Aile & Toplum Bu gece benim gibi sıcaktan uyuyamayan var mı? gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 🛀🏻Duşa mı girsem acaba bu saatte. Buz yiyorum sıcaklık geçsin diye İyi geceler 🌙 Bu gece benim gibi sıcaktan uyuyamayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Evet çok sıcak maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Abicim hemen ilik bi dusa gireceksin sonrasi miiss gibi uyku 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gii yatsaydın bii acelen nee yahuu Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Uykum var zaten şu an duşa giremem😅 bu arada sen niye gizlisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerek yok bazen böylesi de iyi aramızda tanıyoruz birbirimizi zati Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Sıcak çok sıcak, sıcak daha da sıcak olucak bu geceeeee :) 1 0 Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. sabah başı kafamı ayaklarımı yıkayıp vucut sıcaklığımı düşürmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gir tabi rahatlatır madem buz yiyorsun bari marketten buz parmak al onu ye. 0 0 Yorumla
su1307 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Ben varım ve o anda da klima kurtarıyor ya da vantilatör bir nebze hafifletip uyulabilir hale getiriyor diğer türlü bunaltıcı 1 0 Yorumla
PraDvizyi0n Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı. Adana felan galiba şu an baya serin 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bacaklar güzelmiş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet çok sıcak maalesef
Abicim hemen ilik bi dusa gireceksin sonrasi miiss gibi uyku
Gii yatsaydın bii acelen nee yahuu
Uykum var zaten şu an duşa giremem😅 bu arada sen niye gizlisin
Gerek yok bazen böylesi de iyi aramızda tanıyoruz birbirimizi zati
Sıcak çok sıcak, sıcak daha da sıcak olucak bu geceeeee :)
sabah başı kafamı ayaklarımı yıkayıp vucut sıcaklığımı düşürmeye çalışıyorum
Gir tabi rahatlatır madem buz yiyorsun bari marketten buz parmak al onu ye.
Ben varım ve o anda da klima kurtarıyor ya da vantilatör bir nebze hafifletip uyulabilir hale getiriyor diğer türlü bunaltıcı
Bura baya serin ben üşüdüm
Adana felan galiba şu an baya serin
Evet maalesef
Bacaklar güzelmiş
sana klima lazım kraliçem
Uyumuşum
esmiyor. İzmir