AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yalnız bunun kapalılıkla ne alakası var müslüman kadına yasak ve yasak olmayan şey vardır kapalı müslüman kadın ve açık müslüman kadın eşittir günahta
Bir başka yorumda da söyledim. Giyimleri, belli bir düşünce ve inanç sisteminin gereği. O yüzden böyle sordum. Genelde sorulabilir elbette.
Kapalı hallerim olsa da atınca kötü hissediyorum
Nasıl yani?
Normal günlük fotoğraflar atmak
Bir kişiye mi yoksa sosyal medyaya mi?
Burdan atmıştım yani
Eğer çekici, etkileyici değil de sade bir fotoğraf ise pek sorun değil gibi.
Normal günlük makyajda yok
O zaman kötü hissetme durumunu biraz azaltmanızı tavsiye edebilirim. Çünkü fotoğraf atmanızın altında başka alt metin yok.
seks yapmak
Yapıyor olmak mı, düşünüyor olmak mı diye sormak istiyorum.
Yapıyor olmak diyorum ben de
Sevgili ile mi peki?
Tabi ki de sevgiliyle
Anlıyorum. Teşekkür ederim paylaştığınız için.
Rica ederim ☺️
Bu cevaplamayabileceğiniz bir soru. Seks konusunda yasak bir düşünceniz, arzunuz var mı?
Çok naziksiniz ama cevaplamak isterim elbette, hayır yok her şeye olumlu bakıyorum
Cevap biraz aklımı karıştırdı:) her şeye olumlu bakıyor iseniz yasak denilen türden olanlara da mı olumlu bakıyorsunuz?
Cevaplamak zorunda değilsiniz daha önce de söylediğim gibi tabi.
Evet çünkü kendi irademle bu tesettüre görmedim mecburiyetten ileride de böyle olmayacağım kendi kararlarım dahilinde devam edeceğim ve de yasak olanlara da olumlu bakıyorum
Günümüzde böyle olan kadınlar da var. Farklı sebeplerden dolayı tesettüre giren. Sizin gibi. Onlar da bu tür özgürlük yanlılığı daha fazla galiba.
Ahahah doğrudur dışı sizi ama içi bizi yakıyor gibi düşünün. Siz peki olumlu bakıyor musunuz
Aslında olan bir şey bu. Bastırılmış olan herhangi bir duygu, düşünce zamanla daha yoğun olarak ortaya çıkıyor. Yasak türden denilecek olan şeylere olumlu bakma konusunda mı? Evet bakıyorum.
Evet öyle sormuştum teşekkür ederim. Ya bir kere geliyoruz istediğimizi yapalım bence içimizde kalan çığ olup büyümesin istediği gibi delirsin herkes
Yaşanabilecek türden olan şeylerse evet yaşanmalı bence de. Peki bu yasaklar konusunda uçlarda olan bir düşünceniz var mıydı?
Uçlar dediğiniz tam olarak nedir azıcık açmanızı rica ediyorum buradan cevaplayabileceğim bir şeyse cevaplamak isterim. Ama bir sınırım yok o an aklıma yatsın canım istesin hepsini yapmak isterim
Uçlar kişiden kişiye değişen bir şey olduğu için bilemiyorum. Biri için b. d. s. m uç iken biri için çoklu ilişkiler, bir diğeri için ise teşhir unsuru içeren şeyler olabiliyor çünkü.
Açıkçası tüm uçları denemek ve öğrenmek isterim çünkü heyecanlı oluyor, aklına yatıyor, istekli oluyorsun, beğeniyorsun denedikçe veya söyledikçe her şeye ılıman bakıyorum yeni şeylere daima açığım keşke başımı döndürecek uçları hep yaşasam ben biraz bu konularda sınır tanımayan biriyim varsa bilindik bir uç makul bakarım her halükarda ne olursa olsun aslında bu sadece bu tip konularda değil o an aklına yatsın tüm uçları deneyimle gitsin bekleme de bekletme de
Söylediklerime herhangi bir itiraz gelmediği için onların da olumlu karşılandığını varsayıyorum:) ve sizin aldığınız haz biraz da keşfetmenin yeni şeyler denemenin verdiği haz gibi. Diğer doğal olarak alınan haz dışında. Cesaretli ve yeniliğe açık bir zihin dünyanız var, biraz da renkli.
Hepsi olumlu hepsii☺️Ahah evet yapım gereği öyleyim deli dolu Yeni şeyler daima güzeldir zevk aldığınız istediğiniz sürece mmhh🤌🏻. Doğal olan haz ise kiminle asıl olan kişiyle yaptığınıza bağlı ve doğal olanının yeri bambaşkadır.
Peki doğal olan hazzı doğada yaşamak konusunda düşünceleriniz neler?:) biraz da esprili bir soru olsun. Ve son cümle aslında hazzın bir diğer unsurunu belirtiyor. Kişiyle uyumlu bir partner olduğunda doğal haz nirvanaya da ulaşabiliyor yeniliklere de yelken açma konusunda cesaret sağlıyor:)
Aynen öyle nirvanada en zirvede iki uyumlu kişi mmhh mükemmel. Simdi doğa derken ayy sizde azıcık açıyorsunuz ki yormadan cevaplayım sizi
Doğada her şeyi yapmak eğlenceli olur ama ne yaptığına bağlı ne derecede önem verip istediğine tam anlamadım ki sorunuzu
Sadece iki uyumlu kişi mi peki?:) doğa derken ise açıkçası doğaya dair her yer olabilir, bir deniz/ göl kenarı da olabilir bir ormanlık alan/ kamp alanı gibi bir yerde olabilir. Bu çok geniş yani.
Ne yaptığına bağlı konusunda, konuşulan konu üzerinden soru sordum diyebilirim o açıdan bakabilirsiniz yani:)
Deniz kenarı ve güneşin batışı batışından sonraki düşen zifiri karanlık bence bu en ama en güzeli deniz kum gece iki uyumlu kişi evet ama sadece uyumlu değil birbirini deliler gibi seven şımartan iki uyumlu kişi 😉
Sadece tutku ve hazzı değil romantik, duygusal tarafı da düşleyen birisiniz o zaman:) doğanın bu sahnesini siz anlatırken böyle düşündüm
Birisi ise herkesten uzak bir ormanlık alandaki bungalovlar ya da kamp alanı lakin kamp alanı biraz kalabalık olur ve de sessiz olunulması gerek huzur bozulmasın rahatsız olunmasın. Ormanlik alandaki herkesten uzak bir yer olabilir sadece baş başa iç içe olmak güzel bir haz uyandırır o ana birbirine ait iki nirvanaya çıkmayı bekleyen kişi...
Elbette öyle iki tarafın uyumu diyorsak nasıl ki bunu da içinde barındırır yoğun duygu ilgi bunlar hazzı katlayan hisler
Bungalov farklı bir şey zaten, orası tam değişik şeyler yaşama alanı gibi bir yer:) fakat kamp alanı ise heyecan yönünden bir nirvana yaşatmaz mi o iki kişiye, riskin doğurduğu bir heyecan:)
O hâlde erotizmi de seviyor olmalısınız?
Ahahah zor olur biraz ama denenmeli de bence sadece çok uzun olmaz o biraz üzücü iki tarafın nasıl az biraz dizginleştirilmesine bağlı hakim olabiliyorsa azcık kendine kamp günlüklerini çoğaltabilir elbette
Erotizmi seviyorum diyenlerin sayısı çok ama gerçekten yaşayanların sayısı az bence. Ve de sevilmez miii yaa sevilir sevilir hem de çok olanından 🙉🙊
Ahaha uzun olmayacağı kesin ama yoğun bir heyecan ve haz olacağı da kesin gibi:) ve tabi o anlarda dizginleşme biraz zor olabilir çünkü farklı bir heyecanın etkisi var insanların üzerinde:)
Ahahaha şöyle de düzeltilebilir, gerçekten erotizmin ne olduğunu bilenlerin sayısı az diye:) çünkü erotizm günlük hayatın içinde bile kendini barındırabilir. Detaylarda gizlenebilen türden bir haz çünkü:)
Detayın seni sobelemesini beklemeyeceksin kısacası erotizm bu çünkü sen sobeleyince daha da heyecanlı oluyor yaşayacağın iki şeyse oluyor sana etkisi hala diri olan sayısız şey.. Çünkü o erotizmi o uyumla yakslıyorsun ve de bırakmak istemiyorsun en güzeli yakaladığın anı değerlendir
Elbette yoğun bir heyecan olur sonuçta yeni şeylerin etkisinde olunca insan daha çok an da kalmak istiyor bitsin istemiyor artışına eşlik etmek istiyor
Peki, erotizmin detaylarını günlük yaşamın içinde sadece partnerinize karşı mi yansıtıyorsunuz diye sormak isterim?:)
Yeni şeyler, keşifler, erotizm ve haz, bunların hepsi aslında bir oyuna döndüğünde zevkli oluyor:) çünkü merak heyecan da dahil oluyor işin içine...
Evet sadece partnerime daha doğrusu hakedene, siz?
Hepsi bir arada işte.. Bulmuşken değerlemdireceksin kolay değil tüm hepsini yakalamak
Partneriniz ile hak eden kişi aynı mi oluyor?:) ben sadece partner ile sınırlı kalmaması tarafındayim. Çünkü böyle olduğunda yeni değişik hazlara yol açılıyor. Kıskançlık duygusunun, yaramazlık duygusunun verdiği etkiler dahil oluyor:)
İşte o kıskançlık duygusu biraz ağır basıyor diyelim.. Ama merak daim teklifler daim fakat elde var kıskançlık işte
Ama burada kıskançlık duyacak kişi değil partneriniz olacak:) sonuçta detayları işleyecek eyleme dökecek olan sizsiniz partneriniz ise bir nevi izleyicisi bunun..
Öyle ztn hem kıskançlık hem de merak ve o an ki şehvani duygunun kendimizi kollarına bırakmak.. Ama şu an aktif bir partnerin yoksa bu sorunsuz bir şekilde denenebilir 😉
Şu sahneyi düşün, partnerinle bir ayakkabı mağazasına gidiyorsun, ama o uzakta, sen ise yardım istiyorsun denemek için, oradaki görevli önünde, ayaklarına bileklerine dokunuyor ona sunduğun kadarını görüyor. Bu sahne nasıl hissettirirdi size?:)
Benim izin verdiğim ölçüde ilerleyebilir her şey kendime güvenim bir kez daha tazelenmiş olur ama bu yine de bir tık basit değil ama pasif bir olay oldu😉
Sorularınız mantıklı ve kışkırtıcı aslında ahaah
Ahaha bu kışkırtıcılik konusunda masum olanlardan aslında:) ve evet sizin kontrol ettiğiniz bir durum tam olarak bu sonunu sizin yazacağınız bir hikâye de denilebilir:)
Masumane diyorsunuz yani ahaha
Sonunu yazmak da oynamak da keyifli olur elbette ama yer, mekan, zaman ve oyuncuların önemi büyük
Elbette, çünkü bunu her giyim tarzıyla yapabilirsiniz cesareti tamamen siz belirlersiniz, daha cesur olan durumlar, sorular da var:) oyunlar yer mekan ve zamana göre değişir zaten başka bir mekan başka bit oyunun konusu olur:)
Sezon sezon çekilsin işte ne güzel ahaha
Giyim değil bence daha çok öz sade duru güzellik devamında her şeyi getirir
Peki ya toplu taşıma fantezilerine bakış açınız nedir? Ona göre sahneli bir soru sorabilirim ama önce bakış açınız önemli:)
Ben sanırım anlatamadım bakış açım da isteklerim de her şeye açık sadece kiminle nasıl yapıyorum ben o an ki duugulara bakarım... Ahaha neden sahneli yani güzel oluyor evet komiksiniz soruş şekilleriniz hoşuma gidiyor ama eğleniyorum
Şu var her şeye açık olabilir bir insan ama bir noktada tabuları olabiliyor o insanın da:) sahneli olma konusuna gelirsek daha iyi canlandırma amaçlı. Mesela toplu taşıma konusunda, partnerinizin biraz uzağınızda kaldığı sizin ise başka bir erkeğin önünde kaldığınız bir sahneden bahsedecektim:)
Sizin var mı peki böyle asla kırılmaz dediğiniz tabunuz?
Haaa siz ama burada çok başka bir şeyden söz ediyorsunuz şahsen ben sevgilim varken o toplu taşımada o kadar insanı kovalar nefesine yakın bedeniyle bütün olurum
Benim tabum, sağlık yönünden sorun yaratacak şeyler. Onun dışında pek yok gibi:) ve anlık bir sahne aslında. Onun görüş açısındasiniz, bir yaramazlık düşünmez misiniz?:)
Ahaha bu dediğiniz sahneyi ben birçok yerde yaşıyorum ama dediğim gibi haketmesi lazım ve hakettiğinden emin tatmin olmam lazım 😉
Hmm.. Doğru sağlığa dikkat etmek lazım.
Nasıl yani ne gibi yaşıyorsunuz?:) diye merakla sormak isterim:d
Dış görünüş olarak çok dikkat çeken biriyim bunları genel olarak çok yaşıyorum
Peki insanlara karşı oynadığınız oyunlar oluyor mu:)
Yer yer evet bazen de zorunda kalıyorum sizin
Zorunda kalıyorum derken?
Çünkü bazen bunaltıcı oluyor ve ben de benden kaçsınlar diye onlara oyun oynuyorum napıyım bazen çok ısrarcı oluyorlar
Ne gibi oyunlar oluyor bunlar peki?
Mesela en son yönelimim hakkında bir oyun oynadım ahaha ama eğlenceliydi ama napıyım karşı taraf da şansını zorladı
Nasıl bir şeydi? Aşırı merak ettim:d
Ahaha buraya yazarsam herkes okur olmaz. Ama eğlenceliydi tamam karşı taraf için çok üzücü oldu ama çok istedi resmen böyle bir oyun ben de büyük bir zevkle yaptım sonuç olarak oyunu yazdım oynadım gişe rekorları kırdı başarılı olarak adını yazdırdı
Fazlasıyla merak ettim:) sizi de rahatsız etmek istemiyorum hani takip atıyım vs diyerek, ne yapsam bilemedim. Çünkü öyle bir anlattınız ki yani:d
Ahahah yok rahatsız etmezsiniz siz bilirsiniz.
Ama napıyım yani korumam kaçmam lazımdı benim de bu aklıma geldi
O zaman isterseniz gizliden çıkarsaniz takip atıyım anlatın bu olayı:)
Ha öyle mi oluyormuş çıkmam mı lazım tamsm
Evet
Attım Tinto olan
Kabul ettim
Gizleyin kendinizi, ama ikimiz de yazamayacagiz çünkü XP yetmiyor galiba mesaj atmaya ikimizin de:/
O nasıl oluyor ben pek bilmiyorum yeni açtım burayı nasıl yükseltmrmiz lazım
Görüş yazarak soru sorarak vs, önceden 2 Xp yetiyordu da yükseltmişler onu galiba,3 Xp olmak gerekiyordu
Çok saçma olmuş bu açıkçası kısacası bol bol aktif olmak lazım o zaman, bu nasıl bir imkansızlık 😅😅
Saçmalamislar valla 2xp yeterliydi gayet, 3 yapana kadar uğraşmak gerek yani:d bu arada profil resminiz hoştu, estetik resimleri seviyor olmalısınız:)
:d bunu görene kadar sizinle birlikte sinirlendim ben de içimden konuşuyordum ki devamını görünce ayy oldum ahah teşekkürler evet seviyorum hatta hayranıyım desem yeridir siz de seviyorsunuz sanırım
Sanat tarihi okuyan biriyim:) o yüzden estetik görselleri sevmemem mümkün değil, çizim olsun tablolar olsun:)
Aaa ne güzel çok keyiflidir o halde sizin adınıza sevdindim yaşınız profilinizdeki mi peki?
Evet:) konu içeriği olarak keyifliydi çünkü görsel sanatları seven biriyim ilgilenen biriyim, bitirme projesi olarak da femme Fatale üzerine tez yazmakla uğraşıyorum:d
Bu arada 300 Xp olduğunuzda mesaj atacak seviyeye ulaşabileceksiniz:)
İşte sevince sizin için daha bir keyifli oluyordur elbette ooo peki nasıl gidiyor tez yazma süreciniz proje konusu olarak iddialı olmuş sanırım
Biraz öyle oldu, çünkü yerli kaynak konusunda sıkıntılı olan bir konu, çeviri ile uğraşmak gerekiyor biraz. Ama içerik olarak eğlenceli ve keyifli. Hem görseller olarak hem de okuma olarak. Film dizi vs de eklemek istiyorum onlar üzerinden değerlendirme
Bence de güzel olmuş yani pek zorlanacağınız da düşünmüyorum açıkçası sizin 😉
Çok merak ettim doğrusu nasıl ilerliyorsunuz görmek isterdim takip etmek isterdim umarım dilediğiniz şekilde ilerler ve sonuç sizi gururlandırır
Ahaha yine de zorluyor diyelim:) aslında bakındıgim görselleri vs atmak isterdim ama link de atılmıyor yeterli Xp olmadığı için 😅
Sanırım sizinki düşük bayağı ben yine azcık arttırdım ama bence çok saçma olmuş sırf herkes aktif olsun diye
Pp yi sevmenizden ben sizin gayet de güzel zevklere sahip olduğunuzu düşünüyorum ztn ☺️
Ben pek bakmıyorum çünkü buraya:) ama arttırmayi yine kolayca yapabilirim ya, 200 yoruma 200 Xp en basitinden, şu an 100 var bende çünkü:d ve teşekkür ederim:) ki hikâyeler de yazan biriyim, sadece görsel sanatlarda zevkim yok:)
Olabilir ben de arada girip çıkıyorum her zaman vakit olmuyor ki ☺️ Ooo hikaye mi bak işte ben de çok severim yani kısa değil ama ben de yazıyorum hikaye denilmez sanırım onlara denemeler makaleler ve de şiirler çok hoşuma gider akla geldiği zaman kağıda dökerim hemen insanın kafası rahatlıyor ben yazarken kendimi dinlenmiş buluyorum
Benimki de kısa öykü, deneme tarzında şeylerdi. Arada uzun hikâye denemelerim de oluyor tabi:) ve senin de yazılar yazıyor olman çok hoş bir şey. Çünkü böyle renkli zihine tutkulara sahip olan birinin yaratıcılığınin kelimeleri dökülmesi de merak uyandırıcı:)
Ahaha emin ol daha hiçbir rengimi görmedin burası herkese açık diye şakıyamıyorum çok fazla. Yazmak güzel şey zihinden geçen hele ki gerçeklik ve kurgu arasında giden gelenlerden oluşuyorsa daha da kitliyor kendine
Ahaha böyle diyerek daha çok merak içinde bırakıyorsun ama, renklerimizi ve dahası zihinlerimizi çarpıştırmayi isterdim:) ve ben gerçekçi kurgular yazmayı daha çok seviyorum diyebilirim. Ama bu şu da demek o sınırların uçlarında geziyorum yazarken:k
Ahaah çarpışsa ortaya daha başka manzaralar çıkar bir tablo da biz oluruz ama başka türden ☺️
Benim dediğim gibi aslında gerçeklik ve kurgu arasındaki o gel git daha da bağlıyor kendine. Sınırda olmak güzeldir heyecanlandırır 😉
Ahaha ne türden acaba:) ama hoş ve estetik ve de renkli olacağı kesin olan bir tablo... Sanat tarihinde bu tablolardan var... Kelimelerin büyüsüne siz de inanıyorsunuz değil mi?:) o kurguların ve heyecanın kaynağı olan kelimeler. Çoğu zaman tek başlarına bile duyguları harekete geçiren:)
😉😉 tablomuz çok çeşitllikte ve de estetik olur hiç şüphesiz.
Elbette inanıyorum kelimlelerin altinda yatan tüm o duygular verilmiş olan mesajlar özel ve heyecanlı kılıyor ztn üstelik bir de bunun farkına varırsan oste o zaman doyamıyorsun.
Çeşitliliğine ve sıradışıliğina ne şüphe:) Salvador Dali tablolarına benzeyebilir sıradışılilikta... Bir de o kelimelerin kendine yazıldığını bildiğin zaman daha farklı bir hisle doluyor insan. Ve ikimizin de zihni o kelimelerin canlanmasını rahatlıkla yapabilecek türden zihinler, mesafeleri önemsiz kılan:)
şu an düşündüm anlık bir hayal bilmem makul karşılar mısın ama yazmak istiyorum.. Düşünsene ikimizde masaya oturduk sen bir yandan ben bir yandan yazıyoruz arada durup sen yazarken 'pişt nerdesin ben bitirmeden bitirmek yok haa ona göre bırakır kaçarım haaa geçen yazdın bitirdin kaldım masada tek başıma hiç de keyifli değildi ilhamımı da aldın götürdün peh'dedigimi düşündüm tabi daha farklı şekilde olabilirdi tablomuzdaki gibi ama çekindim yazmaya ahaha ama hoşuma gitti sen yazarken seni ben yazarken beni böyle tatlı tatlı rahatsız edip daha da eğlenceli hale getirebilmek güzel olurdu
Ahaha bu sansürlü hali bence, çünkü yaramaz zihinlere sahip olduğumuzu düşününce bu sataşmalar uslu kalmazdı pek:) ve birbirimizin yazmasını da engellemek için " yaramazca" müdahalelerimiz kesin olurdu... Bir de aynı masada oturuyoruz ki her müdahaleye açık:)
E napalım sansür koymazsam rütüğe falan yakalanırız şşş ahaha
Niye kalsın canım devamı da var aslında karşı karşıya oturmamak gibi o masada veya beni bırakıp gittiysen peşinden koşmak gibi mesela... Ahaha ama masada mı devam ederdik orasını bilemedim bu yaramaz ruhlarımızla
Rtugu, Xp kasarak devirecegim...:d ahaha masada devam ettiğimiz senaryo farklı peşimden koştuğun senaryoda mesela evde mi devam ederdik bence o da şüpheli, senin zihnine benimki eklenince:) ellerimizdeki kalemi de unutmamak gerek ayrıca onların da silah olarak kullanımı var bir de... Zihinlerimizin kullanacağı farklı şekilleri:)
Ahahah her şey tablomuz için.. Her bir senaryo her bir sayfaya sığamayacak kadar uzun ve ihtişamlı.. Oyyy iki ışıldak zihin bir arada aman da aman apayrı delilikte renk cümbüşü😉Sadece kalemlerimiz yok silah olarak merak etme😉
Çünkü iki yaramaz zihnin yazacağı senaryoların birleşimi olacak o her bir sayfadaki senaryo:) elbette, yeri geldiğinde ellerimiz yeri geldiğinde saçtaki toka yeri geldiğinde o an göze çarpan herhangi bir şey, silah olmaya müsait çok eşya var, buna kelimelerimiz dahil:)
En çok da ağzımızdan çıkanlar etkileyici olacaktır kalbe dokununca daha çok yazasımız gelir.. O an göze çarpan her şey efendim her şey sınır yok yazan da oynayan da biziz..😉😉😉
Mesela "efendim" kelimesi:) bir diger önemli nokta da neredeyse hiçbir sınırın olmaması... Bu iki zihni de kaşıyan uyandıran çok önemli bir detay... Ne masa, ne ev yeterli gelecek senaryoların oyuna döküleceği zaman değil mi?:)
Bir şey deyim mi acaba anlar mı yok yok kelimeler dedik renk cümbüşü dedik kesin altında yatan tüm tonları anlar dedim öyle de oldu aferinn efendim aferin gurur duyuyorum sizinle 😉
Yeterli gelmesin mi ztn o kadar yazıyoruz hayranlık uyandırmasın mı baş döndürmesin mi
Ahaha böyle ifade etmen daha çok hoşuma gitti, göze sokmadan sanki cümlenin gelişine söylenmiş gibi sıkıştırarak:) "kelimelerimiz" ruhunda ne hissettiriyor şu an?:) sende de iç gıcıklayıcı, merak eden, keşif arzusunu tetikleyen hisler uyandı mı?:)
İşte ederim ederim de ahh ahh burası nanik yapmasaydı bize ahaha 'kelimelerimiz' hmm heyecan uyandırıyor ve de cesur hissettiriyor her sayfa aynı kalemle yazılmış ama görülen hissedilen renklerin birbirinden apayrı bensersiz tonlamalarda olması gibi..
Çaresiz bırakmak da o masadaki sataşmalardan biri gibi. Biraz bilerek uğraşıyorum zihnindekileri açık olarak söyleyememenle... Zihninde bir şeyler var fakat onu yazıya dokememek, kışkırtıcı değil mi?:)
Yazıya dökerim ben öyle üstü kapalı olmam içimden aklımdan geçen neyse şakur şukur yazarım söylerim de malum rtük bey efendim onun için cısss
Zihnimiz dopdolu ve capcanlı bence birleşikce de daha bir merak uyandırıyor şu an
RTÜK, ellerini bağlayan bir ip gibi sanki ne dersin?:) hiçbir şey yapmana izin vermiyor. Sadece bakıyor ve izliyorsun... Zihninden sürekli düşünceler geçiyor bir sonraki ana dair... Ama bunları yazmaya iznin yok gibi bir an:)
O ipi RTÜK'te tercih etmem derim 😉Sadece ona bakıp izlemeyi sonra da tam tersini yapıp oturtup izletmek isterdim
Son cümle bana ithafen gibi hissettim sanki...:)
Vallahi rtüğün elinden ipi çaldım ben nasıl kullanacağını bilmiyor ben de sizinle birlikte kullanmaya karar verdim değerini yitimesin diye
O iple sadece ellerin bağlanmayacagini bilmiyor demek ki... Renk yaratmak için de kullanılır, özellikle de kırmızı renk tonları değil mi?:)
Bizim daha fazla şey bildiğimize eminim ve yemin edebilirim efendim haklısınız.. Ahmm kırmızı aklım kayıyooo tablolarımızı ve de sayfalarımızın sayısını arttırma isteği doğuyor ve nitekim de öyle olacak gibi
Masada yazı yazarken oturmadığını düşün, sadece masaya yaslanmış yazıyorsun. Ne yazdığına bakmaya geliyorum. Adımlarimi atarken vahşi bir his ile doluyor zihnim ve sonrasında kırmızı renk tonları geliyor gözümün önüne, tablonun tuvali için sen seçilmişsin gibi...
Son cümlen için bir ödülü hakediyorsun.. Ama hissede hissede açıp kabul edeceğin bir ödülü..
Ansızın işte taaa başta ne demiştim hatırlıyor musun erotizmi yaratan sen ol sobeleyen sen ol diye iyi ki hakedildiği yerde demişim sanki şu anı hisseder gibi aferinn 😉 Kırmızının tüm tonlarını hakettin şu an
İp senin eline geçtiğinde sanki tablonun tümü kırmızı renklere bulanacak gibi bir hava da var... Zihinlerimizin de etki edeceği bir kırmızılık... Şu an neyi merak ediyorum biliyor musun?
İpin benim elimde olmasını istiyorsun.. Çünkü olacaklar seni heyecanlandırıyor.. Emin olmalısın ki ipleri elimden almak isteyeceksin
Bilmek isterim elbette bahşedin lütfen
Bir kadının zihin dünyası, arzuları her zaman dikkatimi çeker. Gizemlidir saklıdır çünkü. Ve bu zihin yaramaz bir zihin öldüğünde rengârenk olduğunda ve de elinde ipler olduğunda ne yapacağını görmek büyük bir merak:) kelimelerimizi okurken dudakların ne tür bir şekil alıyor? Gülümsüyor mu, yaramaz bir ifade mi takinmis? Merak ediyorum::)
Önce dilimle dudaklarımı yalıyorum sonra okudukça ıslaklık kuruyor tekrar yalayıp küçük küçük gülümsüyorum (şu an bunu yaptım sanırım daha önceleri de yapıyordum çünkü hoşuma giden yere konduruyorum hakettiği gülümsemeyi)
Gizemli saklı ama apayrı tonlarda işte eğer açabilirsen seni de bular renklerine ve sonra farkedersin ki böylesi tonlar ben de eksikmiş evet şimdi öğretenim var bana bu tonları o halde öğretişini izlemeliyim dersin ama o renkleri gören ile öğrenen önemlidir elbette en çok.
Senin dudakların ne tür bir şekil almakta peki efendim 😉
Yaramaz bir gülümsemeye sahip, çünkü beraber oyun oynayacağı kırmızının tonlarına bulunacağı dudakları görmüşçesine uyanık çünkü... Bir taraftan ise tatlı bir ifade içinde çünkü merak uyanan tarafı var...:)
Seninle başka bir yere geçmemiz gereken konular var ben xperi yükseltecek kadar insanlarla münasebet kuramam uzun sürecek rtük bey inş ip mip falan hak getire her şey alınır elinizden kalırsınız öylece çok amin ahahs
Şimdiden görmenin kıyısindaysa gördükten sonra daimi uyanık kalacak uykusuz kalmak ister mi 😉😉 Merak heyecan iyidir diri tutar
Kesinlikle başka yere taşımamiz gerekiyor o konuları çünkü zihnindeki düşünceler bir alev topuna dönmeye başlıyor... uykusuzluk bu rengarenk dünyanın içinde olduğunda dinlenmeyi her zaman mümkün kılıyor bence:)
Hanımefendi Xpnize bakar mısınız, ipleriniz çözülmüş gibi...