AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Saçma evet kabul edilir değil:)
eger sen de yapmiyorsan evet sacma
Mayın a basmak üzeresin !
Taviz verilmemesi gereken konu
Çok saçma ve gereksiz bir hareket 😒
Ayrılma sebebi
bırakabilsem keşke
Başka kız mı kalmadı
ben onu çok saf sevdim
Ne diyim bilmiyorum sarılması da yanlış ama tepki göstermezsen daha fazlası da olur
yapıyor zaten resmen fırsata çeviriyor
Hiç soğumuyor musun bu hareketlerinden
onu o kadar çok seviyorum ki ben bile anlamaya zorlanıyorum ne kadar çok sevdiğimi ne yaparsa yapsın soğuyamıyorum daha önce 1 hafta ayrılmıştık 3 4 tane flört yapıp konuşmalarını bana arıpta benimle dalga geçmişti buna rağmen gidipte yalvardım barışmamız için
Sen takıntılı olmuşsun ya normal değil bu
bilmiyorum bir an önce bırakmam lazım
Evet iyi bari onun farkındasın kendine zarar çünkü engellemekle başla arana mesafe koy
engellersem tamamen biter oda beni engeller
Bitsin işte kısa yol
keşke benim içinde böyle olsa onunla konuşmayı kesmeye çalıştığım anda yemek yiyemiyorum sadece uyuyorum hiçbir şey yapamıyorum kendimi boş hissediyorum
Zamanla geçecek hayatına başka birini al
teşekkür ederim
Rica ederim
Ya saçma bi insan çabuk bitir uzatma asıl ben ayrılıyorum de resti çek
abla özür diledim
Ne özür dilemesi ya
abla çok haklısın bende gurur mu kaldı ki
İğrenç
öyle
Sevgilinin yaptığï çok k@hpece bir hareket
Güncellemeye yaziyorum: sevgilin dunden raziymis, sen yokken o vardi ne demek lan
harbiden öyle PANFİQNFŞWNFŞWNF
Aralarında bisey olmasin
bilmiyorum çocukluk arkadaşım diyor ama sürekli sürekli buluşuyor
Alala
Hahaha kız Kudurup engellemis kardoo..
PSHQLAHDİQNDİQNZŞQNĞZÖW
abi o nasıl sözlerdi ağzım açık kaldı okurken İAMDĞQMSŞQMKS
Olum bilinç altında alt edemeyecegimiz hiçbir kadın yok kadınlarin çoğu a*ptal
Bunların doğasını çözdüm birader ben
helal abi seni dinleyeceğim söz ĞWMDİQMDŞWMŞA
Kudurup soruma yazmis olecem wkwkekdkdkkddkdkkfkfkf
bakıyım ĞAMSŞQMSĞSKPW
Kaldirdim yorumunu bir ton sovmus of olecem m*k qkqkwksksksk
Olm bu devirdeki kızlar ne kalitesiz lan
yok be hepsi değil abim
Hepsini denedin mi gülüm 🙄😁
yok ama olmayanını buldum
Şimdi sana bir soru senden daha zengin daha yakışıklı daha büyük yaprakli birini görünce senin kız otomatik napacak başka erkeğe gidecek sende burada ana avrat soveceksin buna da hayat tecrübesi diyecekler bir ton da gulecekler
Peri hemen profilini değiştirmiş wkskskkdkd sözde beni takmiyordu
aa harbiden gördüm
kanka eskiden olsa gitmezdi ama şimdi biraz bile güvenim yok araya kaç erkek girdi ben bir kızla normal bir sohbet bile kurmazken 1 haftalık ayrılığa 3 flört mü desem beğendiği erkekleri bana atmasını mı söylesem çok yanlışı oldu
Abaza olmayıp zeki olan her erkek bir gün kızların içinden geçecektir. Kural 1: Cükunle bakarsan her kadın güzeldir. Nereyle baktığın önemli
abi o değilde kız senin hakkında soru paylaşmış
O kızdan ortalık mali olur kardeşim benim yapma bunu kendine olm yapmayın şunu kendinize m*k ben terkedildim umrumda değil o*spunun tekiydi
Hahaha ne demiş qkwksks
ben onun güzelliğine bakmadım ki ona bir kez bile dokunmaya kalkmadım sadece bakmaya bile kıyamıyordum
bu sitedeki insanlar neden anormal?
Sebepsiz yere küfür yemek nedir buradaki bazı insanların normal olduğuna inanmıyorum ne yaşıyorsun ne bu öfke anlam veremedim
yazmış ĞWMDŞQNSŞMQŞS
😃😃😃😂
Bı söz var s*iken sevilir seven s... Diye hiçbir zaman s*kilen olma güzel kardeşim aklında kalsin
keşke o kadar kolay olsa be abi
Hiçbir erkek bir günde bu hâle gelmedi ileride beni anlayacaksin
O kadar kolay hepsi a*mdan ibaret işin sonunda boşalınca en güzel k*adin bile gözüne aynı geliyor çok kasma
en güzel kadını napayım ki o varken bende seninle aynı düşünüyordum ama sevdiğin zaman her şey değişiyor
Zamanında çok sevdim şu an bu yorumna joker gibi gülüyorum feleğin tokadını yiyince kendine gelirsin 😂😂
her şey güzel giderken İçinden geçer kadın milleti hepiniz bir gün benim safıma geçeceksiniz
Yazık olacak sana
geçti zaten bi s. iktiri yapıştırsam her şey düzelir ama olmuyor işte
A*mciga bağımlı olan erkeği kendime dost edinmem aşk diye bişey yok birader o senin hormonlarının sacmalamasi
hayır kanka uzak mesafe eğer öyle olsaydı başkalarıyla konuşurdum ben onu çok saf bir şekilde seviyorum
Saf olmaya devam et o halde
Daha fazla yorum yazma hatta benim yorumumu kaldır ve git önce kendini sorgula ben bu muyum diye iyi geceler
elimde olmuyor
Sinir oldum çünkü
Lütfen daha fazla iletişime geçmeyelim aciz kardeşim iyi geceler
iyi geceler
Abi niye öyle dedin ki şimdi senin annen de kadın değil mi
Bırak
neyi
Sevgilini bırak diyor muhtemelen kendisi de öyle tipe bak açıklığa bak
Ne diyorsun
Diyorum ki siz kadın milleti hepiniz aynisiniz
Senden mi cekinecem kimsiniz lan siz her yerde bir üstünlük çabası
@yakışıklıbeyefendi9 adam
Kes sesini atlama çocuk haklı sevglisi güya arkadaşi sarılıyor ilişkisini bir gözden geçirmesi lazım ve sen kimsin ki tipime laf atıyorsun maymun seni
Olum bunlara yüz vermeyin bu konuşan da onlar gibi hatta ciddiye bile almayın kendi yaptıkları şeyi başkaları üzerinden görünce duyar kasiyorlar
Hıh hemen küfür atmış. Ulan m*emesi dışında sergileyecek hicbiseyi olmayan avel Avrupa'da sana sumuklerini atmazlar
Yürüyen botox iyyyy tipe bak a*q
Küfür etmek için uzun bir metin hazırlıyor bak yükleniyor boş oğlu boş...😃
Ne oldu sevglin mi tekmeyi koydu aci var mı aci senlik bir durum yok işine bak yorum yapan benim hayırdır yazıp çiziyorsun hemende ağlıyorsun ne yapsın alkış mi tutsun iyi yapıyorsun sevglim diye senin sevglin üste üste görsün oturup izlersin herhalde bu kadar normal olduğuna göre benim yaptığım yorum mu rahatsız etti seni bırak dedim diye üçlü ilişki yaşasın istersen
Peri vasat bir kadinsin
Sandığından çok daha vasat düşük egonu burada tatmin ediyosun dışarıda buluşacak olsak muhtemelen iki kelimeyi bir araya getiremezsin
evlenin ikiniz yakıştırdım
Mal seni ben zaten Almanya da yaşıyorum Habeş maymunu dudağıma da hiç bir şey yok ezik seni kör olduğun belli göz doktoruna git tipime laf eden biri resmi dahi yok yazık o kafana karı gibi çar çar konuşma ses kes anladın mı
Ha bu arada en iyisi benim vasat kadin milleti
Peri seni kandırmışlar acayip çirkin bir kadınsın güzel olana güzel derim ben zaten Instagramda reelde çok yakışıklı bulunan biriyim burayı soru için açtım senin gibi düşük egomu tatmin etmiyorum burda😃
Sen nesin özguven sorunu olan bir keko iki kelimeyi bir araya getirmeyen bana mı laf sokmaya çalışıyorsun sokak lambası seni hoşuna mı gitmedi yoksa kurban ol lan bana senin gibiler her yerde var
Dudak botox ben daha neresinde botox olduğunu bilmeden kendi itiraf etti burun desen iki erkek burnu kadar poff
Allah'ım kezbana bak qldkrkrkdkdk olecem
Çirkin desen kaç yazar umurunda mı senin ne dediğin tipsiz keko seni zırlama bunları diyince üzülecek miyim yazık ya ana sevgisinden mahrum biri sevgi nedir bilmez sevglin herhalde tekmeyi koydu onun için böylesin 😀😀
Kezban senin anandır bana laf atınca kendine bak oc haddi yallah
Bunların hiçbiri değilde seni heralde çok sisirmisler şu an elinde peçete ağladığına yemin edebilirim😃
Lan tamm ağlama Bülent ersoydan güzelsin tamm
Peri kudurdu😃😃😃
Gerçekleri ilk defa bir abaza gözüyle değilde gerçek bir bakış açısıyla deyince kduurdu
Seni viskimin yanına buz yapmam
Kimseye ihtiyacım yok beyin yoksunu seni ben kendimi güzel buluyorum senin ne dediğin çokta umurunda niye kuduruyorsun bu kadar seni kim bu sinir etti ahaha bide ismi yakışıklı bey efendi güleyim de boşuna gitmesin bide bana egolu diyorsun ego kasan sensin
Herkesi anan sanma ya da takıldığın kızları ağzın açlıktan kokuyordur ben gördüğüm parayı sen görmemişimdir senin gibiler çok var iki güzel söze kanmam ben senin gibi ucuz değilm
Ve peri sonunda güçsüz biri olduğunu burdan gülüp aslında ordan peçete ile ağlayarak belli etti. Evet ben bir zorbayim ve sende aciz güçsüz bir zavallisin bilincinde cidden kendini begensen beni kaale bile almazdin yazik
Yazık ya gerçekten aciz zavalli 😃
Allah'a şükür yakışıklıyım böyle kezbanlara yalakalık etmiyorum
değil sarılmak dostça
Boynuzlaniyorsun
Sevgilisi olan birinin sınırları olmalı
Demekki seni teklemiyor
Burak o kızı, sen bir seçim şıkkısın
Ayrıl gitsin
Saçma
Ayrıl
Ayril sacma
Saçma ve normal değil