Annem kardeşimi daha çok beğeniyor?

Kız kardeşimle aramda 1 yaş var ve ben genelde doğallıktan yana bir kızım makyajdan daha çok giyim tarzıma ve fiziğime önem veririm kız kardeşimse daha çok makyaj yapar. Yıllardır ne kıyafet alsam kardeşim giyer denet annem de her kardeşim giydiğinde vaoov der oysaki başkası gelse belki bana daha çok yakıştıracak sonra özgüvenim kırılır bir hevesim kaçar üniversiteye gidince yollar ayrıldı orada özgüvenim çok arttı çevremdeki insanlar karşı cins genelde beni beğenir ama ne zaman eve gelsem özgüvenim düşer sürekli kardeşimi överler geçenlerde kalça büyüklüğümüz hakkında konuşuyorduk ben zayıf olmama rağmen hep daha büyüktür ilk kez annem ablanın kalçaları daha büyük işte daha zayıf falan deyince kardeşim resmen kabullenemedi bunlar normal şeyler ama gerçekten üzülüyorum neden sürekli o övülmek zorunda yıllardır böyle içten içe üzülüyorum. Yeni bir şey alınca gösteresim gelmiyor çünkü biliyorum kardeşim deneyecek annem yine benim üzüldüğümü fark bile etmeyerek o eşyanın sahibinin ben oldugumu bildigi halde kardeşime yakıştıracak ya da instagramda fotoğraf paylaşıyoruz aynı gün içinde ama annem gider kardeşimi över eve gelince resmen özgüvenim düşüyor okuldaki arkadaşlarıma işte ailemden bahsedip kardeşimin resmini gösteriyorum çoğu beni daha çok beğeniyor ha kardeşim de beğenilsin çok güzel bir kız asla kıskanıldığım düşünülmesin ama annemden gelen bir övgü var ona 😞bu yüzden kendimi güzel bile bulamıyorum farklı şehirde yaşayınca aslında gercekten oldugumdan daha güzel ve başarılı oldugumu fark ettim ama sorun eve gelince aldığım tepkilerde…

Annem kardeşimi daha çok beğeniyor?