Esmer insanlar bana kirli gibi geliyor
Yikanmiyorlar ve pis kokuyorlar gibi geliyor ve esmer birisi yemek pişirdiği zaman yemiyorum mesela komşulardan birisi yemek getirse esmer ise yemeği döküyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Esmer insanlar bana kirli gibi geliyor
Yikanmiyorlar ve pis kokuyorlar gibi geliyor ve esmer birisi yemek pişirdiği zaman yemiyorum mesela komşulardan birisi yemek getirse esmer ise yemeği döküyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abi esmer erkekler çokk çekici geliyo bana bazı esmer erkekler evet pis gibi duruyor ama her erkek değil esmerlerden vazgeçmem asla 😂
Bu basbaya ırkçılık. Umarım davrandığın gibi davranılırsın.
Irkçılık değil tiksiniyorum
Tiksiniyorum diye bir şey yok. Sağlıklı düşünemiyorsun veya düşünmüyorsun ben seni tanımıyorum o yüzden niyetini bilemem. Ama bu normal bir şey değil. Beyninde esmer biri gördüğün zaman sana olumsuz duyguları hissettiren bir bölüm var o bölüm bir şekilde oluşmuş. Travma, yaşadığın deneyimler, bilinçaltın bunun eseri olabilir.
Bilmiyorum ama kirli geliyor Beyaz tenliyim iyi ki de öyle temizim ama esmerler tiksinc
Yanlış düşünüyorsun. Tiksindirici olduğunu düşünmen normal bir düşünce değil. İnsanların esmer tenli de olabildiğini kabul etmen gerekir. Sana bir şey söyleyeyim beyaz tenli olmak seni iyi biri yapmaz. Esmer tenlileri dışladığın için aksine seni kötü biri yapar.
Kötü değil sevmiyorum iğrenç geliyor bana
Bak beyaz ten rengini seviyor koyu tenleri pek sevmiyor olabilirsin bu normal ama birinin koyu tenli olduğu için seni tiksindirmesi normal bir şey değil aklında bulunsun
Yok normal azıcık yikansalar renkleri açılsın
Sana biraz kitap okumanı tavsiye ediyorum.
Okuyorum ama tiksiniyorum kitapla alakası yok
Kanka süt gibiymiş niye okusun abazaları başına toplamaya çalışıyor burada scndlsn
Abazalar bile gelmez bu konuya anasını satim
CDNEKDND vasıfsız bir karı
Tek vasfı süt olmak dmmvmdmx
Ya bırak Zonguldak kömürü değilse beni de köprüden atsınlar smsnsns
Ya gülüyoruz ediyoruz ama gerçekten böyle bir şey olmaz ya uzaktayız şu an ama bu tip insanlar cidden var ya garipler
@Omurgasız erkekler beğendin diye yüzü vücudu ayrı renk olan ben değilim
Senin amacın erkekler beğensin diye varolmak zaten djkeekdk biz kızlar arasında sizin gibilere ezik diyoruz
@Omurgasız yoo sifr erkekler beğensin diye vücut esmer yüz ruh gibi dolaşıyorum hatta makyaj bile yapmıyorum cildim kirli olmasın diye
1. Mhrs indir
2. Mhrs gir
3. Psikiyatri randevu al
4. Randevu git
5. İlaç al
6. İlaç kullan
7. İyileş
8. Gözüme görünme
Senle hiçbir erkek birlikte olmaz üzgünüm. Çünkü aşırı komiksin ta. şağına çağırırlar iki överler sen de ciddiye alırsın tam o tavır var sende fkensdjdj
@Omurgasız evliyim kuzum
Seni almaya razı olan ilk erkeğe gitmişsin işte yokluk böyle bi şey memssns
@Omurgasız :) doğru Dr ile evliyim ben de hemşire gül gibi yasiyoruz
Bende esmerim. Söylediğinin aksine aşırı bakımlıyım :) ama normaldir düşüncen
Bilmiyorum ama kirli geliyor bana tiksiniyorum
Banada Suriyeliler öyle geliyor çaktırma. Irkçı değilim ama oluyor demekki
Kanka senin pis olduğuna yemin edebilirim
Dedi bir Kara kız
Sskjsb seni bu kadar rahatsız ediyorsa kararmaya hatta zenci olmaya bile varım. Genelde çeşitli sebeplerle temizlikle ilgili korkuları olan insanlar leş çıkıyor
Tabi tabi azıcık yıkanın da renginiz açılsın
Dedi Zonguldak kömürü
Ben mi kömürüm dhdhhdhd olsam olsam elmas olurum süt gibiyim
Senin popon kim kaldırdıysa iki su çarpsaymış oranın karalığından herhalde pis zannediyorsun insanları ahahah
Haha o yüzden mi esmerler genlerinin on ton açığı fondöten kullanıyorsunuz
Cahilliğin gözlerimi yaşartıyor çünkü kızlarla ilgili bir meselede bile cehaletin peşini bırakmıyor. Makyajı daha çok belli ettiği için açık tonlar tercih edilir fondötende. Sana giren çıkan ne oldu sevgilini esmer bi kızla mı bastın yazık
Işte beyaz ten asaletin rengi
senin piyasadan haberin yok gelmiş tatava yapıyorsun
Tamam sen sıfır makyajla dolaş ve ten rengini açma tamam mi
Sen de ama ben süt gibiyim diye ağla WÖSÖMDND
Yo ağlamıyorum en azından ten rengimi neden açamıyorum diye sorularda sormuyorum yikandiginda az bincitilen rengin açılsın kara kix
Ekdkdkew bunu soran 12 yaşındaki kız sen 11sin herhalde hayatında hiç yıkandın mı tek başına?
O kadar kendine güveniyorsan kendine saygın olsun ve git ha erkeklerin dikkatini çekmek istiyorsan porselen rangi fondöten memislerine sür ve foto çek damlarlar
Kanka o senin işin ya bana burada mesleki deformasyonunu akıtma
Hadi omurgasız olmayı bırak ve dikkat çekmek için yazma anlıyorum gerçek hayatta kimse seni kaale almıyor nas
Jffmgögm laf sokunca yaptığım dikkat çekmek oldu. İnsanlara pis diyorsan ağzın iyi laf yapsın da ezilme böyle bir sitede
tamam bye
Gg
Küçükken izlediğin filmlerle alakalı olabilir
Bilmiyorum esmer ten renginden tiksiniyorum