Aile & Toplum Hayatınızdan dehlediğiniz kişilerden kaç tanesi hala peşinizden dolanıyor? Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Şu peşimde olan 1-2 kişiyi yunanın denize dökülmesi gibi dökmek gerekiyor belli ki. Hayatınızdan dehlediğiniz kişilerden kaç tanesi hala peşinizden dolanıyor? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Kimse peşimde dolanmıyor zaten hayatımdan sildiğim insanlar da hiç bir şekilde peşimde dolanmasınlar.. anca yer israfı olurlar 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Yok yiaa dolanmıyorlar ben öyle kötü ayrilmam sjdjaj saygılıca bitirrim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bas engeli kurtul her yerden engelleyincede reelde yüzüne bakamıyorlar sjsjsj 1 2 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Zaten sanaldan değil de reelden bunlar😂 reelden engelleme yok jdjd Yorumla Redamancy-4 1 yıl Var var görmezden çöpe bakar gibi bak 😃 Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Dolanan var 1 tane. Ondan da kurtulacağız inşallah🙄 1 5 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Hadi İnşallah kurtulunca soru aç da şükür ve tebrik döndürelim :D Yorumla Nazendee10 1 yıl Ahjahsh dua zinciri oluşturalım. Kalbini kırmamak adına çok bişi demiyorum ama elimde kalacak😂 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Tam tersine böyle güzel güzel kalbini kıracaksın valla hak ediyorlar. :D Benim de var böyle de işte en son şu tarifeyi uygulayacam evlerine gidip : https://www.youtube.com/watch?v=Du8CYL92Z8Y Yorumla Nazendee10 1 yıl Koydumu oturttu abim helal be😂😂 valla benim de sabrım taşıyor taştığı zaman soru atacağım beklemede kalın 🤣🤣 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Hadi bakimmmm jdjd Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. ayıp ama deh meh beyfendi yallah ederiz en fazla 1 4 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Yallah ile gitmiyorlar :D Yorumla u tenedos 1 yıl kırbaçla Yorumla Seinjerlin 1 yıl Zevk alıyorlar :d Yorumla u tenedos 1 yıl hocammmm olay başka yerlere evriliyor lütfen Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Artık nasıl dehledimse 3 yıldır geri kabul etmediğim eski sevgilim umudu kesti. Geçen Eylül ayından beri tık yok. 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı. Hiçbiri. Ben birini dehlersem peşimden gelmeye yüreği yetmez. 1 0 Yorumla
dogan22 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Film, dizi tadında hayatım yok. Oturup konuşup ayrılıyoruz. 1 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Ardıma bakmadığım için haberim yok 1 1 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Keşke ardımızda olsalar da ardımıza bakmamanın bir anlamı olsa be Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çoktan kurtuldum darısı başına 1 1 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Benimkiler reelden. Sanal olsaydı kurtulurdum😂 reelden dehleme işi zormuş Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hiçbiri etrafımda değil. 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ksde vardı aylarca rahatsız etti artık yok 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sıfır tane 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şu anlık yok 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Vardır bir kaç kişi 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Hiçbiri. 1 0 Yorumla
Gkhn222 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Varıdr illaki 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Birisi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimse peşimde dolanmıyor zaten hayatımdan sildiğim insanlar da hiç bir şekilde peşimde dolanmasınlar.. anca yer israfı olurlar
Yok yiaa dolanmıyorlar ben öyle kötü ayrilmam sjdjaj saygılıca bitirrim
Bas engeli kurtul her yerden engelleyincede reelde yüzüne bakamıyorlar sjsjsj
Zaten sanaldan değil de reelden bunlar😂 reelden engelleme yok jdjd
Var var görmezden çöpe bakar gibi bak 😃
Dolanan var 1 tane. Ondan da kurtulacağız inşallah🙄
Hadi İnşallah kurtulunca soru aç da
şükür ve tebrik döndürelim :D
Ahjahsh dua zinciri oluşturalım. Kalbini kırmamak adına çok bişi demiyorum ama elimde kalacak😂
Tam tersine böyle güzel güzel kalbini kıracaksın valla hak ediyorlar. :D Benim de var böyle de işte en son şu tarifeyi uygulayacam evlerine gidip :
https://www.youtube.com/watch?v=Du8CYL92Z8Y
Koydumu oturttu abim helal be😂😂 valla benim de sabrım taşıyor taştığı zaman soru atacağım beklemede kalın 🤣🤣
Hadi bakimmmm jdjd
ayıp ama deh meh beyfendi yallah ederiz en fazla
Yallah ile gitmiyorlar :D
kırbaçla
Zevk alıyorlar :d
hocammmm olay başka yerlere evriliyor lütfen
Artık nasıl dehledimse 3 yıldır geri kabul etmediğim eski sevgilim umudu kesti. Geçen Eylül ayından beri tık yok.
Hiçbiri. Ben birini dehlersem peşimden gelmeye yüreği yetmez.
Film, dizi tadında hayatım yok. Oturup konuşup ayrılıyoruz.
Var biri maalesef
İnşallah yakında ölür de kurtulurum
Ardıma bakmadığım için haberim yok
Keşke ardımızda olsalar da ardımıza bakmamanın bir anlamı olsa be
Çoktan kurtuldum darısı başına
Benimkiler reelden. Sanal olsaydı kurtulurdum😂 reelden dehleme işi zormuş
2 kişi var, illallah etmeme az kaldı.
Peşimde dolanamayacak hale geldiler
Hiçbiri etrafımda değil.
Var bi kaç tane skfjj
Ksde vardı aylarca rahatsız etti artık yok
Kimse peşimden koşmuyor