Aile & Toplum Yatağında bunu görsen ne yapardın? rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Aklıma bu ünlü görsel geldi 😂https://hizliresim. com/6q86vso Güncellemeler1 yıl https://hizliresim.com/6q86vso Yatağında bunu görsen ne yapardın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben alır atardım öldürmeden.. böceklere zarar vermiyorum çünkü 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sabahtan beri nedensizce Avrupa Yakası'nda Volkan Sütçüoğlu'nun Araknofobia şarkısı dilime dolanmışken benim bu soruyu görmem peki? 😅😂 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Naber kanka derdim 😂 sonra yumuşak bir şey bulur onu oradan çıkartıp dışarı gitmesini söylerdim, hayvanlara merhametli olursan o da sana olur 😊 1 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Korkudan ölürüm bu cok büyük 😂😂 böcekler insanı huylandiriyor 1 0 Yorumla
Mrr007 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Camdan atlardım eskiden ama şimdi kavanoza koyar dışarı salarım 1 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% 1 yıl Yeni evi hayırlı olsun ben bakarım başımın çaresine 😌✨️ 1 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evde iki köpek 2 kedi var ben görmeden mideye indirmiş olurlar 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Artik orasi onun o ne derse o olur cınım benim baksana surata iyyy ne sevimli jsjjgc 1 0 Yorumla
RaraAnka Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yatarken görürsem yataktan kaçardım yoksa bir şeylerle atmaya çalışırdım 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😂😂 aman sakin ol kacar gider yakma evi barki😂😂 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Hiç bişe ne yapacam hayvanlardan mi korkacak birde bence insanlardan kork 1 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı. Faraj alır dışarı atarım. Gerçi çok hızlılar ama onu süpürge ile durdurdum ben. Bazen dokunmuyorum bi zararı yok. Yükseklerde geziyor hep zaten. 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben bunlara dokunamıyorum. Süpürgeye çeker. Sonra hazneden dışarı salardım. Geçen kocaman bir çekirgeye öyle yaptım. 0 0 Yorumla
İnceÇorapKokusu Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Tiskinirdim onu bulup dışarı atana kadar uyumazdım. 0 8 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Her soruma da geldin yahu 😂 Yorumla İnceÇorapKokusu 1 yıl Farkında değilim. Hangi soruydu ne dedim hatırlamıyorum. Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Aynanda bildirimin geliyor iki sorudan da 😂 Yorumla İnceÇorapKokusu 1 yıl Ben var seni anlamamak 😂😂😂 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Yahu 140 benim 😂🤫 Yorumla İnceÇorapKokusu 1 yıl Profilin o soruda gizli ben nerden bileyim o kadarını 🤣 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Len bırak, kaç kişiyle yazışıyorsan artık 😂 Yorumla İnceÇorapKokusu 1 yıl Sorular filtreliyorum. Aynj soruya denk gelince güncelliyorum. O şekilde soruları cevaplıyorum işte. Hem xper kazanıyorum hemde sohbet etmiş oluyorum. Yorumla
sdcers34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ooo merhaba kardeş hadi gel beraber kahve içelim fal bakalım derdim 1 0 Yorumla
Alexander01 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ne öldürür ne de atarım koynuma alır sarılırir uyurum 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Bir bardakla yakalar, özgürlüğe bırakırım balkona. Nasılsa kendi iner 😄 1 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Bir kağıt ile tutar atarım ne yapacağım başka 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Sen nerelerden geldin böyle seni verene kurban olayım gel bakalım😂 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Askerde yattığım ranzanın altındaki yatakta sarıkız örümceği çıkmıştı mecbur öldürmüştük 0 0 Yorumla
Ozizzers Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hemen Bi spiderman kostümü sipariş verir sonra kendimi ısırtırdım. 0 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bir şeyle alır dışarı atarım. Elimle hayatta dokunamam 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Fanusuna geri koyarım ") Karınca Çiftliğim izleyenler bilir ") 0 0 Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Üstüne kapak kapatır zarar vermeden dışarı atarım😌 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bunu alıp eski sevgilime hediye olarak bir kutuya koyup göndereceğim 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı. Artık benim değil onun yatağı. 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. elime alabilirim galiba bunu zehirli degilse 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Hiç rahatsız etmeye gerek yok takılsın yatağımda😅 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsim koyar arkadaş olurum 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı. yatağı ona bırakır giderim 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kıtır kıtır yeriz protein 0 9 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl 😬😳 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Protein şart.. Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Kedim gözüme patisini sokuyordu az kalsın yahu. Seveyim istiyor du şunu bir mıncırayım. Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Benim içinde patisinin iç kisminda ki pembe yere bir kaç dil darbesi lütfen Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Nononono Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Yapsana Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Kuma giriyor ama burnunu öptüm o olur mu? Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Hadi olsun... Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Anlaştık 🤝🏻 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% 1 yıl Tutup balkondan aşağıya atıp uyurum 0 3 Yorumla bonbon02 1 yıl ya hamile bir kadına denk gelirse? Yorumla Ardayanlız 1 yıl @bonbon02 yok artık devenin nalı Yorumla rekreasyonistt 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Güzelce evi terk ederdim. 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı. Onun en son gördüğü şey ben olurdum :D 1 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Peçeteyle alır dışarı alırım 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Onun ölü hâlini görmek kadar iğrenç olamaz 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asyalılar çerez niyetine yer bunu 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl hiç bi şey yapmam peçeteyle alır atarım 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Son hız kaçardım o odadan girmem de daha sjsjssj 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gel kuzum birlikte yatalım derim vfhhghhf 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Önce Kovarım gitmezse hakkı rahmetine kavuşur 😂 0 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çığlığı basarım Allah etmeye 0 0 Yorumla
Ahmet20s Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bir tekme ile tavanla ask yasatırdım buna 0 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Oynarım biraz sunra camdan aşşa sıpıtırım 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Camdan dışarı atarım. 0 0 Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bir şey olmaz, terlikle öldürürüm ben :) 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Üstüne bir şey kapatır dışarı atarım. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öldürürüm gece gece kabus gibi 0 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Böcek ilaciyla işkence ede ede öldürürüm 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı. Aklım cikar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Ben alır atardım öldürmeden.. böceklere zarar vermiyorum çünkü
Sabahtan beri nedensizce Avrupa Yakası'nda Volkan Sütçüoğlu'nun Araknofobia şarkısı dilime dolanmışken benim bu soruyu görmem peki? 😅😂
Naber kanka derdim 😂 sonra yumuşak bir şey bulur onu oradan çıkartıp dışarı gitmesini söylerdim, hayvanlara merhametli olursan o da sana olur 😊
Korkudan ölürüm bu cok büyük 😂😂 böcekler insanı huylandiriyor
Camdan atlardım eskiden ama şimdi kavanoza koyar dışarı salarım
Yeni evi hayırlı olsun ben bakarım başımın çaresine 😌✨️
Evde iki köpek 2 kedi var ben görmeden mideye indirmiş olurlar
Artik orasi onun o ne derse o olur cınım benim baksana surata iyyy ne sevimli jsjjgc
Yatarken görürsem yataktan kaçardım yoksa bir şeylerle atmaya çalışırdım
😂😂 aman sakin ol kacar gider yakma evi barki😂😂
Hiç bişe ne yapacam hayvanlardan mi korkacak birde bence insanlardan kork
Faraj alır dışarı atarım. Gerçi çok hızlılar ama onu süpürge ile durdurdum ben. Bazen dokunmuyorum bi zararı yok. Yükseklerde geziyor hep zaten.
Ben bunlara dokunamıyorum. Süpürgeye çeker. Sonra hazneden dışarı salardım. Geçen kocaman bir çekirgeye öyle yaptım.
Tiskinirdim onu bulup dışarı atana kadar uyumazdım.
Her soruma da geldin yahu 😂
Farkında değilim. Hangi soruydu ne dedim hatırlamıyorum.
Aynanda bildirimin geliyor iki sorudan da 😂
Ben var seni anlamamak 😂😂😂
Yahu 140 benim 😂🤫
Profilin o soruda gizli ben nerden bileyim o kadarını 🤣
Len bırak, kaç kişiyle yazışıyorsan artık 😂
Sorular filtreliyorum. Aynj soruya denk gelince güncelliyorum. O şekilde soruları cevaplıyorum işte. Hem xper kazanıyorum hemde sohbet etmiş oluyorum.
Ooo merhaba kardeş hadi gel beraber kahve içelim fal bakalım derdim
Ne öldürür ne de atarım koynuma alır sarılırir uyurum
Bir bardakla yakalar, özgürlüğe bırakırım balkona. Nasılsa kendi iner 😄
Bir kağıt ile tutar atarım ne yapacağım başka
Sen nerelerden geldin böyle seni verene kurban olayım gel bakalım😂
Askerde yattığım ranzanın altındaki yatakta sarıkız örümceği çıkmıştı mecbur öldürmüştük
Hemen Bi spiderman kostümü sipariş verir sonra kendimi ısırtırdım.
Bir şeyle alır dışarı atarım. Elimle hayatta dokunamam
Fanusuna geri koyarım ") Karınca Çiftliğim izleyenler bilir ")
Üstüne kapak kapatır zarar vermeden dışarı atarım😌
Bunu alıp eski sevgilime hediye olarak bir kutuya koyup göndereceğim
Hemen göğüs ucuma koyup, seksi bir selfi çekerdim
Kalp krizi geçirirdim
Bir kavanoza koyar camdan dısarı atardım
Artık benim değil onun yatağı.
elime alabilirim galiba bunu zehirli degilse
Hiç rahatsız etmeye gerek yok takılsın yatağımda😅
İsim koyar arkadaş olurum
yatağı ona bırakır giderim
Yatağı ona bırakırım
Kıtır kıtır yeriz protein
😬😳
Protein şart..
Kedim gözüme patisini sokuyordu az kalsın yahu. Seveyim istiyor du şunu bir mıncırayım.
Benim içinde patisinin iç kisminda ki pembe yere bir kaç dil darbesi lütfen
Nononono
Yapsana
Kuma giriyor ama burnunu öptüm o olur mu?
Hadi olsun...
Anlaştık 🤝🏻
Tutup balkondan aşağıya atıp uyurum
ya hamile bir kadına denk gelirse?
@bonbon02 yok artık devenin nalı
😂😂😂😂
Güzelce evi terk ederdim.
Onun en son gördüğü şey ben olurdum :D
Korkardım😎😎😎
Peçeteyle alır dışarı alırım
Onun ölü hâlini görmek kadar iğrenç olamaz
Asyalılar çerez niyetine yer bunu
hiç bi şey yapmam peçeteyle alır atarım
Son hız kaçardım o odadan girmem de daha sjsjssj
Gel kuzum birlikte yatalım derim vfhhghhf
Önce Kovarım gitmezse hakkı rahmetine kavuşur 😂
Çığlığı basarım Allah etmeye
Hoş geldin. Hadi sarılıp uyuyalim
Bir tekme ile tavanla ask yasatırdım buna
Orumcek fobim var benim.
Oynarım biraz sunra camdan aşşa sıpıtırım
Camdan dışarı atarım.
Bir şey olmaz, terlikle öldürürüm ben :)
Üstüne bir şey kapatır dışarı atarım.
Öldürürüm gece gece kabus gibi
Alıp dışarı atarım napacam
Ülkeden kaçarım mk
Böcek ilaciyla işkence ede ede öldürürüm
Arkadaş olurdum
Aklım cikar