AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kaderinde ne oldugunu bilemessinnsukrrt vardir bir sebebi
Ne güzle daha ne istiyorsun?
Öyle olmuyor işte herkes karisiyor
Karıştırma senin hayatın bu bende de millet burnunu soktu diye bozuldu sana tavsiyem insanların burnunu sokmasına izin verme pişman olursun
Pismansan evlenme
Neden izin verdin biraz bekletseydin
Olur öyle, çokta şey yapmamak lazım.
Çünkü seks yapmak istiyorsun
Yaş kaç ortama yapmak için soruyom
25
Bayanlar erken olgunlaşır eğer o olgun lük yaşına ulaştı isen ve kafalar hayattalar bir birine denk se evlenmende bir unsur yok
Çünkü kendin hakkında verdiğin ayrıntı ve sormak istediğin sorun kısa çaplı olduğu için burada pek fazla yardımcı olabıyom maalesef herkes neden evlenir ruh eşini bulduğu için kılaşe olcak ama saten bu dünyada ki görevlerimizden biride evlenmek değil mi
Yani bunla evlenmesen başka biriyle olacak evleniyim da aradan ciksin bari
Evlilik aradan çıksın denilebilcek bir sorumluluk değildir aksine uzun uzun düşünülmeli teraziye koymalı sık eleyip dar dokunulcak bir müessesedir
Hayatini etkileyecek bir unsur dur evlilik
Öyle ama çok dusununce de olmuyor
Acele etme ozman eğer seni zorlayan sıkıştıran bir aile büyükleri filan yoksa bekle derim
Taşlar yerine oturunca evlenmeni düşünebilirsin yanş birde evlenip geçinemeyip tekrar boşanmak var onuda aklında bulundur ki şu çağlarda artık çok örnekleri ni her yerde görüyoruz
Ama işte bazı şeyleri kafamada oturtamadim ayrilamadim da ondan
Peki evlilik için acele eden hangi taraf
Erkek
Peki ailen ile acelecilikden fikirlerinden tam emin oldugundan emin olmadıgını biraz daha zamanı bırakmak daha doğru olacak mış gibi hissediyorum diye ailen ile hiç paylaşım da bulundun mu
Onlar bana hiç karismiyor
Karışmıyor ama fikirlerine de saygı duyup icraat yapıyor mı önemli olan o
Şimdi karışmıyor demek birincisi başı boş bırakmak anlamında karışmamak var birde sen ailene fikirlerini söylediğinde seni kırmıyor ve senin dediğin her şey yapıyormuş gibi karışmamak anlamları var burdaki karışmamak nasıl ama işde
2. Si
O zaman daha ne istiyon ben bu evlilik için bir sene sonra olmasını benim için daha sağlam karar vermiş bir şekilde olacagıma inanıyom hata yapmamak için de
Hala henüz evlilik için tam o kararı verebilcek düşünce olğunluk olarak kendimi okulda cevabını tam emin olarak hangi şıkların olduğunu bilmeden (a) diyim yoksa (b) diyim yoksa (c) mi diyim yoksa (d) miyim gibi sanki bir karar vermen lazım verdin verdin vermedin hakkı bitti gibi olarak düşün me bence
Çocuktan eminim ama ailesinden emin değilim onlar yüzünden kararsiz kaldim
Ne diyim iyi düşün iyi plan yap karar vermeden önce çocuğun ailesi Ile bir mi yaşıyacan yoksa ayrı eve mi çıkacaksınız
Ayrı eve
Çocuğun ailesi baskıcımı dikkat et valla
Babası baskıcı duruyor
Bu konular çok uzun konular aynısı benim kız kardeşimin başında var şimdi eşin olcak kişi yide tanımıyom ailesinin yanında ailesini mi yoksa eşi olarak seni mi tutar burasını da bilmşyom oyşzden ne dicem bilemiyom
Kız kardeşin evli mi
Ailesine diş geçirebilcek sen kontrol sende benim kardeşim mesela dişini geçirebiliyor sen nasılsın bilemicem
Evli bir çocuğu bile var 😀
Mutlu mu
Sorunlar yaşadı hala ufak tefek sorunları yaşıyor mutlu mu dersen ne zaman bu konular açsam mutlu olmadığı ama elinden de bişey gelmediğini anlayabiliyorum
Zor ya
Sen evli msiin
O kadar da güzel bir kız kardeşim var ki anlatamam güzel derken yüzü fiziği eli ayağı her şeyi çok güzel ama evlilik olunca ve evliliğin hayatı basit hale gelmesi ile olmayınca olmuyor görmüyon mı artistler o kadar paraları var istediği kişiler ile artistler ile evleniyorlar sona bir sene 5 ay sona ayrılıyorlar neden sence
Ben hiç evlenmedim de hiç kız arkadaşım da olmadı maalesef
Neden
Utangac msin
maalesef çekinen bir yanım var okul zamanlarım da açılmak isterdim ters teper diye hep korkardım sanki birine açılır isem oda bana hiç utanmıyon mu böyle bişey yi söylemekden denilcek miş gibi yoğun bir kaygı hissederdim sona lise zamanların da bir tane komşu kızı vardı zorlada olsa günlerce açılmak için ona kendimş zorladım zorladım bir hafta sonra yüzüne karşı senin le arkadaş olmak istiyom dedim dedim ama söylerken sanki ölücek miş gibi zorlana zorlana söyledim oda saten benim arkadaş var diyimce bende hayata platonik bakan biri olduk işde
Ben de aynı senin gibi ben instadan tanıştım
Peki ne kadar görüştün bu kişi işe reelde ne kadar görüştün onu tam olarak iyice tanıyabildin mi ve senşn ondan onun senden hoşlanıp ömürlerinizi bir yapmaya iyi karar verdiniz mi
Siz kızlar bu tip instadan tanışma olaylarında daha şanslısınız neden mi biz erkekler de instadan veya faceden hoşuma giden kızlar selam veririz lakin yaptığımız eylemler genelde yüzde 99 u diyom bak geri cevap gelmez biraz daha sohbet etmek için mesaj atsak ozamanda görmiyon mu cevap yazmıyorum işde daha niye yazıyon diye birde ters geri cevap alırız biz erkekler maalesef
6 ay tanıştık ama sorun cikmadi 6 ayda ama ailesiyle tanışana kadar
Kızlar neden şanslı oldukları ise seçme şansı onlarda olduğu için bir erkek onlara karşı bir adım atıyorsa karşı taraf isterse ilgileniyor istemezse ilgilen. miyor
Hangi şehirde yaşıyon
Zaman zaman keşke kız çocuğu olsa idim valla 😀
Doğru öyle
Ben onu beğenmiştim ilk zamanlarda
Begendigim için konustum
Kız çocuğu olmak da zor bak evlenince kocanin ailesiyle ugrasiyorsun
Aslında evlilik güzel yüzlü kızı yakışıklı oğlanı bulmakda tam anlamı ile öyle değildir aslında bilşyon mu benim kardeşim de güzel ama mutlu olmak için tabiki yetmez bir arkadaşım vardı bir kız ile birinci evliliğini yapmıştı kız baya güzeldi ama inanki olmadı çocuğun evliliği ayrıldılar artık suç onda veda. Benim arkadaşımda diyemem araleondaki husumeti bilmeden ama sonra başka bir bayan ile evlendi vede iki tanede çocuğu vardı oda evlenip boşanmıştı işde o kişi ile mutlu oldu biliyon mu ve bu kişi ilkinin aksine kimsenin gücene gitmesin şahsi olarak söylemşyom kimseye ama o kişi de çirkşndi biliyon mu ama çocuk sevdi onu şimdi mutlu mesut yaşıyorlar
Güzellik benim için de çok önemli değil ondan önce çok daha önemli sorunlar oluyor
Doğru tabi canim kız çocuğu olmak oda zor yanları var hatta tanıdığım amcamın kızı var o bana hep derdi keşke erkek olsa idim hayat bak ozaman nasıl olurdu derdi bende ona sona derdim bende keşke kız olsa idim derdim tabi bazı empatileri kırmadıgınız için olaya bazı yönlerinden baktığım için ben ve tanışma konularında zorlandığım için kız olmayı daha çok eylerdim ama bayan olmak gerçekden zor çünkü evlenince çocuklara bakar bulaşık çamaşır ev temizliği yemek bunlar aslında bakıldıgında ne var canım bunlarda gibi geldi ama ömür boyu bunları yapmak mükemmel sabır sadakat saygı emek ister ben öyle düşğnşypm
Sana kardeşimin fotolarını göstereyim mi
Bakim
Sana takip attım
Mesaj yazdım sana ama özelden bi baksana oraya özele
Evlenme o zaman
niye evleniyon düşünmediysen gel tartısalım
Kiminle
Kafan mı karışık
Ne oldu
Neden evleniyorsun sohbet etmek ister misin
Evlenme o zaman
Yol yakınken dön