Kız Arkadaşımı kendi kaldığım şehre davet ettim. 4 yıldızlı bir otelde konaklayacaktı.
Ama bir türlü gelmedi. Gelmediği için de ayrıldık.
Kızlar otelde yalnız kalmaktan korkar mı?
Kız Arkadaşımı kendi kaldığım şehre davet ettim. 4 yıldızlı bir otelde konaklayacaktı.
Ama bir türlü gelmedi. Gelmediği için de ayrıldık.
Kızlar otelde yalnız kalmaktan korkar mı?
Ayrıldın. İyiki ayrılmışsin kızcagiz senden kurtulmuş. Hem şehrine geliyor hemde otelde kaldırmak istiyorsun bilmediği etmediği yerde senin buldugin odada Allah bilir neler olabilirdi kız temkinli kendini ne sanıyorsun ki kız temkinli olmak için hayır demiş çokça doğru karar vermiş.
Ne olabilirdi bilnediğim için soruyorum?
Eve davet etsem bu sefer de " Kızı eve atmak istedin" diyecektiniz
@Mlyusiog abartama ya seven insan herşeye göz yumar
@gizemdunyası_ cidden ne olabilirdi? Nasıl bir paranoya içindesiniz merak ediyorum
Yahu ben sana demedim yorumu yapana dedim
@gizemdunyası_ herşeye tamam mı der sizin gibi enayiler tamam der anca herseye kullanır dururlar baskalarida kız herşeye tamam demek zorunda değil geçmişinizi tramvasini yaşadığını korkusunu bilmiyoruz. Kendin herseyi yap sevdiğin için herkes senin gibi olmak zorunda mı?
Kızım sen ne yaşıyorsun? ben ne diyorum sen ne diyorsun ! adam diyor" 35 yaşında, ev bakacaktık, ben hep gittim onu ilk kez davet ettim"
Sen neyin kafasını yaşıyorsun iş bu kadar ciddiyse bir yere davet edildi diye ayrılmaz küser kavga eder ama bitirmez
Ahahah kaç yaşındasın merak ettim
Defalarca küstüm kavga ettim ayrıldım
Ona ambalajı dahi açılmamış eşyalı kiralık evleri gösterecektim. Böylece borçlanmadan evlenecektik...
Ancak anlayamadı...
Elalemin kullanulmış eşyalarını mı bana layık gördün dedi çıktı işin içinden...
Anlaşamadık ayrıldık...
@gizemdunyası_ boş konuşma ergen
Ergen mi? Dön aynaya bak derim , yargısız infaz eden birinden ne beklerim
@mlyusioq ne olabilirdi otelde merak ettim...
Nasıl bir dünyanız var? Nasıl bir korunma içgüdüsü bu?
@gizemdunyası_ yargısız infazı kim kime yapmış düzgün oku bakım damladin hemen yorumuma git kendi yorumunu kendi fikrini başka yerde belirt ne damliyorsun ki
Boş konuşuyorsun çünkü
@gizemdunyası_ bu seni hiç ilgilendirmez işine bak
Ben de diyorum ki 35 yaşına gelmiş koca kadın ailesinden izin mi alacak ne alaka?
E işte gelmediği için evi de göremedi... O yüzden gelmesini istemiştim
Aklı fesat insanların
Ya bana tecavüz ederse paranoyasını hissedince uzaklaşıyorum ben
Korkar ya da kormaz bilemem de, sen erkek olarak gönlün bu duruma nasıl razı gelecekti? Kız senin şehrine geliyor 4 gün otelde bırakmak erkekliğin hangi kitabında yazıyor? Kız ayrılmakla çok doğru karar vermiş.
Otelin nesi var ki? Erkeklik ile ilişkilendiriyorsun?
Ayrıca ben kalırken iyi o kalırken mi kötü?
Cevap
2Cevap
Ne alaka be neden korkusun?
Gelmediği için sordum
Belki anlatamadığı sorunları vardır aile vs gibi
Neden insan açık olmaz?
35 yaşına gelmiş biri ailesinden izin mi alıyor?
Ee yaşını demedin ki 😅bence seven insan herşeyi yapar o yüzden boş ver
Sen gtseydn bı zahmet o sehre
Beb o şehre defalarca gittim bir kere olsun kendi şehrimi görsün ev falan bakarız istedim
Neden?
Aynen aynen aynen
Neden peki?
sanmam
Niye korksun ki.
Kız Arkadaşımın yanına ben defalarca gittim otelde kaldım o bir kere bile gelmedi de ondan sordum
İyi yapmış
Neden?
Hem şehrine geliyor hem otelde kalacak 4 gün. Sende bu yüzden ayrılacaksın erkek adam böyle yapmaz
Gelmediği için ayrıldım.
Erkek adam nasıl yapar?
Eve mi atsaydım kızı?
Aklına illa eve atmak mı geliyor eve atmamak övünülecek bir şey değil varoş. Sen yanına gidebilirsin o gelemiyorsa
Ben varoş değilim bu bir
İkincisi ben yanına defalarca gittim onun gelmesini istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?