Antebe gittik erkekler öküz gibi bakıyor kadınlar görgüsüz güneydoğunun tamamını gezdim antep kadar berbat bir yer görmedim en çok erkekleri berbattı hepsi mi cahil keko olur ve çok pasaklılar 🤢
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hepsi değildir. zira ben değilim ancak. olanları vardır. umarım istediğiniz karakterli insanlar ile tanışırsınız
Umarım dedğiniz gibi olur ama toplumun geneli maalesef öyleydi bir şort giydim burnumdan getirdiler
hangi semt?
Merkezde giymiştim şortu
merkez kalmadı ancak. giderek yaşanmaz ve katlanılmaz insanlarla dolup taşıyor. muhtemelen uzun sürede böyle devam edecek. ne aklı başında bir yer ne de dolaşılacak bir alan kalmadı nereye giderseniz gidin hem kalabalık hem de cehalet
Öyleydi gerçekten antep çarşısında filan erkekler baya rahatsız edici bakıyorlardı umarım bu cehalet yok olur
tüm kalbimle katılıyorum. daha dikkatli giyinmenizi ve bazı yerlere gitmemenizi öneririm
Bir daha gidermiyim bilmem ama şehir gerçekten güzel ama insanlar için onu diyemem
seçici olmakta fayda var. buradan birilerini tanımadan bilmeden tek hareket etme. umarım bir daha ki sefer daha güzel bir gün geçirirsin.
Umarım teşekkürler 🙏
rica eder, sağlıklı güzel günler dilerim.
Sadece görgüsüz mü? :D
Cahillik akıyor resmen
Ben o kadar üzülüyorum ki böyle konular. Normalde en batıdaki insanın en doğuyu da gönül rahatlığı ile gezmesi gerekirken bu gibi olaylar yaşanması çok tuhafıma gidiyor. Kültür farkını bir çok şeyi anlayabiliyorum ama kendi insanımıza böyle davranılmasını ne yazık ki anlayamıyorum :(
İnan bende çok üzülüyorum ama şort giydim diye burnumdan getirdiler o yüzden antebe gitmeden önce severdim ama şu an asla sevemiyorum
Tabi şunu da sormadan yapamayacağım. Şort var şort var :( Umarım yanlış anlamazsın...
İnanın o kadar absürt bir şort değildi normal bir boyutta şorttı
Geçmiş olsun. Sonuç olarak gezeceğimiz yerler de azalıyor :)
Kesinlikle güneydoğuda sadece antep böyleydi diğerlerinde rahattım
Urfa ve Antep ne yazık ki bu konuda sıkıntılı. Daha bir çok yer var. Ama inan bana bütün insanları böyle olmasa da 2-3 olay insana yetiyor canının sıkılması için. Tunceli insanına bu ve benzeri konularda hayranım. Batman, Bingöl, Kars örnek yerler bu gibi konularda. İnsanları saygılı ve çekingen olduğu kadar en cahili bile mütevazi. Sen rahatsız olursun diye yere bakarak yürürler. Neyse Bir turizmci olarak kafa ütülemeyim.
Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın.
Bu arada ben urfada hiç sorun yaşamadım
Şanslısın orada o zaman :D
Neden bizim arakadaşlardan giden kimse rahatsız edilmedi urfada bende dahil olmak üzere
Şans diyebilirim. Başka bir yorum yapamam :)
Nede ben hiç çevremde rahatsız edilen duymadım valla hepsi gayet memnundu ve çevremdeki herkes doğu turu yaptı bir sorunumuz olmadı urfayı güzel hatırlıyoruz yani
Hanım efendi. Siz ya da arkadaşlarınızın sorun yaşamaması başka kimsenin sorun yaşayacağı anlamına gelmez değil mi? Bu yüzden sizin adınızda ve arkadaşlarınızın adına sevindim sorun yaşamadıkları için. Ve umarım hep güzel hatırlarsınız.
Tabiki öyle kötü bir şey söylemedim size ama ben hiç duymadım beyefendi
Ne mutlu hanım efendi :) Ne mutlu
Antepte yaşadığım saygısızlık ve görgüsüzlüğün hiç birini urfalılardan görmedim açıkçası
Yatar hepsi seks icin
Ne dediğini anlamadım
Duygularini bastırılar onlar
Seks duskunleridir kapaliysan sana yururler
Cahil düşünce işte
Haklisin vallahi , sen kapalimsin
Hayallerinde cogu kadini kucaklarina alip ziplatmak oldugunu söyledi bazi antepli arkadaşlarim
Hayır tesettürlü değilim ne kadar iğrenç bir zihniyet
Tercihleri 🫣
Demmeki guzel hoslarina gidiyor
İğrenç bir düşünce
Sevgilinle yapinca guzel mi yani
Çünkü tipik arap kültürünü taşıyorlar hâlâ
Hayatımda gördüğüm en saçma yerdi güneydoğuda ki diğer illerdeki insanlar çok saygılı efendiydi ama antepliler çok berbatlar gerçekten
Urfa ve Kilis de öyle
Yok asla öyle değildi inan çok efendilerdi
Çünkü çok uzun zamandır araplar o bölgede yaşıyorlar. Aslında çoğu arap zaten
Hiç rahatsız edilmedim urfa ve kiliste
Kültür olarak birbirine yakınlar
Urfa ve antepte hâlâ da başlık parası alınır, nişanlılık döneminde alınan her şey eğer nişan bozulursa kız tarafı el koyuyor
Asla değiller inan urfa diyarbakır ve mardin insanı çok iyilerdi urfaya hakaret olur asla öyle değildi
Kürtlerin yaşadığı yerler öyle ben arapları kast ettim
Bi akrabanın eşi urfalı hiçye öyle değil asılsız bilgi çok modernler
Diyarbakır'lıyım çok iyi tanırım o illeri
Gerçekten urfa kürtleri çok iyi mükemmel derecede hemde ☺️
Kürtlerin çoğu öyledir
Gerçekten öyleler çok cana yakın misafirperver olurlar urfada arapta var türkmende var ama ben en çok kürtlerini sevdim ve kürtlerde ahlak edep kavramı çok güzeldi yani bize dönüp bakan kürt yoktu bu çok güzel gerçekten
Ama antepteki türkmenler Allahım berbat bir toplum bu antepliler
Çünkü onların aklı uçkurlarında
Kürtlere karşı ön yargılı olanlar bile kürtleri tanıyınca bu düşüncelerinden vazgeçiyorlar
Gerçekten öyle mesela antep türkmen ama araplaşmışlar arap gibiler diye böyle saçma davranıyorlar ben urfada asla rahatsız olmadım çünkü kürtlerin yoğun yaşadığı yerlerde gezdik halfeti birecik buralar hep kürttü ama urfa kürtleri gerçekten çok iyiler genel olaral kürt halkı çok iyi oluyor
Araplar emperyalist zihniyete sahipler kültürleri ile ilgili her şeyi emooze etmede üstlerine yoktur. Gittikleri yere uyum sağlamak yerine onların kendilerine uyduruyorlar, örnek avrupaya gidip onların başta giyim tarzı olmak üzere yaşam tarzlarına müdahale ediyorlar.
O kadar güzel kültürleri arap kültürüyle berbat ediyorlar yazık gerçekten
Buna kürt kültürü de dahil neyse ki son zamanlarda gençler sayesinde eski kültürler yeniden yaşama geçirildi.
Bedevi arapların kültüründe yağma, öldürme ve ganimet kültürü var, örnek olarak afganistanı öyle bir bozmuşlar ki bir "erkek" beğendiği bir kadının eşini öldürüp onu ganimet olarak alabiliyor, bu kültür araplardan onlara geçen bir şey.
O kadar iğrençler ki kültürlerini din diye empoze edebiliyorlar, 6 yaşındaki kız çocuğuna dini nikah adı altında tecavüz ediyorlar
Umarım kürtler ve türkler arap kültürünü din saymayı bırakırlar
Gençler dinlere inanmıyor artık o yüzde de Diyarbakır'da hüdaparı sahaya sürdüler hüdapar ki hizbullahın siyasi ayağı.
Umarım berbat etmezler güzelim şehri
Hükümet destekli oldukları için serbestçe istediklerini yapıyorlar
Bunlar 1990 yıllarda binlerce kişiyi öldürdüler, genç kadınların yüzlerini satırlarla kestiler bacaklarını yaraladılar. Son 1 ayda Diyarbakır'da 5 saldırı yaptılar.
Seçimde 55 bin oyları vardı sadece Diyarbakır'da
Diyarbakırlılar gerekeni yapacaktır eminim solcu olduğum için tam destek diyarbakır diyorum ve gerçekten kürtler yiğit olurlar kürtlerle tek ortak yanım ülkücüleri sevmiyor olmam galiba 😂
Hiçbir şey yapamazlar jükümet olmasa delikten çıkmaya korkarlar
Onların erkeklikleri tıpkı faşist mehepeliler gibi kalabalık oldukları zaman ortaya çıkar
Ben erkek olduklarını düşünmüyorum hepsi fos
Gerçek erkek öyle davranışlarda bulunmaz
Gerçek bir erkek kadına saygı duyar ve değer verir
Oldum olası sevmem onları hepsinin yaşı olmuş bilmem kaç hâlâ ergen gibiler
Çünkü karaktersizler de ondan
Haklısın
Ama günümüzde bu özellik para etmiyor
Haklısın ama ne yapalım onlar gibimi olalım Allah korusun
İstesek de onlar gibi olamayız
Çünkü bu karakter meselesi
Aynen onlar gerçekten çok gereksizler olmasalar daha iyi
Yılmaz Güney'e ait olduğu söylenen bir söz var.
" Kalp bile soldayken ben nasıl sağcı olabilirim "
Onlardan neden çok çünkü o zihniyete sahip kişiler amaçsızca ürüyorlar da ondan
Harika bir insansın seninle sohbet etmek çok keyifli
Teşekkür ederim seninle sohbet etmekde keyifli
Kürt değilim ama yılmaz güneyi severim hatta küçükken babaannem hep yılmaz güneyin ne kadar yakışıklı olduğunu anlatırdı o yüzden küçüklükten gelen bir sevgi
Oyunculuğu kötü ama harika hikaye ve senaryo yazmış
Severim kendisini
Harika bir insan onun gibisi gelmez diyor onu tanıyan bütün sinema sanatçıları
Yeşilçama çağ atlatmış biri
Harika bir insanın sohbetinden mahrum kalmak istemem 🤗
Takipleşsek olur mu.
Belki inanmazsın ama benim çok sevdiğim bir kürt milletvekili var tek benim değil aileminde sevdiği biri ailemde solcu olduğu için leyla zanayı çok severiz
Mükemmel bir kadın aslan gibi savunuyor istediğini
Çünkü en zor dönemlerde siyasetin içine girdi korkacak bir şeyi yok.
Meclis konuşmalarını dinlediğimde baya sevmiştim kendisini
Eminim sizi tanısa oda sizi sevecektir
Hahahahah öylemi dersin
Şu an Türkiye'de kadına en çok değer veren parti Dem parti
Evet öyle düşünüyorum çünkü harika bir insansın
Teşekkür ederim sende harika birisin benim halamın ismi elif zana galiba kızım olursa bende zana koyacağım 😂 kendisine ailecek biraz hayranız galiba 😅
Zana anlamını biliyor musun
Bilgin bilen kişi gibi anlamları var diye biliyorum yanlışmıyım
Bilen kişi anlamında.
Güzel bir anlamı var bence
Evet öyle.
Yılmaz Güney'in hangi filmini beğeniyorsun
Yol filmi yılmaz güney yazmıştı galiba
Sürü filminide yılmaz güney yazdı sürü filmi de mükemmeldir izlemediysen tavsiye ederim
Hemen hemen bütün filmlerini izledim
Evet o iki filmin senaryolarını cezaevinde yazmış.
İlk başlarda oynadığı filmler ona tanınırlığı getirdi sonrasında da bütün politik baskılara rağmen güzel filmler yaptı.
Ağıt
Acı
Yarın Son Gündür
Baba
Aç Kurtlar
Umutsuzlar
Bu filmleri mutlaka izle
Politik baskılara bu şekilde sanatıyla cevap veren kişi benim gözümde şöhretini hak ediyordur
Muhakkak izleyeceğim
Bir çok filmi diğer yapımcılar tarafından tekrar çekildi
Örnek vereyim. Ala Geyik ve Yanaşma ( Cüneyt Arkın )
Onunla ilgili yapılan röportajları izle daha çok hayran olursun
Zaten hayranım ☺️ birçok görüşüne katılıyorum seviyorum kendisini
Mahir Çayan ve arkadaşlarını evinde sakladığını biliyorsun değil mi
Sonrasında 9 arkadaşıyla birlikte öldürülüyordu yanlış hatırlamıyorsam
Mahir çayandan bahsediyorum
Evet o meşhur Kızıldere köyünde
Olay kötü ya öğrendiğimde biraz şaşırmıştım
İşin acı tarafı da köylülerin hakları için mücadele eden o dönemde Türkiyenin en parlak beyinlerini öldürttüler amerikan uşağı milliyetçilere
Bu sahte milliyetçilerden nefret ediyorum
Genelde Sağcıların beyninde sorun oluyor ya
Bu bütün dünyada böyle
Sağcılar kapitalizm ve emperyalizme hizmet ediyor
Hani diyorumki aklı mantığı olan sağcı olmaz
Şerefli adamda ülkücü olmaz daha şerefli bir tane ülkücü tanımadım
Akıllı olanlar akılları olmayanları kandırarak sağ partilere oy vermelerini sağlıyorlar.
Bilmiyorum valla ama doğru olmadıklarından eminim
Sorgulama yeteneği olmayan beyinleri kontrol edip yönlendirmek kolay. Ama şu da bir gerçek ki solcular da bir araya gelemeyecek kadar sorunlular.
Bu dediğine katılıyorum ya
Sol partilerin aptallıkları yüzünden akepe en 50 milletvekilliği kazandı
Oo daha bu ne ki bunlar daha iyi günlerimizmiş gibi hissediyorum
Solcular aptallık yaparlarsa daha beter olacağız.
Her parti diğerine ben senden daha solcuyum diyor bu hatayı 68 kuşsğı solcuları da yaptı. Maalesef olanlardan ders alınmamış.
Sence bizim millet ders alsaydı bu halde mi olurduk
Milletvekillerin de iş yok artık baya boş takılıyor çoğu
Suç yine insanlarda
Kesinlikle ama bu düzen değişmeyecek
Din ve ona inanan aptallar olduğu sürece de düzen değişmez
Ben inanıyorum 😐
Ama onlar gibi de değilim hepimiz özgür insanlarınız inanç konusu tamamen kişiseldir
Sen körü körüne inanmıyorsun ama değil mi
Tabiki Allah akılı boşuna mı verdi mesela tarikatlara asla inanmam Allah birdir hz. Muhammed peygamberdir demelerinden başka dedikleri hiç bir şeye inanmıyorum çokta dindar biri değilim tesettürlü değilim mesela
Arada alkolde alıyorum
İnançlısın
Aklını kullanan sorgulama yeteneği olan biri zaten dinlere inanmaz çünkü dinler toplumları kontrol altına almak için uydurulmuş şeyler.
Evett
İnanıyorum dedim ya kişisel bir şey ve ben inanmayı yercih ediyorum
Tesettür tamamen arap kültürünün bir parçası dinle bir ilgisi yok.
Bütün peygamberlerin İsrail oğullarından olması biraz tuhaf değil mi
İnsanların inançlarına saygı duyarım ama kimsenin yaşam tarzına müdahale etmedikleri sürece
Nerelisinnn
Edirneliyim
Harika oluyor Trakya kızı
Hangi anlamda
Bunu ozelde desem
Suriler yakınlar
Aynı kültür gerçekten ama güneydoğuda sadece antep öyleydi
her il faklı ayrı dünya doğuda
Aynen öyle
Bide bize bak
Siz ne alaka