Neden hep ben iyi davranmak zorundayım?
Herkes istediği gibi davranıyor ama benim azıcık tersimi gören haddini bildirdigim kisi hemen kötü ilan ediyor beni neden bu durum..
Herkes istediği gibi davranıyor ama benim azıcık tersimi gören haddini bildirdigim kisi hemen kötü ilan ediyor beni neden bu durum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Sen neden iyi olmak zorunda hissediyorsun ki?
Hayat kotu olmakla yasanmaz iyi olucaksin ama kime iyi olman konusunu iki kere dusunuceksin o kisi bunu hakedecek
* iyi olmakla da geçmiyor ki bak?
Hayat adil degil bebegim cici kuş
Hayatmi insanlarmi acaba
Hayat..
Sen okudun okudun tip bitirdin. Velevki kpss atanamadin doguda bi sehirdesin ozel hadtsne de yok. Ne yapacaksin? Oysa İstanbul'da olsan her turlu is bulursun misal..
Gordugun gibi adil olmayan insan degil saddce hayat komple..
Baksana disi kuş avrupadaki adamda yasiyor sen de yasiyorsun. Alsana 800euro iphone 14. O adam aliyor, sen..
Ah cici kusum ah. Seni seviyorumda
Cici kus derken?
Kucuk cici kuş
Senin beyin yanmis dikkat et
Dikkatle okudum ve yanitladim kücük kuşum, en sevdigim minnosum. Yoksa yanitimdan haz dtmedin mi?
Etmediysen 1 e, ettin de caktirmiyorsan 2, cok ta qipimde diyorsan 3e basma lutfen askitom
Dorduncude benden olsun git bir hastaneye beyin nakli yaptir
Ya seviyorsam da sana soyleyemeden sacmalamayi seciyorsam cici kus. Anlayamiyor musun
Sen sen ol boş ver
Bosverilmiyor iste onlarin yanina kar kaliyor
Niye kâr kalsın, ben buyum demeyi öğren artık
İnsanlar kötü
hep iyi olunca suistimal ediyorlar
Durumuna gore iyiyim ama mesala gecen soyle bir durum yasadim cok yakin bir tanidigim bir ortamda hadsizce bagirdi terbiyesizlik etti yani bende sessiz kalmayarak lafimla bir guzel giydirme yaptim yani bir guzel silkeledim bunu simdi bana tavirli surat yapiyor hem suclusun hem guclu gelip af dileyecek yerine telafi edicek yerine bide hakli sanip kendini tavir sergiliyor boyle insanlarin oldugu bir ortamda yasiyoruz bazen nasil davranacagimi sasiriyorum
oylelerine hakettiği gibi davranmalisin geri adım atma
Atmam zaten es geciyorum kendisine karsi farkindaligi olmayan kisi bana ne hayri olabilir.
o kaybeder zaten boş ver
Neler var neler o kadar yuzsuzlerki neler gordu benim bu gozler bide herseyi yaparlar ederler ben karsimdakini kirdimmi incittimmi dusunmeden telefona sarilip ne yapiyon ne ediyon ya da hicbirsey olmamis gibi karsina gelir ayni sekilde devam ederler can ciger kuzu oldugu kisi yanina gelir beni hatirlamaz tenezzul etmez o gider tele sarilir hal hatir sorar boyle kisiler mevcut nasil olabiliyorlar boyle hayret
düşünmezler ki hele bı kere suistimal ettirdiysen var ya o hep öyle devam ederr
Hic sallamam aslada kendimden odun vermem kendileri surunsun pesimden islerine gelmiyorsada cehennemin dibine
aynen öyle çünkü haketmiyorlar. afedersin köpeğe köpek gibi davrancaksin
Yok oda islemiyo dersini almiyorki pisman ettirmem gerek