Sizce ayip oldu mu?

Kızlar merhaba bennm ismetmem var ve dayım alışveriş yapıyor akraba olunca veresiye felan veriyorum o da geciktiriyor neyse ben iş yerimi biraz büyüttüm ve dayım sağolsun yardım etti boya vs derken borcu vardı onu düştüm daha sonra üstüne de para verdim neyse dayım alışverişe geldi tekrar aldı etti sonra bana şey dedi bir parfüm alırım dedi bende canın sagolsun dedim ama lafta almaz sandm aldı o da gitti bu arada benim sıkışık olduğumu biliyor bende anneme dedm simde eşimde ister istemez sıkıntı edecekti ben kendi aileme vermiyorum hediye vs diye annemde kardeşim parfüm almışsın ayıp değil mi demiş borcunu da kapat birdaha alma demiş daymn eli coook yavaştır sonra dayım getirdi bende dayı ben başkası ile çalışyorm benm çalıştığım kişinin ürünleri karışık kusura bakma dedm ( Avon da satıyorum o yüzden bende olmayan arkadaştan arkadaşta olmayan benden temin ediliyor anlamında ) sizce ayipmmi oldu bir de ben parfüm satıyorum evet ama ürün geliyor sadece kokuyu kapağa sıkıyorum müşteriye dahi sıktrmiyrm ki hakka gecmiym diye dayım gelince sıkıyor sinir oluyrm kızı da aynı ve ben evladımı bırakıp gidiyrm ise 3 yaşında ve 5 aylıkken bıraktım bunları düşününce üzülme diyorm ama vicdanen şey oluyrm

Sizce ayip oldu mu?