Eşimin ailesi bizde kalmak istiyor, nasıl hayır derim?

Arkadaşlar öncelikle merhaba
Şimdi şöyle ki biz 15 dakikalık mesafeli bir yerde oturuyoruz eşimin ailesiyle bir iki gelip kaldılar ve ayrıca biz yeni evdeyiz dört ay oldu ikisi de yaşlı ve yine bize gelip kalacaklarını söylediler ben artık çok sıkıldım sürekli bir imalar kendi annemlere gidemedim biliyor musunuz izin yok çünkü ve şöyle bir şey hamurişi yapan bir insanım normalde eşimin her istediği yemeği yapıyorum ve bugün kaynana börek yapmış eşim de bunu yemiş cocukcagiz hamur işleri özlemiş dedi yüzüme karşı eşime gelince arkadaşlar hiç ses etmiyor ya Allah aşkına ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yiyecegim artık çok genç yaşta evlendim ben 22 yaşındayım artık sıkıldım bazı şeylerden söylüyorum ama güzelce söylüyorum sürekli onlar yaşlı diyor ama zaten hiçbir şey gönlünce olmamış hani her şey olduğu gibi ama inanın hiçbiri Gönlümce olmadı ben seçmedim artık bazı şeylerden sıkılmaya başladım sizce ne yapmalıyım eşimle nasıl konuşlıyım lütfen bana yardım edin yeni bir evli insana saygıları yok kendi aileme gidecektim gidemedim kaynanam bir şey diyor kayın babam bir şey diyor ya benim eşim birazcık şöyle demiyor ki karışmayın tam bir çocuğu bir evin bir oğlu elimden geleni de yapıyorum ama artık çok yoruldum lütfen ne yapmalıyım nasıl konuşayım onunla?

Eşimin ailesi bizde kalmak istiyor, nasıl hayır derim?