AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Net anlatmıştır, ben de yapmıştım aynısını seneler önce..
Ne yapmistin ve ne demiştin
Böyle böyle seviyorum ediyorum duygularımı anlatmıştım.. Demiştim ki bana yakın ol kıskandıralım ve bulunduğu yerlerde de dokundur kıskandır mesela yurtta beraber kalıyorlardı ayrı odalarda olsa bile.. Ya yurtta ya üniversitede denk geldiğinizde..
Peki kıza neden duygularını anlatmak yerine arkadaşına anlatiyon
Anlatmadığımı nerden biliyorsun dalgalı konular, yapmam gerekiyordu yaptım..
Anladım sevdiğin için kiskandiriyordun yani
Çok seviyordum hem de.. Ve çok hareketli bir dönemden sonra 3.5 yıl gerçek aşk yaşadık onunla, onun beni benim de onu çok sevdiğimiz kalplerimizi karakterlerimizi sevdiğimiz.. Dünya güzeliydi de aynı zamanda..
Kiskandirma oyunu nasıldı peki nasıl bir yakınlık
Öyle sarmaş dolaş değil tabii de en anlayabileceği kıskanabileceği uzak nokta.. Onun çok iyi ayarlanması lazım yoksa tamamen her şey de bitebilir, tehlikeli bir durum aslında..
Koluna girme var mıydı
o vardı
Başka ne vardi
yüzüme hep gülümsemesi aşk ile bakışı, en fazla da el ele tutuşma.. tabii hepsi onun gözleri önündeyken sadece.. dengeyi tutturmak önemli.. sonrasında o diğer kız da bana yazıldı ama hiç alakam olmadı oyun oynadık bitti gitti dedim.. hem de herşeye hazır ve açıktı, yani onu sevmeyeceğimi bile bile aklına ne geliyorsa hazırdı herşeyiyle..
diğer kız dediğim bu kıskandırma oynuna girdiğim kız
El ele niye tutuştunuz🥱😂 kol kola yetmez mi
gerekliydi lazımdı çok kısa zaten, gözüne soktuk çıkardık diyelim :)
Böyle oyunlara düştüğüne göre baya seviyon
O oyunlar işin tatlılığıydı çok seviyordum gönlünü karakterini çok sevdim, herkes dünya güzeli olmasından dolayı hayran ve aşıkken.. O da benim gönlümü karakterimi sevdi, tamamlandık.. 3.5 yıl sürdü maalesef ömürlüktü, evlilikti bizimki çocuklarımın annesi benim ömürlük aşkımdı..
Evlendin mi
maalesef, ikimizin de hayatının en zor döneminde ayrıldık.. ben çok zor bir askerliğin içindeyken o da ben gidince tek kalınca baskılara gelemedi.. hayatımın en zor döneminde bir de hayatımın aşkıyla ayrıldım.. artık bir kez daha istiyorum aynısından ve bulunca en kısa zamanda evlenmek istiyorum..
Hâlâ seviyon galiba
son cümlemde artık sevmediğim belli oluyor sanırım..
Neden artık sevmion
yargılamaya mı geldin buraya? gördüğün gibi unutulamıyor ama tekrar birlikte olma şansımız da yok.. Ara ara hatırlayacağız böyle, aradan çok sene geçti.. Soruna cevabı vereyim; hayatımın en kötü en zor döneminde milletin gazıyla bana dedikleri yaptıkları ayrılmamız yeter de artar.. Bir gülümsemesine tatlı sözüne en ihtiyacım olan zamanlar..
Anladım hakkında hayırlısı olsun
Ben varimmmmmmm
Şimdi bir erkek kız kankasina gidip bir kızı anlatıp bu kızı kıskandırmama yardımcı ol demişse kızdan hoşlandığını kankasina anlatmış mıdır
Mana li sekilde anlatmıştır
Nasıl manali
Yani pek belli etmeden neden kıskandırmak istesin çünkü seviyor sevdigini de sana pek belki etmeden anlatıyor çaktırmadan direk ben bunu seviyorum demeden kiskandirmama yardimci olur musun diyor yani " seviyorum onu kiskandiralim anlamında
Himm anladim
Bak anlatayım sana yaptığını
Anlat
Şimdi bu cocukla biz bakışıyorduk falan bunun bir kız kankasi vardı ona anlatmış olduğum yere gelip samimi hale girmişler ben yoktum arkadaşlarım vardı. Ben gelince çocuk heyecanlanıp kıza kaş göz yapıp beni gösterdi daha sonra ben lavaboya çıktım onlarda çıkınca karşı karşıya geldik kız birden beni görünce ne yapsamda görse tarzli spontane şekilde çocuğun koluna girdi çocukta bana baktı sonra ben bunlar sevgili mi tarzli bakınca çocuk panikleyip kafasını sağa sola çevirip hayır iması yapıyor kolundan çıkmaya çalıştı falan sizce bunlar ne yapmaya çalıştı? Çocuk kıza demiş ki bana yardımcı ol bu arada.
Bence kiz o çocuğa aşık olmus
Kızda aslında sizi birbirinize aşık etmek yerine seni ondan uzak tutmaya çalışmış
Çocuğun durum nasıl sence
Deneyelim yardim etmeyi
Şimdi bir erkek kız kankasina gidip bir kızı anlatıp bu kızı kıskandırmama yardımcı ol demişse kızdan hoşlandığını kankasina anlatmış mıdır
E yani haliyle evet
Yani o zaman demiştir bu kızı seviyorum falan muhabetti geçmiş yani
Muhtemeln evet gecmistir
mesele ne önce onu yaz
ergen alarmı! evet anlatmasına gerek yok mevzu zaten açık mal değilse anlar.
Hı seviyorum kiskandiralim olayı
boş işler coluk çocuk soytarılıkları.
Aynen embesillik zaten o zaman kıza demiş hoşlanıyorum diye doğru mu ajdkdkks
evet meraklı kız. bence sen adam bul ki gelişmene faydası olsun...
Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Anlatmasa da kankası anlamıştır. Ama kıskandırmaya çalışan erkek canım, uzak durmak gerek.
Ama muhabetti geçmemiştir hani kız dememiş mıdır bu kızı neden kiskandiralim ki
Kız anlamıştır mutlaka. Bişe hissetmiyorsa niye yapsın bunu? Ama ısrarla söylüyorum o herif canım teli, uzak durulmalı.
*canım mı
S. lak mi
Ger. zekalının teki yazdım sansürlemiş 🙄
Neden g. rzkladir sence
Koca adam, gelip konuşmak varken niye böyle ergen ergen şeyler yapar ki? Erkek dediğin yapar mı böyle bişe? Çocuk daha o büyümemiş. Uzak dur, üzülürsün sonra.
Aynen yaşı 28
Akıl yaşı 18 bile değil. Sokak lambası gibi herif, ne tarafa yandığı belli değil ne yapmak istediği belli değil. Gelir açıkça konuşursun ne olacaksa olur. Ne bu çocuk çocuk hareketler ya? 🙄
Beyin yaşı 8 bile değil dedi arkadaşım
O kadar haklı ki 😂 boşuna zaman kaybetme onla 😉
Evet sorabilirsin içtenlikle
Yani iki amaç vardır
ya kıskandırmak istiyordur dikkat çekmek için ya da o kızı tavlayıp başka bir amaç için
Bennn
Buyur söyle
İllaki yani yoksa niye gidip kıskandırmak istesin
O zaman kız soracak dimi neden kiskandiriyoruz ki
Tabi
O diyecek seviyorum falan
Sen ne alaka onla
memnuniyetle
sanmam
O zaman kız demiyecek mi neden kiskandiralim
benim fikrim o
Nedir konu
Anlatmıştır
Buyrun
Tabi buyrun
Buyrun.
Anlatmıştır
Sevgili muhabbeti değilse olur
Ne konu
Anşatmıştır
Anlatmıştır
Tam anlatayım size
Şimdi bir çocuk vardı biz bakışıyorduk falan bunun bir kız kankasi vardı ona anlatmış olduğum yere gelip samimi hale girmişler ben yoktum arkadaşlarım vardı. Ben gelince çocuk heyecanlanıp kıza kaş göz yapıp beni gösterdi daha sonra ben lavaboya çıktım onlarda çıkınca karşı karşıya geldik kız birden beni görünce ne yapsamda görse tarzli spontane şekilde çocuğun koluna girdi çocukta bana baktı sonra ben bunlar sevgili mi tarzli bakınca çocuk panikleyip kafasını sağa sola çevirip hayır iması yapıyor kolundan çıkmaya çalıştı falan sizce bunlar ne yapmaya çalıştı? Çocuk kıza demiş ki bana yardımcı ol bu arada.
Tabiki
Anlatmaya gerek yok kıskandırmak için yardım istemişse
Yani bu seviyor anllamina mi geliyor
Net seviyor
O zaman kıza anlatmış olabilir mi peki hani kız sormusmudur neden yapalım diye muhabetti geçmiş midir yani illa ki kız diyecek neden kıskandıracaz ki kızı
kız anlamıştır zaten öyle deyince ooo falan bile yapmıştır
Ama muhabetti geçmiş midir hani bir muhabbet üstüne kiskandirmaya karar kılınır çünkü direkt hadi kiskandiralim olmaz
Kusura bakma da benim için önemli de bu o yüzden soruyorum
Anlaşılmıştır kız tarafından oo falan yapılıp tebrikler bile edilmiştir önemli değil sorabilirsin
İşte o zaman kıza gidip demiş ben bu kızdan hoşlanıyorum kiskandiralim diye yardım et demiştir
Konu ne
Olurum
Buyur yaz
Hayır
Neymiş