyorlar daha once ozel okulda calistim. O tempoyu hamilelikte kaldiramam. Baska is yapayim desem kasiyer vs olur bu.
Verdigi nafaka vs zaten yetmez. Evi de yok zaten ki hadi orada cocukla ben kalayim diyeyim. Aile evine de donmek istemiyorum.
Eskiden bu erkekler sahip cikmaz miydi ya? Durumum ortadayken hala bosanalim diyor. Rafa kaldıralım doğsun, sen isini bul, bir an önce atan, simdi bu hakde bunlari dusunme vs de demiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer