Annem çok ilgi aşığı oldu napmalıyım?

Annem biraz bize bağımlı bir kadın ama aynı zamanda da çoğu zaman bizi umursamaz, biz kendi hayatımızdan çok onun hayatını yaşarız onun istediği saatte kalkar onun istediği saatte yatmak zorundasındır izinli günlerinde onunla vakit geçirmelisin, ve kendinin dışında başka insanların sevdiği hobisi olabilecek şeyleri eğer kendi hoşlanmıyorsa kabullenemez saçma bulur. Ben evlendim yaklaşık iki senedir, kız kardeşim yanında. Bu dönemde olduğunu bilmiyoruz ama devamlı bir manipülasyon var ben Öldüğümde anlayacaksınız anneniz gittiğinde bu söylediklerinize üzüleceksiniz gibi devamlı bencilce laflar ediyor ve ona evlat olarak hiçbir saygısızlığımız yok , aksine görüp görebileceği en fedakâr evlatlarız , düzgün kişilikleriz yani. Ama anneme yetemiyoruz çok sinirli en ufacık bir şeyde parlıyor ve ortalığı yıkıp bağırıp çağınıyor, ne yapmalıyım bilmiyorum, tansiyon hastası ve ona aniden bir şey olmasından korkuyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini şaşırdım artık. Özellikle kardeşime son zamanda çok baskı yapıyor, Kız ufak bir kız değil 26 yaşında. Annesiyle SORUNLAR yaşayıp aşan var mı ya
Annem çok ilgi aşığı oldu napmalıyım?