Odamın camını kapatsam sıcak oluyor böyle fırın gibi açsam dışarıdan araba sesleri çocuk sesleri geliyor sabah bi kalkıyorum ağzım burnum kupkuru ellerim ayaklarım o kadar krem sürmeme rağmen kupkuru olmuş bir şekilde uyanıyorum ensem terden vıcık vıcık olmuş her yerim su içinde böyle bu ne yaa deliricem evimizde vantilatör ve klima yok hem olsalar bile çok elektrik yaktığı için bizimkiler laf eder yok mu bu sıcağa bir çözüm?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
valla İstanbul kaç gündür serin o yüzden uykuda sorun olmuyor ama çok sıcaklarda biz de uyuyamıyorduk
Aynen bunaltıcı bir sıcak var hiç normal değil Ankara 40 dereceyi görmez ilk kez gördü
su sene çok sıcak oldu ya zaten yazdan nefret ederim bu sene daha da nefret ettim
Evet dışarı çıkıp hava alayım diyorum öğleden sonra güneş bir bastırıyor hemen eve kaçasım geliyor sıfır rüzgar sıfır serinlik sıfır rahatlık Adana'ya döndü resmen
Allah yardımcınız olsun
Amin cümlemizin
Evdekiler de yuh yani bi vantilatör ne kadar harcar ki
Emekli olduktan sonra baya cimrileştiler
Yazık valla bu sıcaklard aben sabaha kadar klima açıyorum
Düşük ayarda mı açıyorsun peki? Klimanın zararlı olduğu yönünde iddialar var zatürre falan yapıyormuş
Yıllardır kullanırım gece 24 e alırım en düşük hızda kullanırım 400 500 fatura gelir max
Anladım güzelmiş
Valla bende bizimkilere temmuzun başından beri söylüyorum klima taktıralım diye ama Ağustos sonu geldi bu saatten sonra hiç taktırmazlar herhalde :D
Valla ben de şu dönen aletten alalım her odaya götürürüz klima gibi değil diyorum yok şöyle yok böyle diyip beni bastırıyorlar almıyorlar yalnız değilsin 😂
birkaç hafta dişimizi sıkacağız artık
Mesela gece erken saatlerde uykum geliyor bu sefer de karşı binadakiler balkonda oturup sohbet ediyorlar ışıkları yakıyorlar camı açamıyorum mecbur kapatıyorum sabaha kadar da terlemekten helak oluyorum uyanınca terden hareket edemiyorum rezil bir durum
bende geceleri uyuyamadığım günler oldu ama 1 haftadır gece rahatım serin yerde yaşıyorum ama gündüzleri çok sıcak
Ne güzel
Ben İzmir de oturuyorum bı kaç gün klimayı açmadım bende uyuyamadım sonra klima ile mis gibi uyudum. Şimdi Armutlu da tatildeyim burası serin rahat uyuyorum
Ne güzel ya keşke bizim evimizde de klima olsa ama almıyor ailem ben de camı açıyorum mecbur
Duş al ince kıyafet giy kurulanmadan öyle uyumayı dene
Tamamdır öyle yapıcam sağol
Rahat uyudum bu gece.
Çok şanslısın
Çözüm seslere alisacaksin
Sabaha karşı camı açıyorum daha sessiz oluyor ama uykum bölünüyor hep sıcaktan
Bende aynıyım ama seslere alistim camdan kafamı sarkıtıp uyuyorum mis gibi 😂
Ahaha deli ya 😂
Hayat bizi deli etti ne yapalim 😂
Duş alıp rahatlıcan çoğumuz öyleyiz
Duştan çıkınca bile terliyorum Ankara 'da yım 40 derece bugün deniz falan yok ama havası kupkuru kışın da ayazdan her yerin uyuşuyor hissetmiyorsun ne lanet şehir
Seni çok iyi anlıyorum burasıda öyle sabahları fena oluyor
Geçmiş olmuş hepimize yazdan nefret ediyorum bu yüzden
Kışda soğuk dışarı çıkamıyorsun en iyisi bahar ayları
Kesinlikle en güzel aylar Mart Nisan ve Eylül Ekim ayları bayılıyorum çok rahat
😊sende benim gibi çok sıcak ve soğuk havalardan hoşlanmıyorsun
Aynen
Uyuyoruz bir şekilde işte
evet ya hava fenaaa
Klima güzel oluyor