- 1 ay
Benim çok sevdiğim dostum, bı erkek arkadaşım vardı.. benim icin herşeyi yapabilecek olan, maddi manevi her zaman yanidma olan, bana abilik bile yeri gelince yapan, evine gidip geldiğim, annesiyle sofralara oturduğum biri vardı.. ailesine beni kız kardeşim diye tanistirmisti düşün artık.. ben de onun hep yanındaydım iyi günde kötü günde.. maddi bı ihtiyacı olsa direkt yardıma koşardım. Canım sıkıldı, nerdesin dememle, farklı bir ilde bile olsa terminale koşup bilet alırdı anında.. sabah bı kalkardim 90 mesaj telefonumda. . saçma sapan şeyler anlatmış ams hangi erkek 90 mesaj atar 🤣🤣
Neyse işte böyle bir kardesimi, sevgilim gorusmemi istemiyor diye kaybettim ben. Gorusmemi istemedi.. sonra kardeşim dediğim kişi, sevgiliyle aramızın bozuldugunu anlayınca görüşmek zorunda değilsin , sen iyi mutlu ol da dedi.. kendini geri çekti. Benim psikopat şizofren sevgilim numaramı degistirtti taktı çocuğa.. yeminler ettiriyor falan. Öyle bı güvensiz. Kardeşimi resmen kaybettim.
burada şairin anlatmak istediği nedir.. siz siz olun sevgiliniz için arkadaşlarınızdan uzaklaşmayı. Tekrar sevgili yapılır ama dost zor bulunur. Sarilmaniza, yakın olmanıza izin vermeyen sevgiliye köy g.. tune rahvan gitsin😅
Arkadaşını çok özleyen bir kız... Dipnot: ayrildilar25 Yorumla- Soran1 ay
ben sevgilimle uzak mesafedeyim onunla sürekli dışarı çıkması baş başa birşeyler yapması hoş değil artık
- 1 ay
Yaaa gerçekten çok üzüldüm bu yorumunu okuyunca 😔 ne zamandan beri konuşmuyorsunuz?
- Soran1 ay
@iyikiben54 1.5 yıldan fazladır sevgiliyiz
- Soran1 ay
@iyikiben54 ve yeni ayrıldık
- 1 ay
@soran hayır size sormamıştım 😅 @yagmuronliine kullanıcıya sormuştum dostluğumuz bitti dedi de ☹
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Nasıl bir sarılma? Cilvelesme tarzı bir sarılma mi? Sıkı sıkı sarılma mi? Yoksa vedalasırken yalandan bı görüşürüz sarılması mi? Bunlar farklı şeylerdir ama o sana karşı kisitlayiciysa kendisinin de böyle şeylere dikkat etmesi gerekir. Sen yokken o vardı demesi ise ayrı bir rezalet. Kendimden örnek vereyim çok inişli çıkışlı bir ilişkim vardı. Çok seviyordum onu. O da bunun farkındaydı. Sürekli ayriliyordu benden ama araya başka kızlar girmiyordu. Çok üzdü ağlattı beni. En son yine geldi bana. Biz barıştık bu sefer de ben ona ofkemden dolayı iyice soğumaya başladım. ayriligi düşünüyordum sürekli tersliyordum. Kavga edince mutlu oluyordum. Sonra bir şekilde ayrıldık. Ayrıldığımızda hiç üzülmedim ama 1 kere bile başka erkek sokmadim işin içine. Hatta ayrıldıktan sonra da istemedim başka erkeği. Hiçbir şekilde kıskandırmaya çalışmadım. Yani demeye calistigim şey ben soğumuş ve sevgim bitmiş olmasına rağmen bu konuda hep saygili yaklaştım ve bence olması gereken budur. İlişkideki en büyük ayıp 3. kisileri katmaktır.
12 Yorumla- Soran1 ay
sarılması hakkında bir fikrim yok çünkü benimde haberin sonradan oldu eski sevgilin için özür dilerim gerçekten kırıcı senide çok iyi anlıyorum ama işte onunlayken araya hep 3. kişi girdi ayrıldığımızda bile bir kaç hafta sonra 3 4 tane flört yaptı yinede ben yalvarmıştım barışmamız için
- Cevap sahibi1 ay
Diyecek pek bir şey kalmamış. Kız seni kendine bağımlı yapmış istediği gibi at koşturuyor. Ayrıl 2-3 ay ağla yoksa bir ömür ağlarsın
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Sana sen yokken o vardı diye bir cümle kurduysa sende deki şimdi ben varim o yok olsun , yok olmuyorsa ben yok olurum de konuyu kapat ayrıl knka böyle insanlardan fayda görmezsin zarar görürsün.
119 Yorumla- Soran1 ay
çok güzel konuşmuşsun teşekkür ederim
- Cevap sahibi1 ay
Rica ederim. kadınlar ve erkekler arkadaş olamaz buna inanmıyorum sende sakın inanmamalısın. İnsanların nefisleri var. Bu dedigimi sakın unutma kadınlar ve erkekler arkadaş olamaz. ✨
- Cevap sahibi1 ay
Bak banada iş arkadaşım üniverstede ki arkadaşlarım diyorki biz arkadaşız diyorlar ama hepsi sadece 1 kez şansını denemek istiyor sende inanma emin ol Sen yokken onlar neler yaptı senin haberin yok. Çünkü bir kez en yakın arkadaşım dedi ki gamze kadınlar duygusal ama erkekler öyle degil. Biz herzaman farklı düşünürüz derdi . Nasıl yani dedim dedi ki içimiz fesat dedi
- Cevap sahibi1 ay
Kadınlar duygusal ama erkekler çogu öyle degil dedi
- Cevap sahibi1 ay
Kadın ile erkek arkadaş olamaz dedi çünkü erkekler hep farklı düşünür dedi
- Soran1 ay
teşekkür ederim Gamze kız erkek arkadaşlığına bende inanmıyorum gerçektende çoğu arkadaşıma göre bakıncada çoğu fesat düşünüyor
- Cevap sahibi1 ay
İnanma boş ver hepsi aynı karakterde insanlar ne kadar irenç insanlar aa cidden
- Cevap sahibi1 ay
Sen ona deki kizlarla erkek arkadas olmaz . Senin haberin yokken onlar kim bilir neler yapti irenç
- Cevap sahibi1 ay
Düşünsene ay irenç midem bulandı
- Cevap sahibi1 ay
%99,99 SENİ ALDATTİ KNKA
- Cevap sahibi1 ay
%1 ihtimale güveniyorsan sen bilirsin😂
- Soran1 ay
arkadaşından benim için uzaklaşacağını söyledi ve halletik
- 1 ay
Gizliden gizliye görüşmeye devam edecekler..
- Soran1 ay
@ProofStriker06 hayır sürekli konuşuyoruz
- 1 ay
Kardeşim, telefonda kocasıyla konuşurken dostuna vurduran ne kadınlar var biliyor musun sen?
- Cevap sahibi1 ay
@ProofStriker06 Abi bence sanmıyorum. o yine görüşür bu tarz insanlar bize yakışmaz.
- 1 ay
Bende aynı fikirdeyim yine görüşecek. Hatta bu sefer gizli saklı olmasının heyecanı ile daha güzel anıları olacak..
- Cevap sahibi1 ay
@ProofStriker06 Gizli yapilan hiçbir eylem heyecanli degildir. irençtir.
- Yeni 1 ay
Yasak elma 👍
- 1 ay
saçma tabiki
110 Yorumla- 1 ay
Şunu da eklemek istiyorum kızın bu tarz bir durumda anlayışlı davranması gerekir. Tamam belki arkadaşını kaybetmek istemiyor olabilir ki ben de sevgilim için arkadaşlarımı silemem fakat erkek arkadaşlarımla arama biraz sınır koyarım. Mesela sarılmam ya da el şakaları, temas vs olmamalı çünkü bu sevgili olduğum kişiye haksızlık. Güncellemeni okudum ve sen yokken o vardı demek çok saçma yani senin artık hayatında öncelikli olan bir sevgilin var diğer yakın erkek arkadaşlarına sınır koymalısın.
- Soran1 ay
teşekkür ederim çok haklısın sende doğru olanı yapıyorsun bende istemem tabiki araların bozulmasını ama bana daha öncede söyledi mesela onu daha çok sevdiğini ve çok fazla buluşuyorlar bu yüzden rahatsız edici geliyor senin yaptığın doğru bir hareket mesela
- 1 ay
yani aslında bir sevgilim yok ama olsa böyle yaparım demek istemiştim senin adına da üzüldüm sevgilin biraz bencil gibi ne olursa olsun bu konuda sen haklısın keşke özür dilemeseydin şu an durumlar nasıl
- Soran1 ay
ilerideki sevgilin şanslı o halde bunu arkadaşın olarak söylüyorum evet keşke özür dilemeseydim ama çok seviyorum onsuz her şey boş geliyor şu an aramız iyidi hatta oyun oynadık ama şu an soğuk yapıyor nedenini bilmediğim bir şekilde
- 1 ay
bu haksız yere özür dileme olayını arkadaşlarımla her tartışmamızda yapıyordum ve aşırı derecede kendi değerini düşüren bir davranış ayrıca o soğuk yapıyorsa sende yap bence kafasında bitirmiş gibi geldi
- Soran1 ay
sarhoş kendisi şu an o elemanla bunlarla uğraşmayacağım artık ne yapıyorsa yapsın
- 1 ay
bence de çok seven gelir seninle orta yolu bulmaya çalışır
- Soran1 ay
abla barıştık
- 1 ay
peki o mu bir adım attı
- Soran1 ay
yani evet
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAaa hemen panik yapma! Bazı insanlar arkadaşlarına sarılmayı doğal bulabilir, ama senin için rahatsız edici olabilir. Bence duygularını açıkça konuşup, ortada bir sınır koymak en iyisi. Senin rahat olman da önemli yani 🫂. İyi bir iletişim her şeyi çözebilir. Bir konuş bakalım, belki farkında değildir 💬.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- s1 ay
İçten bir sarılmaysa dikkat etmek gerek. Bana kalırsa benim sevgilimde asla sarılamaz tabiki ben nasıl sarılmıyorsam. Ama bazıları bunu gerçekten art niyetle yapmıyor örneğini çok gördüm. Mesela çocukluk arkadaşıysa gerçekten aradaki samimiyetten olabiliyor.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet baya saçma, tepki göstermekte haklısın.
30 Yorumla- 1 ay
Sen dikkat ediyorsun, o etmiyor ve üstüne bu konuda sana aşırı tepki gösteriyor. Ben bu filmi daha önce yaşadım. Her halta ayrıl diyenlerden değilim ama bence ayrıl, böylesi seni çok yıpratır. Ben de yaşadım aynısını. Özet geçeyim.
Ben de ilişkim varken çok dikkatliyimdir. Sevgilim istediğini yapıyordu ama ben bir şey yapmadığım halde o kriz geçiyordu. İşte kişi kendinden bilir işi. Sonradan anladım ki kendi niyeti bozuk olan sürekli başkalarının niyetini sorguluyor.
Siz onun bu toksik tavrını değiştiremezsin ama o baskı seni değiştirir. Aldatma geçmişin yok ve bu hareketleri hak edecek hiçbir şey yapmadıysan ondan ayrılıp yol yakınken kurtar kendini. Tavsiyem bu olur.26 Yorumla- Soran1 ay
biliyorum ayrılmam gerektiğini ama olmuyor
- 1 ay
Olur.
- Soran1 ay
çok bağlıyım o kıza ne yapabilirim ki uzaklaşmak için
- 1 ay
Uzaklaş. Bunun formülü bu. Sana daha fazla zarar vermesini istemiyorsan uzaklaş. Ona çok muhtaç değilsen de uzaklaşmıyorsan sana zarar vermesini istiyorsun demektir. Bu durumda da tercihinin sonucuna katlanman gerek demektir.
- Soran1 ay
sorunda bu ya işte ona muhtaçım onsuz geçirdiğim her gün tekrar ölüyor gibiyim
- 1 ay
O zaman müstahaksın demektir. Tercihinin sonucuna katlanıp mızmızlanmayı bırak.
- m1 ay
En nefret ettiğim durumlar.. Herkes yerini bilmeli ne kadar yakın olursa olsun sevgilime kimse sarılamaz sevgilim de buna müsade ediyorsa sevgilim olamaz..
31 Yorumla- Soran1 ay
o kadar haklısın ki
Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı. Eğer bazı şeyleri sen yapınca da kızacak bir karakterdeyse , elbette kendisi de bazı şeyleri yapmamalı. Ben olsaydım bu konudan duyduğum rahatsızlığı dile getirirdim ona.
23 Yorumla- Soran1 ay
getirdim ki çocukluk arkadaşım falan dedi
- Soran1 ay
güzel bir cevap olur teşekkür ederim söylerim eğer öyle bir şey olursa
- 1 ay
Ayril kanka. Ben de senin gibiyim. Sevgilim olduğunda, hiçbir kizla samimi olmam. Ama kizlar bunu başaramiyor. Tek tarafli fedakarlik olmamali. Karşılıklı olmali. Biri feda ederken, digerinin kâr etmemesi lazim.
Sen kaybediyorsun. Onlar kazanıyor.18 Yorumla- Soran1 ay
haklısın
- 1 ay
Saf olma. Bu ne ilk olacak. Ne de son olacak. Narsist bu. Üzüldüm de. Özür bile dilemez. Özür dilesin bir kac gun sonra "alingan oldugun için özür diledim. Ben yanlış yapmadim" diyecek
- Soran1 ay
gerçektende böyle yapıyor çok haklısın bırakmaya çalışacağım
- Soran1 ay
teşekkür ederim
- Soran1 ay
sen atar mısın
- Soran1 ay
ege_77
- 1 ay
Profilin gizli. Telefondan bulamadim. Pcde bakacagim
- Soran1 ay
teşekkür ederim gerçekten
- 1 ay
Erkek arkadaşına/kız arkadaşına koala gibi sarılgan insanlarla sevgili olmayın arkadaşım siz de o zaman 🤦🏻♀️ valla gözlerimle küfretme yeteneğim var sıkıyorsa sarılsın
14 Yorumla- Soran1 ay
eskiden böyle değildi yemin ederim
- 1 ay
Belki de senden sıkıldı aranıyor ne biliyim
- 1 ay
Hani ondan soğu diye bilerek yapıyor olabilir. Gerçekten böyle biri olmadığına eminsen
- Soran1 ay
bilmiyorum belkide öyledir
Hiç hoşlanmadığım durumlar... kız rahat demek ki hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin ne ala memleket sıkıntııııı
26 Yorumla- Soran1 ay
kullanıyor mu sence yani
- 1 ay
Muhtemelen öyle sadece seninle vakit geçiriyor olabilir ama seni sevmiyor yoksa üzüleceğini kırılacağını bilir üstelik o sana bunu söylerken empati yapamıyor mu çok ayıp yani seven sevdiğine sadık olur gözü ondan başkasını görmez bırak sarılmayı konuşmayı bile arzulamaz yani başka erkeklere ihtiyaç duymaz onun arkadaşı da dostuda sevgiliside her şeyi sen olursun
- Soran1 ay
bu yorumun beni o kadar kötü hissettirdi ki sanki kendimi kandırıyormuşum gibi bütün bu dediklerin çok doğru ama ben bile farkında değilim onu çok seviyorum ama o çok fazla hata yaptı erkek konusunda
- 1 ay
Sevdiğin zaman kabullenmek zor olur anlayabiliyorum karşı taraf dışardan bir göz olarak objektif görür yani ne az ne abartı dediklerim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah onunla oturup bu konuyu enine boyuna konuşun derim başka türlü düzelmez eğer seni gerçekten seviyorsa kaybetmek istemiyorsa bu huyunu düzeltir kendini törpüler
- Soran1 ay
anladım çok teşekkür ederim
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Senin gibi fazla sevenler hep üzülüyor yazık olacak gözümüzün önünde eriyip gideceksin resmen. Engelle işte o resmen bir bencil davranışlarından çok belli değil mi adamım. Azıcık kendine saygın varsa bunun gibilere yol veririsin zaten
115 Yorumla- Soran1 ay
bu dediklerinin hepsinin farkındayım ama olmuyor be abi
- Cevap sahibi1 ay
Olue
- Cevap sahibi1 ay
Yazamadım da. Olur olur bu ilişki çok toxic sen ayrıl engelle sohbetleri falan sil 6 aya garanti veriyorum 1 gram his kalmaz içinde. Bana güven
- Cevap sahibi1 ay
Sonra da seni seven adam akıllı ilişkin olabilecek birisini bul ya da bulma sana kalmış ama bu ilişkiyi ilk bitir hayatını silkmesin boş yere
- Soran1 ay
işte sürekli ayrıl barış yaptığımız için alışkanlık haline döndü her ayrıldığımızda yemek yiyemiyorum mutlu olamıyorum sadece zamanın geçmesi için uyumaya zorluyorum kendimi
- Cevap sahibi1 ay
Bunu neden daha erken demedin ki. Sürekli ayrıl barış olamaz bir ilişki. Aşırı toxic lik kokusu geldi buraya daha güzel huzurlu bir ilişkin olabilir dostum demekki uyumlu değilsiniz. Birilerini ayırmak bana zevk vermiyor ama senin iyiliğin için böyle yapmalısın. Bırak onu spora başla. boş ver et kendine çalış iyice. Kız resmen aldatıyor mk. Borsa kaplanı ne der sevgilinizi erkek kankası skiyor. Sen varken değil erkek arkadaşı falan erkekler ile sadece seviyeli ve mesafeli sohbeti olmalı aga. Lütfen bir şey yap et kendine yazık etme olur mu bu kız senin hayatının içine eder
- Soran1 ay
sporda yapıyorum kendimede bakıyorum ama yinede vazgeçemiyorum işte bilmiyorum bir şey beni ona çekiyor hayır güzel bir kız arayışına çıksam onu seçmezdim ama işte ben onsuz yapamıyorum
- Cevap sahibi1 ay
Yaparsıın kendini kandırıyorsun
- Soran1 ay
denedim olmuyor be aga
- Cevap sahibi1 ay
Ne denedin tam olarak
- Soran1 ay
bırakmayı
- Cevap sahibi1 ay
Deneyememişsin. Bu kızdan sana sadece mutsuzluk gelecek. Bırakmayı denemek yerine bırakmalısın
- Cevap sahibi1 ay
Bu varya diğer erkeğe verirde. Seni zaten sevmiyor sen sevgili sanıyorsun sizi ama o muhtemelen kankası ile...
- Soran1 ay
tekrar ayrıldık ayrılalım dedim mesajımı beğendi sadece yazmadı sonra bana gerçekten çok üzülüyorum 2 yıl olacaktı neredeyse hiç mi çabalamazsın ya
- Soran1 ay
aralarında bir şey olmadığını falan söylüyorda benden çok buluşuyordu onunla birlikte içki içmeler baş başa film izlemeler neyse ayrıldık zaten şimdi 1 hafta olmadan flört yapar yine o
- 1 ay
Kız çoklu ilişkiden hoslanabiliyor olabilir. Sürekli ilgi üzerinde olsun istiyordur. Yedekte birileri lazım ona. Tabak ceirip duruyor. Dr redpill takip et anlarsın
11 Yorumla- Soran1 ay
ilgiyi çok seviyor evet ama bu tip şeyleri düşünmüyordur galiba
- 1 ay
Ben mağarama geri dönüyorum :D Sarılmak doğru değil bence. El sıkışırsın falan da sarılmak başka
18 Yorumla- Soran1 ay
bende aşşırı kıskanç biriyimde işte
- 1 ay
Ben aşırı kıskanç biri değilim. Karşı cinsten arkadaşı olabilir ama el sıkışır falan . Sarılmak doğru gelmiyor bana.
- Soran1 ay
ben konuşmasından bile kıskanırım aslında
- 1 ay
Bu biraz fazla
- 1 ay
Sevgilin ona güvenmediğini düşünebilir.
- Soran1 ay
oda öyle ama bizim ilişkimiz böyleydi hep o çocukluk arkadaşı geri gelene kadar
- 1 ay
Bence ikiniz de birbirinizi çok seviyorsanız orta yolu bulmaya çalış ama görüşler farklıysa yapacak bir şey yok
- Soran1 ay
hayır artık bitti o arkadaşıyla aynı evde sarhoşlar şu an benim için her şey bu akşam bitti zaten ben gereğinden çok daha fazlasını yaptım
Aile & Toplum konusunda 659 cevap paylaştı. Bence haklısın Sonuçta karşi cins kız hissetmese erkek hissedebilir sarılırken duygusal anlamda bir şeyler..
15 Yorumla- Soran1 ay
çocukluk arkadaşım ne o nede ben bir şey hissedebilirim diyor
- Soran1 ay
aşka dönüşmesini boş ver ben öok fazla kıskanıyorum
- Soran1 ay
gerçekten ikiside çok zor
Yakınsa arkadaşınla neden saçma olsun ki? Beraber oturup kalkıp sohbet muhabbet ediyorsanız, Taş devrinde mi yaşıyoruz arkadaşlar
13 Yorumla- Soran1 ay
neden olmasın? ben ondan çok uzaktayım buna rağmen benimle yapmadığı şeyi arkadaşı olucak biriyle yapıyor onunla baş başa filmler izliyor neredeyse hergün dışarı çıkıyor neresi normal
- Soran1 ay
evet öyle
- 1 ay
Bence bir problem yok da oğlan nasıl biri o önemli. Oğlan kötü düşünecek biriyse haklısın. Seni de aşırı kıskanması normal değil tabi.
11 Yorumla- Soran1 ay
her önüne gelenle çıkıyor bunu sevgilim kendisi anlatıyor bana
- 1 ay
Rahatsız oluyorsan dile getireceksin, baktın olmuyor ayrılacaksın. Kimseyi yontmakla uğraşma.
21 Yorumla- Soran1 ay
anlatıyorum konuyu başka yerlere çeviriyor kendini avukatmış gibi savunuyor ayrılmak istesem ayrılamıyorum sıktı
Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı. San o muameleyi yapıyorsa kestirip atmalısınız vazgeçmez biri değil çünkü
12 Yorumla- Soran1 ay
öyle
- 1 ay
O kız bir umut o erkekten ekmek bekliyor adamın tipi değil büyük ihtimalle
12 Yorumla- Soran1 ay
erkek tam onun tipi ama sanırım ve muhtemelen benim sevgilimide tipsiz bulmuyor
- 1 ay
O yüzden o kıza yol ver yazık etme kendine
- 1 ay
Ne erkek arkadasi olabilir ne sevgilim olabilir nede bu gercek olabilir bu yüzden saçma
12 Yorumla- Soran1 ay
neden olmasın ki oldu
- 1 ay
Ben yobaz geri kafali hanzo bir tc kürdüyüm o yüzden olamaz.
- 1 ay
Sana kıskançlık yapıyorsa normal değil ama yapmıyorsa normal
11 Yorumla- Soran1 ay
aşşırı kıskanç işte
buraya yazdığını sevgiline söyle direk ne tepki verecek bakalım
11 Yorumla- Soran1 ay
söyledimde işte
Aile & Toplum konusunda 851 cevap paylaştı. Bunu izliyor, gereken neyse yapmıyor ve burada soruyor musun? Suç sende kızda değil kusura bakma
11 Yorumla- Soran1 ay
emin ol orada olsaydım izlemezdim anasından girerdim
- 1 ay
Sana getirdiği yasağı bizzat kendisi uyguluyorsa yanlış evet. Nasıl ki senin bir kadına sarılman yanlış ise, onun da bir erkeğe sarılması yanlış o zaman.
10 Yorumla - 1 ay
Sen de tanıdık bir kız arkadaş bulup sarılmayı dene ve tepkisini öğren eğer normal karşılamazsa "sen de başka kişilere sarılıyorsun ben sarılınca ayıp mı oluyor" cevap verme hakkın doğmuş olur.. tepkisini ölç
12 Yorumla- Soran1 ay
onu üzmek istemiyorum
- 1 ay
Üz demedim zaten 😂 Yani tepkisini en azından ölç de başkalarına sarılmandan rahatsız olduğunu gördüğün an sen de sarılıyorsun ama deme şansın olur ve anlar ne kadar yanlış yaptığını dedim :)
- 1 ay
Saçma kardeşim arkadası değil ileride potansiyel sevgili olacak
21 Yorumla- Soran1 ay
çocukluk arkadaşım öyle bir şey olmaz diyor
- 1 ay
Bir de soruyor musun? Tabiki de saçma. Hatta saygısızca. Ben olsam uyarırım tek bir hata daha yaparsa tereddüt etmeden ayrılırım. Çok sevsem bile ayrılırım. Sana saygı duymuyorsa o ilişkiden kesinlikle hayır gelmez.
13 Yorumla- Soran1 ay
ondan ayrılmaya çalıştığımda daha kötü oluyorum
- 1 ay
Tercih meselesi kardeşim. Örneğin ben sevgilim olacak kızın başka bir erkeğe sarıldığını görsem sevgilim bana cenneti yaşatsa bile onu istemezdim çünkü ben kıskanç bir erkeğim başka erkeklere yanaşan bir kızla devam etmem mümkün değil.
Senin de hayattaki isteklerine bağlı artık. Sen belki bu durumu sineye çekmeye meyilli olacaksın o da sana kalmış. Ama acınacak halde olursun ben diyim - Soran1 ay
hayır bende gerçekten çok kıskanç biriyim ama çok seviyorum
- 1 ay
arkadaşı olarak sarılabilir ama sevgilisi olan birisi sarılmamalı
20 Yorumla Bana göre bir kız hayatına bir erkek alışsa digerleriyle mesafesini korumalı, erkek de aynı şehilde asla normal karşılamıyorum böyle şeyleri
21 Yorumla- Soran1 ay
çok haklısın
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Aptal olma öyle biriyle olmaz , senin yapmandan rahatsız olduğu şeyleri kendisi de yapamaz
13 Yorumla- Soran1 ay
sevmesem bir saniye bile katlanmazdım
- Cevap sahibi1 ay
Neyini seviyorsun kaşını gözünü mü, yarın seni aldatır birsey bile diyemezsin çünkü ona ayrıcalık vere vere o noktaya kadar gelir biraz gözünü aç sen birsey demedikçe her defasında daha ileri gitcek
- Soran1 ay
öylede yapıyor zaten ben onu çok defa bırakmaya çalıştım kız bağımlılık yaptı smk kız her şeyi yapıyor gelip özür dileyende ben oluyorum
Senin kız narsist ayrilmazsan senin için kötü olur. Bencil biri ile asla olmaz
36 Yorumla- Soran1 ay
haklısın
- Soran1 ay
biliyorum ama işte
- Soran1 ay
gerçekten zor agam
- 1 ay
Öyle kızlarla işiniz olmasın, kalbi paramparça eder siz ise dağılırsınız.
10 Yorumla - 1 ay
Sarılmak var sarılmak var merhaba derken mi sarılıyor yoksa sarmaş dolaş oturuyor mu ikincisi ise durum fena
11 Yorumla- SoranYeni 1 ay
bilmiyorum sonradan haberim oldu benimde ama uzun bir aradan sonra tekrar görüştük diye sarıldık dedi
Yani o kadar da saçma değill ama doğru da değil sanki
10 YorumlaEn nefret ettiğim şey ayrılma sebebi bile olur.
Sen istemiyorsan yapamayacak ki bunu bence istemezsin17 Yorumla- Soran1 ay
benim haberim bile bir kaç ay sonra oldu
- Soran1 ay
konuştum ki ama ona göre hani o benden öncede vardı çocukluk arkadaşı bilmem ne
- Soran1 ay
ayrılacağından o kadar eminimki ama işte çok çok fazla seviyorum
- Soran1 ay
haklısın
Şimdi aynısını sen yapsan nasıl tepki verirdi? Sen de aynı şekil tepki ver
21 Yorumla- Soran1 ay
ayrılırdı muhtemelen
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Buraya not olsun okuyanlara samimi erkek arkadaşı olan mesafeyi ayarlayamayan karılarla ciddi düşünmeyin beyler çakın geçin
10 Yorumla Yok değil bence cnmmmm❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
abla nasıl
kanka güzel kardeşim olma sapla geç bunla yola çıkılmaz
haklısın
Benimde erkek arkadaşlarım var ama hiç biriyle tensel temasta bulunmuyorum. Bu yaptığı davranış bence hoş değil ona bu davranışından hoşlanmadığını açıkla yinede devam ediyosa uzaklaş
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı. Yasayan bilir kardes yasayan bilir. Aws 20 li yaslardayken ne psikoloji kaldi ne yasanacak bi hayat. O zamanlar darma duman olmustum. Nerden sordun bu soruyu ya. Baslamadan bitir derim.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Hadi seni gectim kiz senin sevgilin , lan o erkek arkadasi sana sonradan demiyormu birader bu kiz senin sevgilin su kiza ver ayari , yalama ise zaten gider senden , az akilli isede kalir yaninda.
00 Yorumla - 1 ay
Kardeşim kusura bakma da yenge sana boynuzları takmak üzere. Eğer ilişkinizde en ufacık bir kavga ya da başka bişey olsun kendini o arkadaşım diyen erkeğin kollarına atacak kendini.
10 Yorumla - 1 ay
Bu saçma olur. O kızın kardeşi değil bişiyi değil. Hani senin sevgilin olmasa tamam gitsin sarılsın ama sevgilisi varken bunu yapıyorsa oturup konuş
20 Yorumla 😂😂😂 aynı şey mi bu söylediklerin otur bir düşün Allah aşkına
00 Yorumla- 1 ay
Sevgilisi varken yanlış
11 Yorumla- Soran1 ay
evet öyle
- 1 ay
çok saçma bir şey bence
11 Yorumla- Soran1 ay
değil mi ya
- 1 ay
Olm manyak mısın awq
Bir de soruyor musun mk122 Yorumla- 1 ay
Bilader kızla konuş bak ama bir kere bile bu normal bir şey diye diretirse ayrıl. Yoksa buralara gelip aşk acısı sorularına geçersin. Erkenden bırak
- Soran1 ay
2 yıl olucak çok bağlıyım bırakamıyorum bir türlü
- 1 ay
Konuştun mu bu konuyu onunla?
- 1 ay
Konuştuğun halde böyle diyorsan kusura bakma dayı, şikayet etmeye de hakkın yok.
Ben sana söyleyeyim, o seni bırakırdı tartışmasız - Soran1 ay
tabiki konuştum çocukluk arkadaşım bilmem ne dedi kendini öyle bir savunuyor ki sen görsen sen bile taraf değiştirirsin
- Soran1 ay
biliyorum bırakırdı benimde bırakmam lazım ama nasıl bırakacağımı bilmiyorum
- 1 ay
Bilader sen bu kıza o konuşmayı yapamıyorsan kusura bakma da ilişkinin durumu da senin ilişkideki rolün de yaş. Şimdi olmasa ileride ayrılacaksınız ve o senden ayrılacak imza bırakıyorum. Aynı senaryoyu defalarca dinledim.
Sevdiğin için zorlanmanı anlarım fakat kendini ifade edemiyorsan, işte bunu anlamam dayım - 1 ay
Basbaya bu konunun hoşuna gitmediğini söyleyeceksin, ortak noktada buluşmaya çalışacaksın.
Zaten belli ilişkide çok aktif değilsin. Ondan bu yüz bulmuş da böyle davranabiliyor.
Aç bakalım ayrılık konusunu, eğer çok diretmezse zaten kafasında bitirmiştir, yedekte birisi vardır. Üzülmeye gerek yok.
Yok uzatırsa da kıza süre ver. İsteğinin gayet normal bir istek olduğunu, bu kadar basit bir şeyi bile yapamayacaksan onunla olmak istemediğini söyle aynen böyle söyle dayı - Soran1 ay
hayır aksine ilişkide fazla bunaltıyorum sanırım ve çok fazla ilgi veriyorum ayrılık konusu açsamda iyi tamam falan der geçer herhalde
- 1 ay
O halde aç. Bitti gitti. Sorun çözüldü.
- Soran1 ay
haklısın öyle yapacağım sanırım teşekkür ederim
- 1 ay
Bilader, o kızla devam ediyorsan alın ya gurrurunu zkeyim.
Çek zktiri awq kız mı yok la sana awq
Ben dellendim burada awq - Soran1 ay
haklısın dayı
- 1 ay
La haklıyız haklıyız da ben haklı olmayı mi istiyorum awq
Bas şu kıza tekmeyi mk
Bilader acı çekeceksin, ağlayacaksın, yazmak isteyeceksin, krizlere gireceksin belki 2 sene az değil.
Fakat bu öyle senin sineye çekebileceğin bir olay değil. Bunu kabul etmen gerekli. Kız ağır hasarlı biladerim.
Hiçbir erkek bunu kabul etmez. Ancak güzel kardeşim eder. Awq kuzeni mi? Yakın akrabası mi?
Elin herifi aw kanka manka isterse çocukluk arkadaşı olsun. Olamaz kardeş, olamaz. - 1 ay
Güzel kardeşim=g4vatlar
- Soran1 ay
kanka kız şu an sarhoş ve yanındada o lavuk varmış çok sinirliyim şu an ne yapacağımı bilmiyorum
- 1 ay
Benden öncekiyle hayatına devam edebilirsin bacım, bizde g4vatlık yok. İşine bak hayatımdan ikile, git şimdi başka bir kadın rolleri mi keseceksin, sarhoş mu olacaksın ne yaparsan yap.
Ben seni okudum, okuduğum kitabı bir daha okumaya da niyetim yok. Bay bay bacım.
Aynen bunu yolla geç. Değiştirme sakin aawq yok o bunu haketmedi falan diye. Gönder gitsin. Belki yazış tarzını kendine göre değiştir okay
Bilader bunun affı olmaz. Sarhoş olacak, sen yanında olmayacaksın o mnakodugum olacak. Hayırdır awq
Git efendi efendi acını çek ama daha bir kez bile ne hikayesine, ne postlarina, ne de gittiği yola bak awq
- 1 ay
Üzerine de ekle içinde ne varsa kus dayım
- Soran1 ay
tamam abi bitti zaten bu saaten sonra her şey kaç yılmış bilmem neymiş zerre s. ikimde değil
- 1 ay
Ha şöyle dayı ya rahatla. awq. 4 milyar kadın var mk. İçindekileri kus içinde kalmasın, sonra da yoluna bak.
Kolay olmayacak zaten de aga bununla olmaktan iyidir aw her hafta başka bir şey çıkarır bu kız boş ver - Soran1 ay
abi ben barıştım
- 1 ay
Senin kafanı zkyim dayım iyi b0k yedin. Sen şimdi karşındaki o kadının sana saygısı kaldığını mı zannediyorsun?
İzle ve gör. Kendin tecrübe et. Ben bir şey demiyorum.
- 1 ay
Haklısın bu arada konuş sakince sınırını koy
16 Yorumla- Soran1 ay
konuştum ki
- 1 ay
Ne dedi
- Soran1 ay
çocukluk arkadaşım ne o nede ben ona bir şey hissedebilirim sen yokkeb o vardı gibi şeyler söyledi sonra ben konuyu uzattım diye ayrılmaya kalktı özür diledim
- 1 ay
Bunun için ayrılıyosa ayrılsaydı keşke neden özür diledin ki ah saf kardesim ah
- 1 ay
Sen onun sevgilisisin belki ilerde hayat arkadaşı yoldaşı oysa arkadaşı seni ona tercih etmiş bence ayrıl ya yani sana iyi gelmeyen birini hayatına almak çok yanlış bence evet bi bağ oluşmuş olabilir ama manipüle ediyo seni.
- SoranYeni 1 ay
ayrıldık zaten şimdi bir daha barışmayız teşekkür ederim tavsiyelerin içim
Normal degil mesafesini korumayı bilmiyor
110 Yorumla- Soran1 ay
kızda manipüle yetenekleri var abla benim suçum değil
- Soran1 ay
eskiden böyle değildi
- Soran1 ay
abla delirmek üzereyim o erkek arkadaşıyla ve başka bir kız arkadaşıyla aynı evde içmişler aileleride yokmuş
- Soran1 ay
gerçekten s. iktir edicem artık ne b. ok yiyorsa yesin smk
- Soran1 ay
teşekkür ederim
- 1 ay
Saçma normal değil
11 Yorumla- Soran1 ay
haklısın
- 1 ay
Onunla bunu açık açık konuş düzelmiyor mu biraz baskı yap olmuyor mu si çek kıza
20 Yorumla - 1 ay
Sarılamaz, üzerine konuşacak bir şey yok..
11 Yorumla- Soran1 ay
haklısın
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Orspuymuş hahahsk
13 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Kim bilir arkandan neler de çeviriyordur bilemezsin ztn siz anca böylelerini sevin
- Cevap sahibi1 ay
ben sevgilimle uzak mesafedeyim onunla sürekli dışarı çıkması baş başa birşeyler yapması hoş değil artık … böyle yazmişsin bide geçmiş olsun uzak mesafeyse bide ayril bence yoksa sonu aldatmayla biter ki ztn uzaktan olmaz
- Soran1 ay
uzaktanda olur emin old sevdiğin sürece
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Normal degil bu konuyla konuş bence
11 Yorumla- Soran1 ay
konuştum ki
- 1 ay
Saçma tabiki bu ne genişlik rahatlık
10 Yorumla Bugün sarılan yarın gö₺ünü s! ktirir
14 Yorumla- Yeni 1 ay
Ne kadar varoşsun aw
- Yeni 1 ay
Gerçekten ilgi 0rspusuyum diye bağırıyorsun
- Yeni 1 ay
ezgi fakesine dedim
- 1 ay
Sinir bozucu hak veriyorum
10 Yorumla - 1 ay
Boyle rahat kizlarla ne isiniz var anlamiyorum
11 Yorumla- 1 ay
O kadın rahat değil hipokrat. Her cinsiyette bulunan bir özellik.
Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Saçma evet kabul edilir değil:)
10 Yorumla- 1 ay
eger sen de yapmiyorsan evet sacma
10 Yorumla - 1 ay
Mayın a basmak üzeresin !
10 Yorumla - Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi