Aile & Toplum Düğünlerden hoşlanmayan bir tek ben miyim? Meltemzlfkr23 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Düğünlerden kınalardan hiç hoşlaşmam halay çekmeyide oynamayıda hiç sevmem benim gibi olan var mı yoksa ben anormal miyim 😆 Güncellemeler1 yıl …. Düğünlerden hoşlanmayan bir tek ben miyim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. ben zaten düğünlerden nefret eder ve gitmem. 0 0 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hiç sevmiyorum herkes çok yapmacık geliyor kendim de oynamalı düğün yapmayı düşünmüyorum 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben de pek sevmeyenlerdenim... Yalnız değilsin. :-) 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevmen bizimkiler erzuruma gitti düğüne ben evde yatıyorum çok kalabalık oluyor 0 0 Yorumla
Kvothe_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İki gündür düğüne gidip halay başı olan ben :/ 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gitmeyi zaten sevmem ama o gereksiz âdetleri daha da sevmem 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. evlenmek falan da istemiyorsun değil mi:DDDDDDDDDDDD 0 0 Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Burdakilerin sevdigi tek sey seks zaten. Normal karsiliyorum 😂 Dugun olmazsa olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl bende öyleyim inancım gereği müzikli kadın erkek karışık olan düğünlere de gitmiyorum 1 0 Yorumla
AyınBulanıkHali Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Bende sevmem gıcık oluyorum koca koca adamlar kadınlar çıkıp oynuyor 😂😂 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Yoo normalsin bende sevmem gereksiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ben zaten düğünlerden nefret eder ve gitmem.
Hiç sevmiyorum herkes çok yapmacık geliyor kendim de oynamalı düğün yapmayı düşünmüyorum
Ben de pek sevmeyenlerdenim... Yalnız değilsin. :-)
Sevmen bizimkiler erzuruma gitti düğüne ben evde yatıyorum çok kalabalık oluyor
İki gündür düğüne gidip halay başı olan ben :/
Gitmeyi zaten sevmem ama o gereksiz âdetleri daha da sevmem
evlenmek falan da istemiyorsun değil mi:DDDDDDDDDDDD
Burdakilerin sevdigi tek sey seks zaten. Normal karsiliyorum 😂 Dugun olmazsa olmaz.
bende öyleyim inancım gereği müzikli kadın erkek karışık olan düğünlere de gitmiyorum
Bende sevmem gıcık oluyorum koca koca adamlar kadınlar çıkıp oynuyor 😂😂
Yoo normalsin bende sevmem gereksiz
Bende sevmiyorum nikâh en iyisi
Bende çok sevemiyorum ya