Aile & Toplum Her gün konuştuğunuz bir arkadaşınız var mı? CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Her gün sürekli aynı insanla konuşamam. Sıkılırım ben. 😃 Her gün konuştuğunuz bir arkadaşınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Tehammul seviyem çok az çok az hergün konustugum biri olsun istiyorum bir yandan istemiyorumi 1 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sadece arkadaş olarak yok. Sevdiğimle konuşuyorum sadece her gün. 1 0 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kız her Gün insanlarla mi konusulur😂 çekilmez dert 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düzenli arayan dört dostum var. Haftada bir ararlar sağ olsunlar. 1 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hemen hemen hergun aynı kişiler dukjanima geliyor onlarla muhabet ediyoruz 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kimse benle konuşmak istemiyeah, öksüz öksüz takılıyeah. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gboard panosuna hoş geldiniz. Kopyaladığınız tüm metinler buraya kaydedilecektir. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Var var iyi ki de var bence 😇 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır yok maalesef 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet var bir kaç kişi. Çok da severim. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hergün arkadaşlarımla ne konuşabilirim kii 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hergun yolda tanimadigim biriyle sohbet ederim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl 11 yıllık dostum var ama geçen sene evlendi it 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani arkadaş gibiyiz dermişim.. sjsjsjs 😃😃 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her gün konuştuğum arkadaşım yok, sıkılırım.. 1 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. hergün olmasa da var 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. 1-2 kişi var gibi. 1 0 Yorumla
izmirlisisisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Vardi hergun mesaj attigi icin hayatimdan cikardim 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yooo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tehammul seviyem çok az çok az hergün konustugum biri olsun istiyorum bir yandan istemiyorumi
Sadece arkadaş olarak yok. Sevdiğimle konuşuyorum sadece her gün.
Kız her Gün insanlarla mi konusulur😂 çekilmez dert
Düzenli arayan dört dostum var. Haftada bir ararlar sağ olsunlar.
Hemen hemen hergun aynı kişiler dukjanima geliyor onlarla muhabet ediyoruz
Kimse benle konuşmak istemiyeah, öksüz öksüz takılıyeah.
Gboard panosuna hoş geldiniz. Kopyaladığınız tüm metinler buraya kaydedilecektir.
Anlasilabiliyorsa iyi olur bence
Var var iyi ki de var bence 😇
Evet varlar canları sağolsun
hayır yok maalesef
Evet var bir kaç kişi. Çok da severim.
Hergün arkadaşlarımla ne konuşabilirim kii
Hergun yolda tanimadigim biriyle sohbet ederim
11 yıllık dostum var ama geçen sene evlendi it
Yani arkadaş gibiyiz dermişim.. sjsjsjs 😃😃
Evet var, hiç sıkılmam ondan
Her gün konuştuğum arkadaşım yok, sıkılırım..
Ablam vardı artık öyle bir ablam yok
Varr
Varr
Hayır
Hayır yok
Evet var😏
Var evet :))
hergün olmasa da var
Evet
Varr
1-2 kişi var gibi.
vardı artık yok (🤧)