Arkadaş ortamında herkes aynı görüşü ya da aynı yönelimi savunacak diye bir kaide yok. Sırf bazı arkadaşlariniz küpe takıyor diye ya da çok seküler marjinal giyiniyor diye eleştiri yağmuruna tutup arkadaş çevresinden rencide edip uzaklaştirir misiniz? Bunu çok yaşadım ben o yüzden ülkemizin demokrasi adına özgürlükler adına hâlâ orta çağda yaşadığını ifade ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bizim arkadaş grubunu görse bunu yapanlar ne der acaba... 6 kişiyiz birisi gay, diğeri ateist, birisi liberal diğer 3 kişinin siyasi görüşler komple farklı zaten yani... hiçte öyle dışlama sorunu yok ve olamaz zaten hatta tartışmak daha güzel oluyor
Hah senin o güzel ağzından öperim. Zaten farklılıklarimizdir bizim hayatımıza anlam katan. Düşünsene herkes aynı. Monoton. Çok sıkıcı. İzmir gibi bir şehirde ancak böyle bir ortam yaşanır diye düşünüyorum. Bilmiyorum siz hangi şehirdesiniz? Ben Adana da yaşıyorum. Burada arkadaşın biri gay bir bireyim dese pompalı tüfekle vurup öldürürler. Bu arada ne mutlu size. Ne kadar da güzel bir arkadaş ortamımız var. Ben açık konuşayım Bisexim çalıştığım otel ortamında bunu ifade ettim diye nuttela kovonozu ile saldırıp kafamı kırma girişiminde bulundu ekip arkadaşlarım. Tekme yumruk ne varsa daldılar. Ve o gece işten kovuldum. Daha doğrusu ayrılmak zorunda kaldım. Ne kadar da ilkel cahil bir ülke de yaşıyoruz. Bizden olmayana hemen saldırıyor ve cephe almaya çalışıyoruz yazık ya
Ankara'da yaşıyorum, çok haklısınız yani hiç böyle bakmadım açıkçası tanıştığım herkese sadece insan olarak bakıyorum ve değer veriyorum dini, cinsiyeti, yönelimi falan beni ilgilendirmiyor bana karşı saygılı yaklaşırsa gayet güzel anlaşırım, saygısızlık olursa konuşmam olur biter yani... arkadaşımın kiminle aşk yaşadığı beni ilgilendirmez bana değer veriyor mu evet, güzel şekilde fikir paylaşımı yapıyor muyuz evet bu bana yeter açıkçası... hepimizin aldığı 1 nefes sonuçta o gidince hiçbirimizin ne olduğunun bir önemi olmuyor ve eşit oluyoruz çokta takılmamak lazım
Ne güzel özetledin çok teşekkür ederim. Şu anda çok derin bir duygusal boşluk yaşıyorum. Samimi geldiğin için hayat hikayemi anlatmak istiyorum. En azından bu platformda biraz dertleşmis oluruz. Ben çocukluğumdan beri Dedem ile Nenem himayesinde yaşadım. Baba anne ve kardeşlerden uzak bir hayat yaşadım 20 yaşına kadar. Dolayısıyla her şeyimi Dedem gül karşıladı maddi ve manevi sevgi ilgi şevkat olarak. 2020 yılında Dedemi kaybettim. Dünya başıma yıkıldı. Kendimi toparlayamadan askere gittim. Psikolojik olarak çok zorlandım. Askerlik iki kat yıprattı çünkü bahsettiğimiz tiplerden oluşuyordu Askerlik.. Askerden geldim Rap'e devam ettim. 15 yaşından beri Türkçe Rap yapıyorum hem yazıyor hem söylüyorum.. Kağıt kalem ile dertlesiyordum. Babam ile sürekli kavga ediyor bir Türlü anlaşamıyorum.. Kağıt kalem ✏️ ve bestelerim antidepresan görevi görüyordu. Bir yandan da bu Bisex durumu var tâbi. Baya belli oluyordu cinsel yönelimim. Bunlar arasında mücadele ettim hep. Çok zor bir hayat. Yaşamak istediğin hayat dışında bir hayat yaşamayı dayatıyorlar. Bir çok erkek Bisex olduğum için beni kullandı. Yatakta... alışveriş merkezinde... Ve tabi ki de kredi kartı ile... bir tanesi hiç unutmam çok sevdim aşık oldum ona. Deliler gibi be😔 mağazaya girdik 8 bin TL lik kredi kartı borcu ile kıyafet aldım ayakkabısına kadar. Onla cinsel ilişki de yaşadım. Tabi kullanıp attı sonra. O 8 bin oldu 20 bin TL lik kredi kartı borcu... Ödiyemedim hâlâ... O ödenir de ya Yürekte yanan ateş söner mi? O yüzden kendime bir kız sevgili edinmem lazım. Beni ancak o kurtarır bu duygusal boşluktan.. kim bilir belki o sensindir. Hani düşün taşın yani damdan düşer gibi oldu ama. Tanışman isterim.. Çünkü intihari bile düşündüm gerçekten bu Bisexüellik yüzünden.