Babam çocukluktan beri giyimimi ve benim hakkımda her şeyi eleştiriyor bir türlü yaranamadım bugün çok üzerime geldi okur musunuz?

Genelde Yaz ayları gömlek ve salaş pantolon üzerine şal şeklinde takılıyorum bugünse yine gömlek giymiştim üzerine cepli bir kot pantolon ve şal takmıştım sınav vardı Bugün babam sınava götürmüştü çıkışta çarşıya uğradık orada demediğini bırakmadı resmen insanlar içinde böyle mi çıkılır sen öğretmen olunca da mı böyle giyineceksin insan içinde böyle mi giyinilir tarzında zaten ben çocukluktan beri eleştiriyor ve özgüvenim bu yüzden hep düşüktü son yıllarda kendime değer vere vere bunu açmaya çalışmıştım neyse işte ben kendimi toparlamaya çalışırken bugün olan duruma aşırı kırıldım Ben de sınav olduğu için bu kadar rahat giyindiğimi diğer kıyafetlerin tesettürlü olduğum için beni bunaltığını söyledim o da bu kadar rahata düşkün olmamam gerektiğini gerekirse bunaltan kıyafetleri yememi söyledi cidden bu havada ne giyebilirim ki yani genelde çevredeki tesettürlüler de gömlek giyiyor zaten tam olarak ne giymem gerekiyor Yani bilmiyorum arkadaşlar sonrasında eve geldim işte anneme anlattım durumu baban bana anlattı ileride evlenince falan eşi yanında Bu benim eşim demek istemez kendini yanına yakıştırmaz falan demiş bunu duyunca resmen çıldırdım kendimden geçtim sinirden peçeteleri falan yırttım o sırada zaten babam evde yoktu annemle de tartıştık babamın beni bu kadar incitmesi sizce normal mi neden böyle yapıyor olabilir?
Babam çocukluktan beri giyimimi ve benim hakkımda her şeyi eleştiriyor bir türlü yaranamadım bugün çok üzerime geldi okur musunuz?