Boşancak biri var tam bu zamaninda onunla tanistik güzel zaman geciyoruz ben çizgimi belli ettim zaten tesadufen tanistik bence kimse kimsenin hayatina boşuna girmez tanişmamiz gerekiyormuş gibi hissediyorum bu illa bir iliski olmasi için degil bende zor dönemimdeydim bana iyi geldi onunla gezmek falan ama bana bugun bence kabul et benden hoşlaniyorsun dedi hic aklimdan bile geçirmemistim aradigim şey bir ilişki degildi zaten. Boyle soylemesi sacma geldi illa sevmemiz mi lazim hayatimda uğradigim bir duraksin sadece dedim. onu sevdigimi dusunmesi hoşuma gitmedi ne desem ikna olur sevmedigime
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılYazdıklarım bor cok kadın arkadaşımla bor yaşa geldikten sonra hem fikir olduğumuz bir durumdur. Bir erkekle asla arkadaş olunmaz , dost olunmaz , kari koca muessei bile doğru gitmez. Bence git bir roman oku daha iyi gelir onlarla konuşmaktan.. Kadınlar duygusal olarak yaklaşırken erkekler hiçte öyle yaklasmazr. . kızına tecavüz edenlerle dolu Türkiye daha hala boyle düşünen bir kadın varsa bile örnek olsun size onlar. her erkek bir değildir diyenlere karşı hissettiklerimi her erkek zamni gelince aynıdır. Ortada birbirlerini beceren erkeklerlemi arkadaş olmak istiyorsun diye soralım sana. ? Onların ilişkileri gerçekten çok karmaşık. birbirlerine bile sulanan mahlukatla sinir koymuş gibi davransada o senden zamanı gelince daha da koysaydin o sınırı senin suçun diyecekyir. Namusu asla kendi uzerinde olduğunu düşünmezler tum kadınları nerdeyse cinsel acliklarini giderecek nesne olarak görürler. Belki evlenirken biraz sevgi aşk gibi bir duyguya kapilirlarsa insan gibi olurlar sonra yine ozlerine dönerler. Ne arkadaş oluncak insanlar, ne koca diye yanında tasimamalisin git kendi kendine arkadaş ol, anneden daha iyi arkadasmi olur? bir hayvan al onu sahiplen daha samimi daha mutlu olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geçirir hiç olmaz demiyorum ama gerçekten de belli bir zaman sonra erkekler için özellikle de duygusal bir beklenti içerisinde oluyorlar.
Bir erkekle bir kadın, sevgili olmadan da elbette zaman geçirebilir. Her insanın hayatına giren kişiler, farklı zamanlarda ve farklı sebeplerle girer. Seninle tanıştığımızda zor bir dönemden geçiyordum ve birlikte vakit geçirmek bana iyi geldi. Ancak, bu demek değil ki aramızda bir romantik ilişki olmalı. Seninle vakit geçirmek hoşuma gidiyor ve bu durumun sadece arkadaşlık bağlamında kalmasını istiyorum. İlişki arayışında değilim ve sana karşı romantik duygular beslemiyorum. Seninle olan bağımın, bir arkadaşlık çerçevesinde kalmasını tercih ediyorum ve bunun böyle olmasından mutluyum. Umarım bu düşüncemi anlar ve kabul edersin. Böyle diyebilirsin
00 Yorumla
Ne diyeceğini belirlemek sana kalmış zira karakterini biz bilmiyoruz ancak soruna gelecek olursak bir erkek ile bir kadının çok samimi arkadaş olması doğru değil ve olacak şeyde değil. Konu genelde aynı yerde biter. Yaratılış itibari işe ateşle barut iki taraf ve böyle bir durumda açık ve net söyleyeyim ben bu kadar iradeli değilim ve iddia etmiyorum. Bu durumdan dolayı hep bir sınırım vardır. İşte dahi en fazla iş arkadaşı. Yani bunu zaten karşındaki ifade etmiş. Hoşlanıyorsun demek bu yönede evrilebilir demek. Sizde saklasanızda hoşlanmasanız orada olmazsınız. Belki bu belli bir seviyede ama bir yakınlık ile bir araya gelir insanlar.
00 Yorumla
1 yılElbette, geçirebilir. Bu gayet doğal bir durumdur. Ancak bazen insanlar duygusal olarak farklı beklentiler içine girer. Erkekler, karşı cinsin samimi davranışlarını farklı şekilde yorumlar. Durumunuzu açıklığa kavuşturmak için dürüst ve net bir iletişim kurmanız en iyisidir. Kendi hislerinizi ve ilişkide ne aradığınızı açıkça ifade etmek, yanlış anlamaları önlemeye yardımcı olur. Karşı taraf buna rağmen anlayışsız davranıyorsa, iletişimi kesmek en doğrusu olur.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Açıkçası, bazen insanlar gerçekten arkadaş olarak hayatımıza girer ve bize iyi gelirler. Bunu kesinlikle erkek-kız sevgili olacak diye düşünmeye gerek yok. Eğer senin için bu dönem o tür bir ilişki istemediğin bir dönemse, bunu ona dürüstçe söylemen en iyisi.
"Ben şu an sadece arkadaş kalmayı tercih ediyorum ve senden hoşlandığım için değil, sadece seninle vakit geçirmeyi sevdiğim için buradayım," gibi bir açıklama yapabilirsen durumu daha iyi anlayacağını düşünüyorum.
Hislerinin net olduğunu belirt ve kimseye sadece hoşuna gitmediği için kendi hislerini değiştirmek zorunda hissetme. arkadaşlık da çok kıymetlidir 🌟❤️10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBen geçiririm arkadaşça
00 Yorumla
1 yılŞimdi kadınlar şuna ikna olmak istemiyor. Sen ona sıradan bir arkadaş gözüyle bakabilirsin. Ama o bir erkek, o bir avcı. O sana arkadaş gözüyle değil potansiyel partner gözüyle bakar. Bir erkek, duygusal cinsel beklenti gütmeden onunla ömür boyu arkadaş kalmak için yanında kalmaz. Bir erkek, bunun aksine kendini inandırmışsa o adam aptaldır, embesildir, sozgr
Onu sevmediğine ikna etmek zorunda değilsiniz. Arkadaşlığı kesersen buna ikna olmuş olur zaten.
Unutma... Ancak bir kadın, karşı cinsine arkadaş gözüyle bakabilir. Çünkü kadınlar hipergamik varoluşlara sahiptir. Hem duygusal hem de cinsel seçicilik güdüyor. Ama bir erkek için aynı şey söylenemez. 18-50 yaş arası bekâr ve yalnız kadınların neredeyse tamamı erkekler için bir potansiyel partner, sevgili ya da evlilik adayıdır.
42 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel dedin eyvallah
- 1 yıl
Rica ederim
Boşanacak biri var yazısından sonrakısını okumadım ve asla karısı olan beylerle ve boşanıcam boşanıyorum diyen beylerle görüşmemenizi önerirdim. Ve benim o kadınlara karşı saygım yok nefret ediyorum hatta. Kadın olmasına rağmen başka bi kadın için empati yapmadan rahatlığınızı anlamış değilim Ztn
31 Yorumla
1 yılBoşanmadığı müddetçe hiç kimseyle görüşmem senin görüşmeni de doğru bulmadım. Madem boşanma sürecinde boşansın öyle gelsin, şuanda evli biriyle birliktesin bu da yeterince iğrenç. Sevgili olmadan birlikte zaman geçirdiğim biri oldu ama önünde sonunda flörte evrildi
30 Yorumla"hayatimda ugradigim bir duraksin sadece" mi dedin? cok sinematik olmus yahu ne gerek vardi 😂
adam hoslanmis senden biraz da narsistlik serpmis ustune olabilir. ve evet bir erkek bir kadinla sevgili olmadan zaman gecirebilir kac yasindasin ki soruyosun bunu? 🤔12 Yorumla
Soran1 yıl24 ve evet geçirebilr tc erkekleri uçkur düşkünü olmasaydı
Gizli Üye(30-35)1 yılAdam evli barklı, henüz boşanmış bile değil. Beraber güzel vakit geçiriyorlarmış hâlâ diyor ki sevgili olmadan da zaman geçiremez mi? 🤣 E madem hoşlanmıyorsun niye görüşmeyi sürdürüyorsun mal mısın? O duraksa, seninde ne olduğunda belli, toplum içinde.
40 Yorumla
1 yılYani geçirir aslında ama senin durumun daha farklı olmuş galiba, yani tanışmanın nasil olduğu da önemli burada. Sıradan bir ortamda tanışıp kafa yapımız uydu demek yerine tanışmamız gerekiyor gibi hissediyorum dediğin için sanki biraz farklı duygular da işin içine girmiş gibi hissettim
00 Yorumla
1 yılHayır olsun hocam 170 üstü kiloyken 135lere düştüm fitnes uğraşan bir kadın çok yardımcı oldu beslenme kardiyo vs vs benzer durumu erkek olarak yaşadım gizli olduğunuzdan sizi bilemem ama o gözle bakmayınca olmuyor işte umarım ikiniz için de hayırlısı olur
00 Yorumlaİnsanlarımız cinsiyetci yaklaşmayı maalesef beceremiyor. Her konuştuğu kıza illa duygusal yaklaşması gerektiğini düşünüyor bir süre sonra. Siz demişsiniz zaten boşanma aşamasında ve zor zamanda siz tanışmışsınız boşlukta zaten size sarması için nedeni var ama bunun illa duygusal olması gerekmiyor. Bizim ülkede erkekler böyle cok nadiri öyle değil. Kadınlarda cok masum sayılmaz onlarda genelde karşı cins diye yaklaşıyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSonuna kadar okudum. Bizim erkeklerin yüzde 99'u böyle düşünüyor ki. Geri kalan yüzde 1'lik kısım çok nadiren karşı cinsle kardeşlermiş gibi arkadaş oluyor, o da dediğim gibi yüzde 1'lik kesim, çok çok nadiren. Bir kız bir erkekle azcık takılırsa hemen bu kız benden hoşlanıyor diye düşünceye kapılıyorlar, büyük çoğunluğu böyle erkeklerin.
01 Yorumla- 1 yıl
Abla sen benimle arkadaşça takılır mısın sadece? Eğer benimle takılıyorsan bana aşıksın demek bu.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet aslında bu mümkün. Tutkulu, istekli bir erkek olmama rağmen, benim fiilen yaşadığım böyle arkadaşlıklarım var. Hatta profesyonel masaj terapisti olarak bir tanesine göğüs masajı da dahil defalarca tam vücut masajı yaptım. Ve güzel de bir kadındı.
Olmaz diyenler bir daha düşünsünler bence.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin hikayedeki erkek, muhtemelen kendi duygusunu sana yansıtmış ve biraz da kendi egosunu tatmin etmek için senden güzel sözler duymak istemiş olabilir. Tabi bu durum da seni rahatsız hissettirmis olması normal. Sonuçta duygular, istekler karşılıklı olursa güzel olur. Bu kadar aceleci davranmamış olsaydı belki sen de zamanla ona karşı farklı duygular hissederdin. Veya sadece iyi bir arkadaş gibi görmeye devam ederdin.
Gizli Üye(30-35)1 yılİletişim halinde olduğun sürece seni cepte görecek 👍
Sonuçta adam evli ve boşanmalar bile bazen barışıp tekrar evlilikle devam ediyor. Yani uzun lafın kısası sen şu anda evli bir adamla vakit geçirmekten hoşlanıyorum diyorsun.
Bu işte bir terslik var.
00 Yorumla
1 yılÇevrende adam mı kalmadı da hala resmi evli adamla takılıp bi de kendini ilişki aramiyorum diye kandırıyorsun :d çizgisini çekmiş bak sen, çizgisi olan kadın evli erkeklere selam bile vermiyor bilesin :dd
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılVaaay güzel söz söylemişsin. Kendisinden hoşlandığımizi ya da sevdiğimizi anlayan erkeklere denilesi bir söz 😂 bence bir erkek ve kadın sevgili olmadan zaman geçirebilir elbette. Buna arkadaşlık denilemiyorsa flört denir..
10 Yorumla
1 yılBi defa yeni tanismissin kimin nasil oldugunu bilmiyorsun zaten. Ayrica adam hala evli tut ki baristilar olabilir sonucta bu... Oyle yasadigin duygu bunalimiyla ortada kalirsin. Arkadaslik sandigin flort iliskinizi noktalamalisin.
00 Yorumla
1 yılSenden o da haşlanmış bu kesin.
Arkadaşlık olabiliyor, uyum varsa , kadin hoş ve kibarca erkek etkileniyor ayni şey benimde başıma geldi , duygularımı 2 kez actim , hissetmiyorum dedi bende ısrar etmedim ama iyi arkadaşız.
00 YorumlaBirlikte zaman geçirir ama hergün değil yani örnek: arkaşın olur ve işte yılda 2 3 kez çıkıp gezersiniz bu ok ama sık sık yapan bir erkeğin ilgisi vardır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karşı taraf da senin kadar nötr olmazsa duygu anlamında zor yürür o arkadaşlık. Ama sana katılıyorum erkekle de arkadaşlık olur ama erkekler zorlanıyor bence bu konuda bizim ülkede..
00 Yorumla
1 yılKesin boşanmak üzeredir hatta evlerini ayıracaklardır ama bu hiçbir zaman olmayacak. Aklım varsa özellikle evli bir erkekle arkadaş olabileceğini düşünme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı. Geçiremez. İki taraftan biri bir süre sonra niyeti bozar. Ya evlisindir ya da aklında biri vardır. Ancak o zaman karşındaki kişi radarın dışında olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayat koşturmasında yoruldugum zaman sende nefeslendim sen sadece koşturmaya mola verdiğim bir yersin benim için
Denebilir mi00 YorumlaAile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Sadece buluşma zamanlarında iletişim kurup sabah akşam telefonda muhabbet etmiyorsanız olur evet. Diğeri zaten flört yolu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel bir cevap vermişsin 🤝🏻👏🏻
O küçük hayal dünyasında aranızda bir şeyler olacağını düşünebilir. Önemli olan senin ne yapacağın.00 Yorumla İkna etme çaban olmasın bile birbirinize iyi gelmişsiniz hepsi bu daha fazlasını düşünmüyorum de sadece
00 Yorumla
1 yılZor ve uzun sürmez arkadaş olsa bile hele Türkiye'de ben olsam uzun arkadaş kalabilirim ama herkesi bilemem
00 Yorumla
1 yılO kadar haklısın ki tanışmalar rastgele tesadüf değildir. Onun bu tavrı saçma yani. İyi bile gelmiş olsa bile bence sen biraz mesafe koy.
00 Yorumla
1 yılBu soru nun ekran resmini alıp o kişiye gönder. O şekilde ikna olabilir. Ama eskisi gibi olamayacaksınız.
02 Yorumla- 1 yıl
dimi bize sormasin
- 1 yıl
@hayatben1e di
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılVakit geçirebilir illa sevgili aşk seks vs gerek yokki gerekirse ona yanıldığını başka şeylerle ima edebilirsin
00 Yorumla
1 yılMadem hoşlanmiyorsun niye o durağa gittin
31 az ilerden kalkıyor
Oraya git013 Yorumla- 1 yıl
kanka erkek evli bosancakmis diyo ama alakasi yok erkek bosanmaz hem evli adamla ne isin var cadaloz
- 1 yıl
@hayatben1e ya yok
Hoşlanmıyorum diyor ya
Ben ona istinaden dedim - 1 yıl
hoslanmadigi kisiyi bu kadar coo dusunmesin ona soyle bir de soru olusturmus gerildim cidden
- 1 yıl
@hayatben1e ben niye diyim ya:)
Habercimiyim ben haha - 1 yıl
evet sinirliyim o kiza sen soyle
- 1 yıl
@hayatben1e hayırdır yaa :)
Neyse söylerim tamam
Bi kere op yanaktan soyliyim
Manyakmisniz olm siz - 1 yıl
simdi erkek aci mi bu kiz evli adami kovaliyor samimiyet kurup evli adamla oynasiyor evli adami salsin biii bizim. de esimiz kocamiz olucak boyleleri dadaniyor sonra yuva bozuluyor sacini basini niyetini yolarim senin
- 1 yıl
@hayatben1e kız sakin ol
Bak arada kaldım
Bence şu an sen kafa yapiyon:) - 1 yıl
hoslaniyo gibi adamin psiesnde dolanma o benim kocammm kuzum
- 1 yıl
@hayatben1e offf tamam bkunu çıkarma
Soran1 yılCici kız adam 2 3 aydır ayri yaşiyor ve bunu kanitladi gercekten buna istinaden buluşuyorum ama arkadaşça aaayrica kimseyi kocasindan ayirmiyorum zaten bitmiş bir evlilik sizin gibi çirkef yellozlardan kaçiyor işte kocalar da allah eşine sabir versin
- 1 yıl
sen asiri terbiyesizsin bosanmamis ayri yasasa bile karisiyla barisacagini dusunemiyo musun akilsiz bassiz deli nin tekisin allah senin gibileri yok eylesin toz ol ucube metres
Soran1 yılAmannn hayat ne senin gibileri takmak için değerli ne de yaşamak için sus !!!
1 yılDuraksın ne demek ya. Bu adam sadece seni yatağa atmak için uğraşacak madem misafir iyi ağırlayalım der
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlenip ayrılmadan seninle konuşmaya başlayan adamdan arkadaşlık mı bekledin cidden?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen böyle büyük konuş kendini yatakta bulup terkedildiğinde yine sorarsın buraya:)
40 YorumlaBöyle bir şey düşünmemiştim bile de ışte dkdjkdjdjd
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılErkekler böyle işte. İki ilgilendiğinde ölüp bittiğinizi sanır. Mesafe...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçirebilir neden geçirmesin, ben her kadın ile sevgili gibi buluşmuyorum ki zaten
00 Yorumla
1 yılAnsızın yanlış bişeyşet yaparak bulabilirsiniz kendinizi o yüzden uzak durun derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇizgiler belli ise arkadaşça gayet vakit geçirilebilir..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılBir süre görüşme. Telefonlarına cevap verme.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılİkna olmaz böyleleri. Abaza olmayan bir erkek bulursan onunla arkadaş olursun.
00 Yorumla
1 yılTabiki geçirir arkadaş olarak ama erkeler maalesef böyle düşünmez
00 YorumlaGeçiremez:) erkek mutlaka başka niyete çeker
Kadın da yapar00 Yorumla
1 yılGenelde olmuyor bu maalesef hep sorun çıkıyor ilişkilerde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAdam bir de evli ve bunu söylüyor. Uzak dur. Boşanma aşamasında bile olsa hâlâ evli sonuçta
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGeçiremez işte yazdığın detay bunun kanıtı...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılgecirebilir ama erkekler surekli bunu yanlis yone cekiyor, arkadas kalinmazmis dolayisiyla
00 Yorumla Geçiremez heleki siz evli bir adamdan bahsediyorsunuz. Aranızda senin adına bir şey yoksa da bence mide bulandırıcı şahsi düşüncem.. erkek arkadaş kalamaz bir kadınla eninde sonunda bunu aşka ya da cinsellige çevirir
00 Yorumla
1 yılAdamın dürüst ya da yalancı olduğunu bilemeyiz, kendine dikkat etmeni öneririm.
Diğer soruya gelince kadın erkek elbette arkadaş olabilir. İnsanları cinsel obje dışında görmeyi beceren bir toplum olursak çok güzel dostluklar oluşur.00 YorumlaSana bir şey diyicem. Fakat paranoya olmanı istemiyorum. Böyle olan çoğu olaydan hayır gelmemiştir. Kadın kısmını kandırma yöntemleri bile olabiliyor. Çok rahatsız oluyorsan ghosting yap kurtul bundan 😃
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇok düşük bir ihtimal %0,5 falan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır, kadinlarla erkeklerin arkadaş olabilcegini sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnun düşünceleri farklı ki sana öyle yaklaşmış sevmediğine ikna olursa üzülür
00 Yorumla
1 yılsevgili degilse takiliyodur senle zaman gecer tajilarak , takiliyosa baskalariyla da takilir takilmak mesele mi takilinir iste
10 Yorumla
1 yılBelki karısına karşı yumuşayacak sen araya girince kendini sana bağlamış oluyor.
Çizgini belli etmiş olabilirsin o çizgisini belli etti mi o var00 YorumlaGeçirebilir karşılıklı saygı çerçevesinde neden olmasın
10 Yorumla
1 yıldusuk ihtimal falan degil gayet guzel gecirilebilir yobazlarin laflari sadece
00 Yorumla
1 yılBilerek böyle söylüyor denendı onaylandı mjs at detaylı anlatıym hatta ne yasıcagınızıda anlatıym
00 Yorumla
1 yılHiç sevgilim olmadığı için bir kız normal arkadaş olmak istese hemen ona aşık olurdum.
00 Yorumla
1 yılBence muhtesem bir dostlukları olabilir bence birliktelik başka birsey dostluk başka birsey
00 Yorumla
1 yılZaman geçirebilir ama en ufak temasta ikisininde aklında deli sorular döner durur
00 Yorumla
1 yılBir kadınla erkek asla arkadaş olamaz. Arkadaşız ayağına takılıyorlardır olan da 😂😂
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem