26 yaşındayım .üniveristeyi bitirdim .düzenli bir işim var elim yüzümde düzgündür hani.ama nedense hayatım boyunca hep hoşlandığım kişilerin dikkatini çekemedim yada hemen benden soğudular ama nedense hep istemediğim tipler bana aşık oldular evlenmeyi çok istiyorum ama bu yaşa kadar bir tane bile adam akıllı ilişkim olmadı yani.neden allahım ya neden ?çok bunaldım artık evlenmek istiyorummm...
Cevabın nedir?
öncelikle merhaba sanırım benim sıkıntımda seninle aynı yani evlenmek isteyipte bir türlü evlenememek. çevremdeki herkes evlenip ne yapıcan biz evlendikte ne oldu boşver hayatını yaşa gibi telkinlerde bulunuyorlar ama ben onlara üzülüyorum çünkü onlar evliligi beceremeyen insanlar yazık :) ve içimden diyorumki ben bir evleneyimde alem evlilik görsün evet gayet iddalı bir söz bu ama ben bunun sorumlulugunu alırım çünki istemek başarmanın yarısıdır onlara inat ben evlenme istegimi hiç kaybetmeyecegim. umarım tanışır sohbet ederiz şimdilik hoşçakal
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen nasıl bir insansın ? önce ona karar ver. kendi icinden karmaşıklaşmaya yonelik bir yapın oldugu kanısındayım. Sen öncelikle gercekten seni sevebilecek birini bulmaya calışma. O kişi zaten seni bulacak emin ol. Evet zordur uniyi bitirmek sevgili bulmak evlenmek. Ama şu var 3 sene icinde biri cıkar karşına merak etme. 3 sene icinde evleneceksin. Fal gibi oldu ama gizli kullanıcılara fal bakmak ? neyse
018 Yorumla- +1 yıl
Yahu sacmalama lütfen. ne zaman cıkacak deyip duruyorsun ya. Ben bekarım yaşa bak. senin daha 2-3 senen var. dogru düzgün analiz et lütfen. Öyle evlenmek icin de karşına cıkanı direk kabul edip evlenme.Evlenmek icin evlenme sakın. Dogru düzgün birini bulmanı diliyorum. Sen iyi biriysen karşına hep kötüler cıkar. Zor durum zaten. sadece akıllı oyna
- +1 yıl
ama yaşım geçiyor baksana tık yok .düzgün birini bulurum inşş.şimdiye kadar etkilendiğim hoşlandığım kişiler evlenmek istemedi ki kendileri hala bekar .ben iyi biriyim buna inanıyorum bakıyorum çevreme iyi biri olduğumu görüyorum ama hep ciddiyetsiz insanları çekiyorum galiba bende anlamadım neden böyle oldu.
- +1 yıl
sağol canım ya .yani öyle mükemmelim demiyorum ama evlenilcek bir tipim .sinirli bir tip değilim sakinim .ev işlerinden anlarım .eğitimliyim kültürlüyüm anlayşılyım .ama erkekler demek istemiyor ne bilim ben .hep yanlış insanlara denk gelmekten bıktım valla.bekar ve her zaman o hayatın mutlu ediceğini düşündüler ama tabi bir süre sonra erkekde olsan sıcak bir yuva ve iyi bir eş istersin yolun sonunda bunu anlarlar umarım .
- +1 yıl
Aynen katılyıorum. Herkes icin geceerli bu emin ol. Senin gibi düşünen cok fazla kızın oldugunu düşünmuyorum. siteye giren ve soru soranlara baktıgımda senin gibi düşünen cok az kişi var. Sürekli sevgili değiştirenden tut, sacma sevgileri benimseyenlerden tut hiç evlnemeyecegini düşünenlere kadar bir cok soru oluyor. inan ki senin düşünceni örnek alsalar keşke . cünkü belli bir yaştan sonra pişman olacakalrını bilmiyorlar.
- +1 yıl
işte bende o pişmanlığı yaşamamak için hayatıma çok dikkat ettim .abuk subuk insanlarla vakit geçirmedim .kendimi uzak tuttum .biliyorum şimdki bir çok genç kız bu şekilde davranıyor .gençliğe güzelliğie güvereneerek herşeyi elde etmek istiyolar ama sonunda dönülmez hatalar yapıyolar .ve sonuç hüsran .
+1 yılbak benim bi arkadasım var.1 kez sevgilisinden ayrıldı.2 kez de nişanı atıldı.onun da yaşı 26-28 civarlarında.ama şimdi sabretti ve istedigi kisiye kavustu.ümidini kesme belki de şuan biriyle olsan sonu evlilik olmayacakmış.o yuzden karsına biraz gec cıkıcak ve sonu evlilikle bitecek olablr.Allah gönlüne göre versin.
03 Yorumla- +1 yıl
inş canım sen de biraz sosyalleş daha iyi olur :).
+1 yılinsan yaş ilerleyince seçici oluyo
vardır bi yerlerde kısmetin05 Yorumla- +1 yıl
insan güvenini kaybediyo evet banada hep kıskançlar denk geliyo içim daralıyo nerde kıskanç tipler var beni buluyo
- +1 yıl
yakışıklı olupda kıskanç olmasıda kötü dolmuşa bindirmeyen semt pazarına sokmayan biriylede ömür geçmez ..
Rabbim gönlüne göre verir umarım.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
+1 yılÖncelikle merhaba bu yazıyı ne Zaman yazdınız bilmiyorum ama yazdığınız metinde kendimi gördüm sanki ben yazmışım gibi geldi bende 26 yaşındayım ve Allah'a şükür bir işim var kendi çapında kültürlü ve bilgili bir insanım giyimine kuşanmına dikkat eden son derece titiz bir insanım alkolün yok sigaram yok
Ama buna rağmen bende birini bulamıyorum günümüzde kızlar hep mataryalist ve maddeci olmuş hiç maneviyata sevgiye önem veren kalmamış ve hepsi katil ruhlu erkeklerden hoşlanıyor.
Eğer sizde uygun görüyorsanız insatagraminiz varsa buraya yazın takipleselim.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok seçici davranıyosun belliki bana aşık olanlar hep istemediğim tipler falan yazmışsın o nedemek hiç bişey anlamadım :S senin gözünde evlenmeyi düşündüğün insan bi tipten ibaretse senin evliliğin yürümez
25 Yorumla- +1 yıl
tamam işte ama diyosun sen tipe bakıp hoşlanıyosun şu zamana kadar yanlış yolda yürümüşsün yaşın daha 26 doğru yolu seç tipe falan bakma ahlakına karakterine bak zaten önemli olan o öyle birisiyle evlenirsen ileride zaten o senin gözünde dünyanın en yakışıklı adamı olacaktır.
sevdim sevilmedim seveni sevenedim sendromu.seni bilmem ama 26 yas erken evlilik icin.birde beklentilerin yuksek ise normaldirki yuksek oldugu dusunuyorum.26 yasindasin evlenmedin birsey oldumu yok.biraz daha beklersin.
01 Yorumla- +1 yıl
benimki tam o hesap ya .beklentim öyle çokda yüksek değil aslında .yani ben iyi bir okulda okudum mühendisim bir fabrikada çalışıyorum .yani bana uygun olsun istiyorum bir adım önde bide .ama dedğim gibi benim istediğim adamlar hiç olmadı oralı olmadılar .korkutup kaçırdım demek .
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. hayat çok garip arkadaşım çok umutsuz olduğun anda bile senin hayatnı bir anda değişterblyr o yüzden hernkdr yaşın 26 olsada geçde değil aslında ama yinede kader bunun önüne geçeymz !
05 YorumlaKS.com'un bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak,seni Esra Erol ile Evlen Benimle programına yönlendiriyorum.. :)
08 Yorumla- +1 yıl
komik mi ? en hızlı,en güvenilir evlilik yolu o programdır diye yazmıştım..haykırarak yazmışsın bir an önce evlenmek istediğini...Mantıklı konuşmak gerekirse evlenmek her insanın hakkı,Allah'ında emri..Acele etmene gerek yok.26 yaş cok gec kalınmış bir yaş değil..Bende 30 yaşındayım bekarım,evde de kalmadım..Hayırlısı ne zaman,kimle olacaksa o gün mutlak gelecektir..
Gizli Üye(36-45)+1 yılofff yaa aynı mevzu ben de aynı şekilde, artık benimde eşim evim yuvam olsun istiyorum, artık çok istiyorum bunu. Allah gönlümüze göre versin. umarım bi güncelleme yaparsın bu soruya ve evlendim çok mutluyum diyee...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Bence bir an önce evlen, yaşın 30 olunca hiç evlenmek istemeyeceksin.
06 YorumlaBizim elimizden bir çare gelmez sadece bekle senin de karşına iyi biri çıkacak birgün demekle yetiniriz
İnşallah gönlüne göre birini bulursun en yakın zamanda..01 YorumlaBiraz istekler düşerse Evlilik gelir.. Karşına cıkan erkekleri 4x4 olsun istersen hayatın beklemekten ibaret geçer..
01 Yorumla
+1 yılÜzümün çöpü, armudun sapı derken yaş otuza doğru ilerliyor.
Geçmiş olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya acele etme bnde 27 yasndaym kımse yok kımseye gerekte yok nasılsa bırı cıkar bı gun cıkamsada sorun degıl ben yere basabıldıkten snra :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılde guzlm aynıyasta oldgm sınf arkdaslarmn 2.3. cocukları var :) bızm ıcınde gec ama HERSEYIN BASI SAGLIK, SUKURLER OLSUN KI NEFES ALABILIYORUM... gerisi trişko
Cevap sahibi+1 yılbayan ıcınde bnce 25 28 arası hem en sexy oldkları donem hemde en oturaklı hayat felsefesı edındıklerı donem erken cocuk gec oluncada bu sefer bızı begnmıolar ılıskı sandala bınms hasta adama donuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbelki zamanı gelmemiştir elbet cıkar karşına seveceğin ve sevebileciğin bir kişi.
00 Yorumla çokta geç sayılmaz ..kısmet işi bir yerden çıkacak mutlaka
019 Yorumla- +1 yıl
aslında o kadar güzel bir kalbin varki..dikkat ediyorum her sözünün sonu evlilikle bitiyor...başka insanlar gibi sevmek birlikte olmak diye başlayıp bitmiyor...hayır lı bir ifadeyle süslüyorsun duygularını..sen bozma bu tavrını ve bilki sen beklemiyorsun birisi seni hak etmeyi bekliyor...bu kalbe girmek sadece hak etmekle olur ...çok iyisin.
- +1 yıl
senin kalbini keşfeden ruhunu anlayan karşına çıkmaz kalbine sıgınmazda ne yapar...ama tabi önce farkedilmen gerek..sen bişey yapmadanda o seni keşfedecek..senin içindekini alıp sana sunacak..sen her ona baktıgında kendini göreceksin...kendini göremedigin insan dogru insan degil..evlilik olmaz onunla anlaki..:)
+1 yılSenin istediğin seni istemez,seni isteyeni de sen standart birşey çıtayı küçültmezsen yolun yarısı yakin ;)
01 Yorumla- +1 yıl
ya öyle yüksek standartımda yok ki.zaten bir kaç kişi çıkıyor arada ama onlarda hiç olmayacak tipler .bir kaç kişi oldu beğendiğim onlarda beni istemedi .evlenmeye niyetleri yoktu .yüksek standartım falan yok gayet normal kritelerim ama benden üstün olmasını isterim tabi her bayan gibi.
Huylarımızda değişiklik yapalım o zaman;)bende senle aynıyım
00 YorumlaAllah gönlüne göre versin, zor işler
03 Yorumlaevlenmiş olmak için evlenme !
26 Yorumla- +1 yıl
ya orası öyle ama .mesela geçen kuzenimin düğünü oldu benden küçük yaşı .mesela herkeste sen neden evlenmiyorsun vs soruyolar .sanki bir sürü adam var peşimde ben beğenmiyorum arada çıkıyor işte ama onlardanda ben elektirik alamıyorum .insanlara çok takılmamak gerek ama elimde değil etkileniyorum .
+1 yılbenimle evlenirmisin lady_?
24 Yorumla- +1 yıl
bu kadar ciddi bir teklif i bulamazsın ama...-?
- +1 yıl
hahaha ...
kayin biradere kiz bakiyoz. demedi deme:)
03 YorumlaYetinmeyi bilmiyorsundur belki de ;)
09 YorumlaCiddi olamazsın.
112 Yorumla
+1 yılSu gibi'ye çık.
03 Yorumla=/ olumsuz dusunme
01 Yorumla
+1 yılfazla seçicisindir
00 Yorumla
+1 yılBenimle evlen
01 Yorumla- +1 yıl
üye aktif değil soruyu soralı aylar olmuş :DDD
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında