Annem ve babam boşandılar ama hâla görüşüyorlar (aynı evde değiliz) neyse annem bazı geceler cluba diye çıkıyor ama ben başkasının yanına gittiğini düşünüyorum hatta ek telefon aldı 2. telefonundan biriyle konuşuyor ve biz geldiğimizde kapatıyor falan ne yapıcağımı bilmiyorum sizce rahat mı bırakayım ki en doğal hakkı yoksa bir şeyler demeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rahat bırak size bir zararı yoksa değerini bil annenin herşeye rağmen yanınızda terk etmemiş.
"Tecrübeyle sabit"
Asla bizi terk etme fikri yok her fırsatta iyi ki sizi doğurmuş, babanızdan aldığım en doğru karar sadece sizsiniz falan diyor sadece biraz desteğe ihtiyacı var galiba
Senin de desteğe ihtiyacın var bazen bir boşluğa düşer insan öyle dalar gider...
Aynen öyle annem çok zor zamanlar yaşadı o yüzden çokta karışmak istemiyorum
Dertleşmek istediğinde veya akıl lazım olursa yaz benzer çok şey yaşadım.
Teşekkürler abim eyvallah
Sen kendi hayatına bak kendin için bir şeyler yap okulunu oku meslek edin
Yapıcam zaten ama anneme karışmalı mıyım yoksa rahat mı bırakayım
Rahat bırak onun hayatı
Kaç yaşında annen
39
Bekarsa rahat bırakman lazım tabi
Sanırım annen genç
Orta yaşlı denebilir ama güzel ve genç ruhlu
Ne güzel ne mutlu. Hayatının ve yaşının tadını çıkarsın. Tebrik ettim onu
Bende çok taktir ediyorum çok zor şeyler yaşadı ama hâla taş gibi dimdik
Örnek al anneni
Canım doğal bir süreç bu. Ne zaman boşandılar
8 ay falan oluyor
Normal o zaman. Annen kaç yaşında
Kaç yaşında annen
39
Daha genç ve onunda bazı şeylere ihtiyacı var ama dikkatli yaşamalı öyle şeyleri
O tür bir şey olduğunu sanmıyorum ve annem çok aklı başındadır yani kötü bir şey yapıcağını sanmıyorum
Clup falan var ise vardır elbette bir şey
Her cluba giden illaha pislik mi oluyor? Neyse yok
Pislik demedim gönül ilişkisi birini beğenmiştir
Olabilir
Yani dul kadın olabilir
Millete yardım etmiyiceksen ricam olur yazma boş boş
Ne anlatıyorsun sen ya şaçma şaçma yazıyorsun
Annene söyle o zaman bize ne soruyorsun
Rahat bırak ya da bırakma diyiceksin amca sen ne yazıyorsun asıl
Soramadığım için önce buraya yazıyorum zaten 10 iq
Annende teyze olmuş clup clup geziyor onun ruhu genç 🙄 ikinci telefonu var ergen gezme dolaşma buralarda üzerler seni hadi git dişini fırçala sütünü iç uyu
Beyin yok annesini soruyor kendi içinizde halledin problemi o zaman
Noldu işine gelmeyince sallamaya mı başladın arifide önce tipine bakta konuş ve annemle aynı yaşta olmana rağmen kocaman bir domuza benziyorsun önce medenileş ve tipini düzelt sonra konuş bu arada karına acıdım gerçi varsa 😂
Babası ile görüşüyormuş cluplerde geziyormuş hoşt senin anan önce kırsın dizinide sokak sokak gezmesin adam bulacağım diye evlat yetiştirin önce it gibi dalıyor annesi ne ki kızı o olsun ön teker nereye arka teker oraya seninde yolun o
Domuzluk sizin yaşadığınız biz çok şükür öyle değiliz
Anası geziyormuş telefonu kapıyormuş kadın işte bağırıyor buradayım diye malak yavrusu
Genel kültür bilgisi boşanmış kişilere dul denir zoruna gitsede gitmesede
1-) clupta babam ile görüşüyor demedim popon okuma yazdıklarımı gerçi bu beyinle nerenle okusan yanlış görürsün
2-) adam bulmaya falan çalışmıyor annem ağzını topla kıllı bamya
3-) ne bana ne de anneme laf edemesin sen kimsin ki?
4-) beni çok güzel yetiştirmiş güçlü bir kadındır annem senim iki kuruşluk ağzına alınıcak bir kadın değil
5-) git ve biraz sosyalleş gelmişsin 38 yaşına hâla bekar ve küçük bir kızla sidik yarıştırıyorsun komiksiinn
Git şurada ağla kızım saçma sapan takılma sabaha kadar yazarsan cevabını alırsın belli nasıl yetiştiğin ortada yani güç ayrı bir şey edep ayrı
Bana ilk saldırıp abuk subuk yazan senisin biri bana karışmadığı müddetçe karışmam ama anneme farklı bir anlam yüklemeniz sizce hoş mu? Ben sizin annenize aynısını yapsam tepkiniz ne olurdu?
Benim annem evinden çıkmaz namazında niyazında Anadolu kadını rüzgar kayadan toz alır
Telefonu kapatmıyor sadece biriyle konuşuyor diyorum sana yürüyen testesteron ve malak yavrusu senin annendir
LVLSLGLSLVŞSLGLEPVLSLGO
Bak ürümeye başladın yine
Domuz dersen it olursun
Malak yavrusu desem sana aaa teşekkür ediyorum mu dersin
Önce sen dedin domuz diye dinimce o hayvan haram
Neredeyse yarı yaşında olan bir kıza laf soktuktan ve sidik yarıştırdıktan sonra aifride😏😏😏
Edepsize laf yetiştirdim
Anlaman güzel