Gerçekten de merak ediyorum. Erkeklerin düşüncelerini anlamam için lütfen bana yardımcı olun.
Not: Sorum kaldırılırsa kişisel algılar küserim
Not: Sorum kaldırılırsa kişisel algılar küserim
bana gizemli geliyo... mesela bugun dışarı çıktım miniler şortlar walla et görmekten tiksindim ya... bir kız gördüm uzun etek giymiş çiçek böcek her renk var... üzerine kucucuk ceget gibi bişey giymiş... düz bir babed giymiş :) ya melek gibiydi walla... daha güzel göründü benim gözüme ama yanımdan şortlu bir kız geçti tiksindim teşhrci gibiydi kadın vucudu gzüel kadınlar gizledikçe degerleri artar bence
"uzun etek giymiş çiçek böcek her renk var... üzerine kucucuk ceget gibi bişey giymiş... düz bir babed giymiş :) ya melek gibiydi walla..." açaydın ya gollarınııı getme deyeydin yaa
bir düşüncem yok açana bakarım açmayanı görmem:/
seviyorum seni
erkeklerin dediklerine bak, yazık
orasını burasını açan yaranır bunlara, bıraksınlar bu işleri
Şimdi ben mini etek üzerine askılı giyince edepsiz mi oluyorum?
şunları engelleyip uzak tutmak çok mu ergence olur acaba
"engelleyip uzak tutmak çok mu ergence olur" şu yazdığımdan utanıyorum dur Epica
beni neredeyse sen anladın sen de yanlış anladın be Epica
en iyisi kendine sarılıp uyumak. hoşça kal Epica
Cevap
36Cevap
orasını burasını açmayıp her haltı yiyen kızlarda cok bundan emin ol artık öyle bozukduki insanlar türbanlı kızların bile yemediği halt yok... zaten bir kadın kendinin ne yolda olduğunu cok güzel belli eder ailesi tipi giyimi hareketleri oturması kalkması hayata bakısı kısacası herseyi.. kadınlar rol yapamaz yapsa bile bigün eline yüzüne bulaştırır. zaten uyanık bir erkekte bir kadının ne olduğunu cok kolay anlar. kadınlar gül gibidir dokunulmaya görsün. soldunmu eskisi gibi olmaz.
Bu konuda olumsuz düşüncem yok, kendi giyim tarzıdır, karakteridir.. Sadece üzüldüğüm durum.. Karşındakine karşı kötümser olmayıp yardım edersin, birşeyler sorarsın söylersin fakat o kendine zarar verilecekmiş gibi davranışı konuşması olur.. Onları anlayamıyorum..
kadın vücudunun erkeklerden saklanması gereken bir şey olduğuna inanmıyorum. ne kadar açık olursa olsun önemli değil. ama bence insan estetik bir kaygıyla giyinmeli. yani güzel olmak için giyinmeli. seksi olmak için değil. kalçasını bacağını memesini gösterip erkeklerin ilgisini çekmek için giyinenlerden etkilenmem. ne isterlerse giysinler rahatsız olmam ama etkilenmem de. ancak güzel yakışan estetik bir kıyafet ne kadar açık olursa olsun ondan da rahatsız olmam
Orasını burasını gösterme merakında değil diye düşünürüm ben. bu iyi bişey. haa kötü göründüğü için açmıyosa bu belli olur zaten. ama fıstık gibi kız ama gereksiz beni beğenin triplerinde değil iyi bir intibah bırakır herhal
Kapalı kızlardan bahsediyorsun herhalde, kimseyi giyinişine göre değerlendirmem.
kapalı kızlarla olan versiyon benden 5 dk önce soruldu. öyle ki o sorunun tam tersi versiyonu açtım çünkü işim yok canım sıkkın
nasılsın kanka? boşver
sen nasılsın kanka? boşverr
Benim icin durustluk , mertlik alcak gonulluluk, hosgoru ahlak onemli. Ete bakip ahlak kriteri yapmam yapanida sevmem.
Fiziği güzel değildir..
İllaki açık giyinmek zorunda da değil tabi ama biraz eti görünecek diye korkan kızlar iğrenç giyiniyor genede..
Beğenmediği için orasını burasını açmıyordur belki...
benim radarım dışındadır. hani birbirimiz için yaratılmışsak bile tanışmayız öyle yoldan geçer gider...
Evlenilcek yaşam kurulcak kız tipleri işte :) biraz güzel birazda ağır baslıysa olay bitmiştir :)
Ne kadar yobaz ne kadar basit bir cümle tıpkı senin gibi orasını burasını açmak ne demek ya ne demeye çalışıyorsan direk söyle en azından bir karakterin olsun.
açıkçası açık giyinen bir kızla ilişkim olsun istemem. üstelik ateistim ve evlilik öncesi ilişkiye de karşı değilim.
Aklı başında namuslu tabiri gelir aklıma. Tabi kapalı giyinip türbanın altında her türlü pisligi yapan kızlarda var şu dünyada :)
Millet ekmek derdin de hatta cumhurbaşkanı adaylarının bile sloganı ekmek için ekmeleddin sizin derdine düştüğünüz şeylere bakın.
Not: yıh yıh yıh
iç sesimi elimin tersiyle ittim, dümmmdüz ve hiç düşünmeden açtım şekerim. zira düşünsem soracağım soru tabii ki de bu olmazdı ki, şu an verdiğin kadar basit cevap veremezdin
Ne oldu bebeğim seni utandırdımmı yoksa?
bana kalırsa en güzel burasını orasını acıp tecavüze uğrayan kız sayısı çoğaldı gündemi takip ediyormusun acaba sen kapalı hanım efendi varken neden catlaklı böyleee
Açıkçası giyim tarzına veya kıyafetlerine göre insanları kategorize etmek kadar saçma bir olay yok... Önemli olan Beyin veya Ruhun düzgün olması..
açana kaşar gözüyle açmayana da namuslu gözüyle bakarım
Top aksi istikamete yatmis. :D Anladim ben seni :D :D
Acik giyinen kadinlar zalimdir Folicik :D
eyvallah
Kapalı insanlara önyargıyla yaklaşıyorum evet.
Kapalı olmayıp orasını burasını açmayanlar hakkında hiçbir şey düşünmüyorum , kendi kararları.
Gerçekten zarif olanlara aşık olmamak elde değil :)
Hanım hanımcık kız diyorum. Benim hoşuma gidiyor. Ama tabi tanımadan da bilemeyiz kim nasıldır
Kendine güveni olan baskı altında olmayanlar sanırım tadında da olsa açılır diye düşünüyorum kadınlık iç güdüsü bunu gerektirir
asıl kadın onlardır işte. götü bası açık onun bunun altındaki değil.
Ne kadar toplum karşısında farklı şekilde karşılansada bence hiç kimse hazinesini gizlememeli -.-
büyük kısmı toplumda iletişim problemi çekiyorlar
adamdır. adamın hasıdır
göstermiyorlarsa kuserim konusmam
dar giyiniyorsa bıraksın bu ayakları
Bir bayan neden acik giyinmek istemez ki? Kipss...
tabii ki kıps
herkesın sdili farklı kanks
Nie acmioki acsinlar bence.. Hem orasi neresi
Saygıyla bakıyorum güzelse ;)
Tabi her yeri kapatıp daracık giyinen hariç
Tayt giyenler buna dahil mi
Herkesin tercihi ayrıdir saygı duymak lazım
bişi düşünmem ne düşüncem
birşey düşünmüyorum
Edepli kiz derim
adamın dipleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?