Ofise kahve makinesi getirdim yanımdaki arkadaşım için. O da kahve aldı, ben zaten kahve pek sevmiyorum. Molaya çıkınca herkese kahve yapalım dedi, baya iddialı konuştu. 😂 Molada işi varmış halbuki, onu da bana sonradan söylüyor. Ben yapacağımı söyledim ama kahveyi dolabından çıkarmamış. Mola dönüşü de ben kendime çay yapmak için su ısıtıyordum, kahve yaptığımı falan sandı. Bir kaç gün sonra ona kahve yaptım zaten ama yapalım kelimesi sen yaparsın anlamına geliyormuş, onu anladım. 😅 Diğer arkadaşlara da çay yapabileceklerini söyledim, sıcak su var mı diyorlar. Isıtabilirsiniz diyorum, yok diyorlar. Bir kaç kere ikramlık olarak hazırladım ama ben sormasam hiç adım atmıyorlar. Sanırım ben de tek başıma hazırlayıp içince gereksiz bir suçluluk duyuyorum. 😂 Masamdaki sudan koyup ısıtıp, bardaklarımdan ve çaylarımdan verip hazırlamamı bekliyorlar kısacası. Sonuçta ben masamda kendi şişemdeki suyu bitirmek zorunda değilim, sürekli mutfağa gidip su da getiremem arkadaşlarıma çay yapacağım diye. Sizce de öyle değil mi?
En güzeli Fight Club filmindeki Marla Singer'in "Slide" sözünü hatırlamak. Kimsenin çay kahve içip içmemesini kontrol edemem.. Isterlerse isterler zaten.. Suçluluk duymama da gerek yok, kimseye kullanamazsınız demedim sonuçta..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer